Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze nie gruba ale nie szczupl

moj facte sie mnie zapytal kiedys zaczne odchudzanie na nasz slub?

Polecane posty

Gość Killerus
Dziękuję i wzajemnie:-)

WPIS ZE WAZE 78KG TO BYL PODSZYW!!!! WAZE 70-72 KG!!!! Oczywiscie ,ze sama tez bym nie chciala zebym moj facet byl spasiony ,ale ja mam taka wag od ponad 10 lat, i ze waze teraz 70kg to nie znaczy ze MUSZE wazyc wiecej za 3 lata czy za 8, i ze bede jakims wielorybem. Ale nie chcialaym zeby moj facet patrzykl sie na innej szczuplejsze o wiele ode mnie laski z mysla:''O boze ,chcialbym zeby moja zona tez miala takie cialo''.... moze bylam naiwna ze mu wierzylam ze naprawde go pociagam taka jaka jestem , a teraz nagle wychodzi prawda ze mnie oklamywal caly ten czas (?)

Gość bvolvjnksm
przytycie mi nie grozi bo brzydze sie śmieciowym żarciem, w związku z tym nie zachoruję, jestem okazem zdrowia a 19 lat już dawno temu skonczyłam, meza mam i jesteśmy szczęśliwi, także życzeń nie przyjmuję bo mi sie nie przydadzą, więc je tobie oddaję, zapewne tobie są potrzebne ja sie moge sie najwyzej nimi podetrzeć po mojej zdrowej kupce, ale nie chce, wolę miękki papier toaletowy tymi słowami kończę moją dyskusję z tobą

Haha, choroby hormonalne nie są absolutnie związane ze "smieciowym żarciem", wspołczuje Ci, że Twój mąż jest z Tobą jedynie dla wyglądu, bo przecież nie kochałby Cie gdybyś przytyła. :D 🖐️

a moze facet sobie poprostu glupio zazartowal? wiekszosc kobiet kilka miesiecy przed slubem zazarcie walczy z kg zeby wygladac na nim rewelacyjnie mysle ze za bardzo sie przejelas

Gość Agentka csi
facet delikatnie ci zasugerowal ze jednak moglabyc tych pare kg stracic, moze to nie zabrzmialo dobrze, ale byl szczery. Poza tym 78 kg przy twoim wzroscie to wcale nie malo. Delikatnie mowiac przynajmniej 10 kg extra. Dziwne ze sama nie wpadlas na to zeby przed slubem troche zrzucic.

no w sumie racja, mogl powiedziec wczesniej ze mu cos tam nie odpowiada.. no ale czasem przymykamy oko na pewne mankamenty na rzecz innych. ale spojrzmy prawdzie w oczy - mala dieta ci na pewno nie zaszkodzi! juz nawet ne o wyglad tak chodzi jak o twoje wlasne zdrowie - choroby miazdzycowe, naczyniowo-sercowe, cholesterol.. brrrrr...

Gość poczekaj, przede wszystkim
naprawdę nie stać was na normalne komentarze? przeczytałam pierwszą stronę i mnie zemdliło. zachowujecie się jak kreatury, naprawdę. podejrzewam, że połowa z was wygląda jak *** :)

jezeli autorka dobrze sie czuje ze swoim cialem to po jakiego uja ma sie odchudzac? ja Wam mowie ze facet pewnie sobie zazartowal bo np nasluchal sie od innych jak to inne panny mlode sie odchudzaja przed slubem a u swojej tego np nie zauwazyl robicie wielkie hallo o nic tak naprawde, nikt z Was nie wie jak ta rozmowa wygladala naprawde, a z tego co wiem kobiety maja to do siebie ze lubia pare groszy dodac do wszystkiego

Gość Agentka csi
No dobrze nikt nie wie jak rozmowa wygladala, ale skoro autorka rozpisuje si eo tym na forum z wyrazna checia odniesienia sie do sytuacji to kazdy pisze jak uwaza. Nie ma sensu obrzucac sie obelgami. Jesli jednak autorko pytasz to ja odpowiadam - wazysz za duzo, a wesele jest dobrym momentem do popracowania nad soba.

Gość 8976zzz
Nie rozumiem takich grubasow jak ty!!masz 42 rozmiar i jeszcze mowisz ze NIE JEST TRAGICZNIE??? nie widzisz ze jestes zapasona krowa? i pozniej bedzie taka plakac ze ja zostawil albo zdradzil przeciez jesli sie pobieracie to wcale nie znaczy ze juz wszystko masz WYGRANE!!w zwiazku sie walczy, dba o siebie zeby byc zawsze atrakcyjnym dla tej drugiej osoby a nie od razu ze on uwaza cie za idealna to mozesz wazyc 200kg. Tak, masz racje, jesli tak powiedzial to chodz w tlustych wlosach, w brudnych ciuchach, obzeraj sie bez umiaru- bo przeciez cie kocha i twierdzi ze jestes ideana to pewnie absolutnie nie bedzie mu to przeszkadzac.. Co za idiotka!

Gość Killerus
Do autorki- jeśli Twój facet najpierw Cię przekonuje że jesteś jego ideałem a potem nagabywuje żebyś schudła to w takim razie drugie wyklucza pierwsze. Za chwilę będzie mu przeszkadzał pieprzyk na pępku zmarszczki mimiczne czy za małe piersi. Moim zdaniem coś tu nie halo. Oczywiście nie oznacza to że nie powinnaś o siebie dbać. Ale jeśli czujesz się się dobrze z swoją wagą to nie powinnas na siłę tego zmieniać tylko dlatego że Twój facet ma nagle taki kaprys. Może po prostu należałoby zmienić faceta:-P jest bardzo wielu wielbicieli kobiecych kształtów:) no ja już jestem zajęty także na mnie nie licz:-P

Gość poczekaj, przede wszystkim
WIDZIAŁ, KOGO BRAŁ. PRZESTAŃCIE WYZYWAĆ DZIEWCZYNĘ OD LOCH I KRÓW, BO ZBIERA MI SIĘ NA WYMIOTY. UWAŻACIE, ŻE DZIEWCZYNA MA SIĘ STARAĆ ZE WZGLĘDU NA TO, ABY JAŚNIE PAN JĄ NIE ZOSTAWIŁ? AH, WIELKA TRAGEDIA- MAM CAŁE ŻYCIE CHODZIĆ W SZPILKACH, ODJEBANA JAK NA BOŻE CIAŁO, BEZ GRAMA TŁUSZCZU NA BRZUCHU, ŻEBY PODOBAĆ SIĘ FACETOWI? MOŻE WASI FACECI RZUCALI WAS, BO SIĘ ZAPASŁYŚCIE, ALE NORMALNY FACET NIE ZROBI CZEGO TAKIEGO. WNIOSEK- JESTEŚCIE PUSTAKAMI I IDIOTKAMI- ZASŁUGUJECIE JEDYNIE NA PODOBNYCH SOBIE FACETÓW.

Gość Killerus
Jestem ciekaw czy wszystkie te kobiety które tak ubliżają autorce są takimi ideałami. A jeżeli tak to mimo wszystko nie upoważnia was to do wyzywania autorki od loch spasłych krów itp udowadniacie tym tylko jakie jesteście puste i głupie. Jeśli miałbym wybierać między wytapetowanym chudzielcem z sianem zamiast mózgu wystającymi żebrami koścista d... a inteligentną kobietą przy ciałku to ta pierwsza nie ma u mnie szans.

poza tym inteligencja nie wyklucza ladnego wygladu i owdrotnie. wiec nie rozumiem wkrecania znowu dojebki na temat inteligencji. to sie ma nijak do siebie. lepiej byc inteligentna i zadbana niz inteligentna i byle jaka.

oczywiscie duzo tez maja do tego preferencje, niektorzy po prostu lubia puszyste, oczywiscie mniejszy odsetek ale tacy tez sie zdarzaja, wiec chwala im za to i wszystkiego dobrego na droge... jezeli autorka uwaza, ze nie ma sobie nic do zarzucenia, jest szczesliwa w swoim ciele i uwielbia swoje pelniejsze ksztalty to nnie pozostaje jej nic innego niz na odzywki na tematy odchudzania skwintowac gestem w postaci srodkowego palca w strone zainteresowanego.

Gość wwrrr
Zdesperowana - inteligentna kobieta, ba, kobieta z klasa wrecz, nie wybierze sobie na partnera czlowieka, ktory pojdzie do innej kiedy ona przytyje. Czy ona przytyje czy nie, o facecie cos takiego swiadczy zle.

Gość hdhdgd
Sory dziewczyno, ale ty jesteś gruba. Ja przy 177 mam rozmiar 38. Czasami 36. Odchudzaj się.

ja sie w swoim ciele czuje bardzo dobrze. kiedys chcialam schudnac ,ale nigdy mi sie to nie udalo i po prostu z tego zrezygnowalam i szczerze, to mi sie nie chce, a od kiedy poznalam mojego faceta ktroy ZAWSZE prawil mi kompleemnty na temat mojego ciala to nawet o tym nie myslalam. skoro on i ja bylismy zadowoleni z tego jak wygladam ,to jaki sens? ale sie mylilam. zapytalam go dlaczego mysli,ze mam zamair sie odhudzac na slub,a on odpowiedzial ,ze ''' a no nic, myslalaem ze chcesz ladnie wygladac'' :O powiedzialam mu ze lepiej zeby nic wiecej nie mowil i wyszlam .teraz sie do niego nie odzywam ,on tylko napisal mi smsa- ze zle go zrozumialam :O ciekawe......

Gość Agentka csi
moze dlatego tak zadko spotyka sie zadbanych ludzi, bo tu juz nawet nie chodzi o te zbedne kg tylko o wlasne poczucie. Poza tym uogolnianie ze kazda szczupla osoba ma siano w glowie jest krzywdzace, a niby kazda gruba to tylko elokwencja tryska.

Gość to takie pokolenie i tego
nawet jesli ona by wazyla 100kg a nie 72 to skoro facetowi najpierw sie podobalo a teraz kręci nosem, to znaczy, że ja oszukał!

Gość Agentka csi
ha ha ha oszukal? chyba mylicie pojecia. A jesli dziewczyna jest sliczna zadbana szczupla wesola osoba, a po slubie zmiienia sie w zrzedliwa, gruba nudziare z dresach i wlosach sprzed tygodnia to tez dopuscila sie oszustwa??? Autorko przestan szukac wspolczucia i wez sie w garsc, facet chcial dobrze a wyszlo jak zawsze.