Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gtfhytut6

Antyplagiat

Polecane posty

Gość gtfhytut6

Chce się zabezpieczyć na wypadek przepuszczenia mojej pracy przez system antyplagiatowy. Czy ktoś mógłby mi krok po kroku wytłumaczyć jak zamienić niektóre polskie literki na cyrylicę w open office ?

Gość ot kolejny MGR ktory nawet
wlasnej pracy nie potrafil napisac. ech ...

Gość magistrantka na wylocie
hah, mam ten sam problem, kropki już wcielam w życie :D A o cyrylicy tez slyszalam, zamiane liter bardzo łatwo robi się w normalnym wordzie, ale w open office jest to niemożliwe (kiedyś potrzebna mi była ta funkcja wiec sie jej troche naszukałam). Tez mam open offica i nici z kombinowania :/

Gość gość
Sposoby są niezłe, ale wiecie - już oklepane, dlatego nie jest tajemnicą, że studenci ją stosują i uczelnie dostosowują swoje metody. O białych kropkach słyszałam już parę lat temu. Myślicie, że dziekan waszego wydziału nie słyszał? Najprostszym i najtańszym sposobem jest dokumentacja bibliograficzna - tu masz gotową linię obrony (nie plagiatowałam tylko się powoływałam) - a mało komu zechce się wdawać w dyskusję i merytoryczny spór o twoją pracę, jeśli nie ma prostego chwytu do jej podważenia (jak cytat po białej kropce).

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoją pracę przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoją pracę przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić, redaguję tekst i pomagam przy kompozycji. Możesz spokojnie przelewać na papier swoje myśli nieuczesane. Ubierzemy je potem w zgrabniejsze słowa Jeśli nie jesteś pewien, czy to właśnie tego potrzebujesz. Napisz do mnie na adres; poprawa-plagiatu@wp.pl GG 46377435 Szybkość, anonimowość, 100% gwarancja potwierdzona raportem.

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić, redaguję tekst i pomagam przy kompozycji. Możesz spokojnie przelewać na papier swoje myśli nieuczesane. Ubierzemy je potem w zgrabniejsze słowa Jeśli nie jesteś pewien, czy to właśnie tego potrzebujesz. Napisz do mnie na adres; poprawa-plagiatu@wp.pl GG 46377435 Szybkość, anonimowość, 100% gwarancja potwierdzona raportem.

Gość gość