Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam juz dosc chyba sie zabije

mam pryszcze a mam 23 lata, mam dosc co mi moze pomoc?

Polecane posty

hej, mam 23 lata i syfy uzywalam skinoren,jakies masci dermatologiczne, dieta, hormony (byly najlepsze, ale nie chce cale zycie jesc tego syfu) czy znacie jakies masci, srodki na to cholerstwo? po tym pozostaja mi przebarwienia czerwone,koszmar

Gość w dupę sobie wstrzyknij
:-O

Gość pryszcze dawno temu miałam
Idź do dermatologa i poproś o izotek lub jakiś odpowiednik np curacne. Tansze jest. Zazywasz przez pół roku i po pryszczach!

Gość a wariatka tańczy
moze naświetlanie lampami ? słyszałam że niektórym pomaga...

spadaj podszywie:/ to powazna sprawa

dobra spadam ...ale zebyś nie żalowala :-(

to sa takie pojedyncze, kilka pojedynczych np po dwa na policzkach i 7 na czole

nie piszesz nic konkretnego to nie mam czego zalowac.

Laguna--a mialas jakies masci od demr? ja chyba przestane jesc wszystko co moze mi szkodzic i moze wyedy pomoze ponoc dieta ma pomoc

a od kiedy podszywy są od pisania konkretów :-(

ale podszywie nie w tak istotnym temacie to chyba wroce do horomonow, tylko po nich mialam strasznie zle wyniki watrobowe

no dobra , to sobie posiedze w kącie ale wiesz co powiem ci ze te krosty wcale az tak nie szpecą jak sie komus wydaje zresztą 23 lata co to jest ? Jeszcze hormony szaleją

mialem kiedyś dziewczynę z taką cerą ale ona byla fajna :-)

siedz cicho, bo odstraszasz mi ludzi 23 lata,co to jest? jestem w wieku przedemerytalnym a ty pytasz co to jest wstyd paradowac z taka facjata

szpeca szpeca, pod zadnym podkladem tego nie ukryje

Ja kiedys tez mialem srednia twarz. Czolo wygladalo kiepsko, jednak to bylo glownie przez to, ze caly czas dotykalem rekoma. Wiec zapuscilem wlosy, zaczalem uzywac rownez tego: (link nizej) i po 2-3 miesiacach nastapila diamentalna zmiana. Teraz to mam od czasu do czasu zaczerwienienia po goleniu. Strasznie mam wrazliwa skore i wtedy mam krosty takie na twarzy jak sie ogole, jednak to sie rzadko zdarza. Polecam to: http://www.google.pl/imgres?q=acnefree&um=1&hl=pl&sa=N&biw=1015&bih=631&tbm=isch&tbnid=idzRYy9vHWhruM:&imgrefurl=http://theempire.hubpages.com/hub/Acne-Free-Products&docid=peFavlH_Bv6pXM&w=248&h=248&ei=fdlkTr7CA8rKswa_muWSCg&zoom=1&iact=rc&dur=287&page=1&tbnh=144&tbnw=145&start=0&ndsp=12&ved=1t:429,r:0,s:0&tx=100&ty=78 W sklepie tego nie kupisz, na allegro da rade. To jest cos niesamowitego, lepsze nawet nic ten proactive biebera

ile to cudo kosztuje

moge ci powyciskać

w sumie nie mam teraz dziewczyny 😍

Gość fantazjaaaa123
Mam 20 lat, walk z pryszczami prowadzę już chyba 8. Próbowałam wiele kremów, maści, żelów, płynów, past i wszystko (za przeproszeniem) do DOOPY. 2 lata temu wybrałam się do endokrynologa, dostałam skierowanie na badania. Okazało się, że mam zawyżony poziom niektórych hormonów. Dostałam tabletki. Musiałam czekać około roku na większe efekty. Warto robić badania u specjalistów a nie niepotrzebnie wydawać pieniądze na leki i kosmetyki. Do mycia twarzy używam szarego mydła, na niespodzianki pasta cynkowa. Przebarwienia łagodzę okładami z rumianku. W końcu też dopasowałam odpowiedni krem nawilżający. Nie można ciągle wysuszać skóry, skóra potrzebuje nawilżenia. Wyśmienity okazał się zwykły krem z Biedronki z "Be Beauty". Polecam wszystkim! Życzę wszystkim powodzenia w walce z trądzikiem. Wiem przez co przechodzicie. Zachęcam także do odwiedzenia lekarzy aby sprawdzić źródło jego powstawania. Buziaki!

ja polecam Wam wszytskim krem Brevoxyl... poczytajcie opinie, ten krem sparwai cuda, pryszcze znikają,a cena mała, ja stosuje regularnie z przerwami

Gość pryszczataaaaaaaaaaaaaa
ja mam 24 lata i tez pryszcze. znikały tylko czasami jak łykałam antybiotyk tetralysal. ale przestalam bo nie chcialam niszczyc watroby. ale ostatnio tak mnie obsypalo ze p****ole watrobe, chce znowu miec czysta twarz.jutro ide do dermy

jak mi nie pomoże derma, to pomoże sperma, taka co mi z dupy wycieka po stosunku, smaruję nią pryszcze i znikają błyskawicznie

Gość tezmialem problem
ja bylem u dermatologa z 2lata temu. twarz mialem okropna, nie mowiac juz o plecach. pani zapisala mi maść siarkową (antybiotyk, ktory w aptece trzeba bylo zamowic i sami wyrabiali). smarowalem sie na wieczor, rano zmywalem. a tak w dzien davercin czy cos takiego. i po pryszczach! teraz poawi sie tylko raz na jakis czas..

podszywie moj drogi, gdyby to bylo takie proste :S