Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paanikara

7tc

Polecane posty

Gość paanikara

Jestem w 7tc od om. Bylam u lekarza w srode,powiedzial ze jest ok,ze wczesna ciaza i ze z usg zarodek jest mniejszy,i ze owulacja sie przesunela (1 test 5 dni po dacie @ byl negatywny) na poczatku czulam sie jak przed okresem. Teraz bole ustaly,od czasu do czasu cos mnie zakuje. I do tego piersi troche mniej bola. Kazal mi przyjsc z wynikami za 3tyg. Dziewczyny czy w ciazy objawy sa ciagle?czy piersi bola ciagle tak samo?

Gość 5454
bolą i brzuch na samym dole też jeśli cie brzuch boli powinien ci dac luteine na podczymanie ciazy

Mnie brzuch boli i lekarz nic mi nie dał. Luteina to inaczej progesteron, a ja swój mam w normie. Mnie raczej pobolewa niż boli... A ciebie?

Gość paanikara
Mowilam ze pobolewa-mowil ze ok. Dla mnie niejest to bol jakis silny. A czy luteine zawsze sie bierze?zauwazylam ze piersi az tak mnie nie bola. Sa nabrzmiale i wrazliwe. Pytam czy w ciazy boli ciagle tak samo. Poszlam do niego bo ma bardzo dobra opinie i kurde niewiem dlaczego panikuje

Gość paanikara
Dal mi skierowanie na badania grupa krwi,przeciwciala. Z 6 pkt tego bylo i nie pamietam. Jakis 3literowy skrot. Nie mam tej kartki bo zanioslam do laboratorium ,rano robilam. W czwartek bede miala wyniki i pojde do niego bo 3tyg niewytrzymam. Naczytalam sie glupot i panikuje

Nie wiem ile jest w tym prrawdy, ale w ciąży ma prawo pobolewać brzuch. Jeżeli wydzielina jest przy tym biała nie trzeba się przejmować. (tak powiedział mi lekarz). Podejrzewam, że jesteś młoda i masz progesteron w normie. Przyjmowanie go w ciąży raczej nie zaszkodzi, ale może powodować spodziectwo u chłopców. Proponuję odpoczywać i tyle. Powodzenia. A co do wieku ciąży nie martw się. Częśto Na USG jest inny niż po dacie ostatniej miesiączki.

Gość paanikara
Chodz mi o to ze boli rzadziej odkad dowiedzialam sie o ciazy. Mam 26lat. To moja pierwsza ciaza. Siostry nie ronily,mama ze dwa razy ale to ostatnie ciaze i twierdzi ze przez konflikt krwi. Leze i czytam i panikuje,a za 2tyg wychodze za maz wiec mam dodatkowy stres

Spokojnie i głowa do góry. Nic złego nie powinno się dziać. Ja jak głupia biegam do łazienki i sprwdzam wkładkę. Ale muszę wyluzować, bo zamiast na porodówkę w kwietniu trafię na oddział psychiatryczny;-)

Gość paanikara
Hahe ja tez. Niespodziwalam sie ze bede tak sie bac. Nawet o slubie niemysle tylko o dziecku..