annikazebra 0 Napisano Wrzesień 5, 2011 Witajcie, mam nadzieję że ktoś mi doradzi. Otóż w piątek 2.09 wzięłam pierwszą tabletkę bo miałam ją na zapasie, w sobotę miałam kupić pudełko niestety apteka była zamkięta (dodam że została tam moja recepta) PYTANIE : Czy kupić tabletki i kontynuować ten miesiąc, czy już po ptakach i czekać miesiąc do kolejnej miesiączki? Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cashmir 0 Napisano Wrzesień 5, 2011 kontynuuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annikazebra 0 Napisano Wrzesień 5, 2011 A jak mam je zażywać wziąc 3 na raz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Wrzesień 5, 2011 bierz dalej, ale pominięcie aż dwóch tabletek sprawi, że nie bedziesz zabezpieczona, z tym, że w sumie nie wiem ile czasu bo jak sie pominie jedną tabletke to powinno sie stosować dodatkowo gumki przez tydzień a w takim wypadku nie mam pojęcia jak to będzie, dla pewności uwazałabym przez całe to opakowanie jakbyś olała w tym momencie branie tabsów i zaczekała na kolejną miesiączke by rozpocząć od nowa to byś sobie tylko niepotrzebnie namieszała w organizmie, miesiąc przerwy od tabletek nie jest wbrew pozorom zdrowym, bo organizm tylko szaleje od tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Wrzesień 5, 2011 nie, bierz już normalnie po jednej dziennie, wzięcie trzech na raz nic nie da tak naprawde, zabezpieczenia nadal nie bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annikazebra 0 Napisano Wrzesień 5, 2011 Byłam w aptece, farmaceutka powedziała mi żebym brała normalnie i do tego zabezpieczala się gumkami, móiła że po tygodniu juz będe zabezpieczona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach