Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pauuuleczkaaaa

Ciąża 9tc. MOJ FACET NIE UZNAJE DZIECKA !!

Polecane posty

Gość Pauuuleczkaaaa

Hej dziewczyny, mam 20 lat , skonczylam 1 rok studiów. Zaszłam w ciąże mimo zabezpieczenia , stosowałam Cilest 2 lata , jestem w 9tc ... Mój chłopak sie załamał , powiedział żeby usuneła , żebym poczekała 2 lata az bedzie lepsza sytułacja, on teraz jest załamany , powiedział ze cos sobie zrobi ... Nie wiem co robić :( Pomóźcie !!!!!! On praucuje u Ojca w firmie ma 24 lata.

Gość cyki cyki
1. nic sobie nie zrobi. Gada tak, bo jest w szoku, a ty nie? 2. nie ulegaj presji otoczenia, bo to nie ono ma w brzuchu twoje dziecko i to nie inni ludzie (EWENTUALNIE) będą ponosić skutki decyzji np. odnośnie aborcji

Gość mniemam ...
provo :o

Gość to niech sobie cos zrobi
bedzie o jedna meska cipke mniej a ty co, zabijesz dziecko, bo tak chce to pozal sie Boze scierwo, ktore wymieka przy pierwszym problemie, a co bedzie pozniej?

Gość Pauuuleczkaaaa
ja to przyjełam bardzo spokojnie , ciesze sie a on jest w totalnym szoku

Gość Pauuuleczkaaaa
aborcja nie wchodzi w gre ! broń boże . Ale nie wiem co zrobic zeby on ochłonął ... on jak dziecko płacze mowi ze nie damy rady , ze jaki my los zgotujemy dziecku Bolą mnie takie slowa...

Gość cyki cyki
No i co się facetowi dziwisz? Zajść w ciążę przy pigułkach po dwóch latach. Zakładam, że nie zaszłaś w ciążę celowo? Mnie wcale nie dziwi, że on jest w szoku. Nie męcz go gadaniem, bo pogorszysz sytuację.

Gość Pauuuleczkaaaa
Dziwi mnie to bo mamy gdzie mieszkać , on dobrze zarabia , pomoc bede miala od mojej zamożniejszej siostry , tym bardziej ze teraz urodziła blizniaki :) więc mam zapewnioną od niej pomoc. A On mowi zebym sie zastanowiła , cały czas pytania czy na pewno chce urodzic :(

Gość to niech sobie cos zrobi
ty sie teraz zajmij soba, odpoczynkiem, zbieraniem wyprawki, dbaniem o siebie i rosnace w tobie dziecko, a nie matkuj kurwa doroslemu mezczyznie :O on placze, litosci... :O on teraz powinien o ciebie dbac, nie odwrotnie, szanuj sie...

Gość Pauuuleczkaaaa
Powiedziałam że do niczego go nie zmusze , zrobi co bedzie uwazał , ja urodze dziecko. Póki co cisza.

Gość Pauuuleczkaaaa
Bo kochane , po prostu mnie tak do siebie zniechęcił ... To jest tak że za pare lat bedzie bawił całował to dziecko a ja będę widzieć ten obraz jak pisał mi smsy żebym usuneła dziecko.... ;/

Gość cyki cyki
No to zajmij się sobą. W końcu jakieś decyzje podejmie. Daj mu czas, co tu można zrobić? I przyjmij do wiadomości, że tu nie chodzi o kwestie materialne, tylko o coś innego. A o co? Gdybać można. Może facet miał rzeczywiście plan, że za 2 lata będzie was troje i stąd ten szok? A może coś innego tak naprawdę go przerasta.

Gość Pauuuleczkaaaa
chyba ambicja jego rodziców. Bo oni żyją wg. planu , szkoła , studia , praca , zabawa a dziecko przed 30stką . Ale ja sie nie wstydze ze jestem w ciąży , nie mam 16 lat. Dziękuje Bogu że mnie obdarował tak pięknym skarbem , dzisiaj bylam w przychodni na USG i zobaczylam tą praktycznie plamke :D To myslalam ze serducho mi z radosci pęknie !!!!! Prywatnie dopiero idę ok 10 tygodnia. Wizyta kosztuje 150 zł , a nie chce brac kasy od Mojego X. Ja go nie zmuszam , skoro nie jest gotowy to co ja moge ... Udaje twarda ale chciałabym zeby przyszedł i pocałował mnie i brzuuuuszek:)

Gość Pauuuleczkaaaa
Usg w mojej przychodni jest przedpotopowe , jak przekręcal ekran to aż skrzypial hahahaha

Gość Pauuuleczkaaaa
wiecie o co chodzi , zawsze było " Paulinko zrobie ci synka" , " bedziemy mieli piękne pociechy" " odrazu trójka" " jak sie nam zdarzy to damy rade" a teraz jak pokazałam mu rano test ciążowy to powiedział ze jestem psychiczna i wyszedł ...

Gość Pauuuleczkaaaa
może przystopujesz ze słownictwem

Gość cyki cyki
"chciałabym zeby przyszedł i pocałował mnie i brzuuuuszek" OMG. A on może nie ma ochoty całować cię w brzuszek, nie pomyślałaś o tym? Ja go nie usprawiedliwiam, ale ma chłopak prawo do ochłonięcia. Rozumiem, że ci przykro, ale na siłę nic nie zrobisz, a wręcz przeciwnie, bo zwieje od ciebie na amen i zostaną ci alimenty.

Gość a moze nie :)
ja nie mam problemu z rozwalonym zyciem :P

Gość Pauuuleczkaaaa
ale nie chodzi mi o to zeby rzucił sie na mnie z kwiatami ... Boje sie ze jak nie będę walczyć o swoje racje to on da sobie spokój... Ja mu dam czasu tyle ile bedzie potrzeba . Jeżeli bedzie chciał odejść - trudno. Na siłe nie ma sensu byc ze sobą.

Gość Pauuuleczkaaaa
dziecko to nie rozwalone życie.

Wiesz co... to nie jest face, tylko dziecko. A ty byłaś jego dziewczyną do towarzystwa... on nie chce tego dziecka, bo wie że cię nie kocha i nie chce się z tobą wiązać. Jeśli mi facet by powiedział żebym usunęła dziecko, nie miałby najmniejszych szans na powrót.

Gość skarpetkaaa
również uważam że twój facet nie chce być z tobą ani cię nie kocha na twoim miejscu po tym co ci powiedział nie chciała bym z nim być. Ja mam 19 lat i wspaniałą córeczkę która ma 5 tyg . mój mąż cieszył się jak dziecko jak mu powiedziałam o ciąży pobraliśmy się i puki co jest bardzo dobrze i mam nadzieję że będzie tak dalej... Daj spokój sobie z takim facetem na prawdę nie ma sensu abyście się wiązali... on teraz mówi że nie da rady.. to co będzie jak się urodzi dziecko ? będzie jeszcze gorzej... szkoda twoich nerwów i potem włóczenia się po sądach. Masz rodzinę oni ci pomogą... a od niego będziesz miała alimenty

Gość Pauuuleczkaaaa
Rozmawiałam z nim , boi sie sytułacji finansowej... płakał że dziecko go w przyszłosci poprosi o coś a on bedzie świecił oczami przed nim. Że bedzie złym Ojcem... Kiedy nie wytrzymalam i wpadłam w szał, powiedziałam ze zachowuje sie jak dziecko ... zmiękł ... Póki co jutro powie swoim rodzicą , zapewnił mnie że kocha ponad wszystko , chce ślubu ( znowu ja chce tylko cywilny bo kościelny to wielki wydatek;/) Więc myśle ze powoli wszystko się uloży i maleństwo będzie miało prawdziwy dom :) Buziaki dziewczyny :* Pozdrawiam Mamusie które mają termin na Kwiecień ! Dziękuje za pomoc

Gość domwtj
ale trafilas na faceta mazgaja Nie wiedzial o konsenkwencjach z sexu?Chce dzieckaj za jakis czas?jesli teraz niechce to pozniej tym bardziej nie bedzie chcial.Nie dorosl do zycia. Nie podejmuj aborcji bedzie cie to dreczyc cale zycie!jak moglo wygladac?itd