Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwna sytuacja

Koleżanka wyznała mi, że jest lezbijką. Od tego czasu podejrzanie się

Polecane posty

Gość dfczzx
o boże chce "usłyszeć" ze ona na CIEBIE LECI??? dobra leci na Ciebie! co mamy Ci napisac.

Gość RRRRrrr
ty myślisz, że lesbijkom podobają się tylko lesbijki? "Niektóre heteryczki mają takie dziwne odczucia... Mi się niejednokrotnie zdarzyło że jak ujawniłam się przed jakąś znajomą to potem ona miała schizy jakobym ja bym chciała z nią..." takie odczucia ma 100% ludzi po usłyszeniu, że ich kolega/koleżanka jest gejem/les, a niektórzy już nigdy nie mogą się normalnie kumplować dalej bo z homo

mi chodzilo o to, jak lessi postrzega takie zwiazki,a nie ze ja chce zeby na mnie leciała!!!jestem hetero w 100%:/ przeciez jej sie nie zapytam bo to bedzie glupie!

Właśnie przez to "z" twierdziłam że to prowo... Autorko, ile masz lat? 15? Bo jeśli tak to ok :) A powiedz mi co Cię podnieca w mężczyznach? Bo ja np tego nie widzę. Dla mnie to kobiety są interesujące. Jeśli mówimy o porządaniu - nic nie czuję jak widzę nagiego faceta, kto by to nie był. Miałam w życiu kilku mężczyzn i... sama potrafię sobie zrobić lepiej. A kiedy moja dziewczyna jest koło mnie to wariuję... A dlaczego napisałaś seks w cudzysłowie? I jeszcze jedna kwestia, nie zaprzeczycie - kobiety są ładniejsze i bardziej estetyczne, prawda?

A Ty myślisz że lesbijki są brzydkie? Nie słyszałam większej bzdury :) Wśród dzieciaków jest tak dziwna moda na bycie homo, średnio po 2 latch im przechodzi...

Gość mental cut
bo między homo jest semi-sex, a nie sex

to nie jest prowo moglabym nawet dac zrzut wiadomosci w ktorych nie przyznala sie tylko sugerowała i z facebooka coś co napisala na tablicy ale boje sie ze mnie rozpozna w lutym koncze 17 :) kurcze ja nie wiem ale dla mnie to normalne, moze dlatego ze u mnie w otoczeniu zawsze uznawano lesbijke i geja za odrzutki(sorry,ale to nie jest moje zdanie) ,w facetach mnie pociaga to,ze po prostu są, kobiety nie sa dla mnie,fakt ze sa ladne niektore ale nie potrafilabym byc w zwiazku z nia.. napisalam seks w cudzyslowie bo to nie jest prawdziwy seks kobiety z mezczyzna tj penis + pochwa ;) jedynie wibrator itd moga pomoc

Chyba niewiele wiecie o seksie, przynajmniej lesbijskim :) Dla mnie jest o wiele ciekawszy od tego niby "prawdziwego". Może jeszcze uważacie że kobieta ma leżeć, nic nie robić i to jest ten "prawdziwy seks"? Zawsze byłam dzikusem w łóżku, nawet jak spotykałam się z mężczyznami. Ale seks damsko-męski mnie ogranicza. Nie będę Wam tu tworzyć manifestu o tym jaki seks jest lepszy. Niech każdy zajmie się tym co lubi. A co do wibratorów - nigdy nie używałam, chyba masz ubogą wyobraźnię :)

Gość egfwyhudwetruiehjwuihuijthfdj
ja bym ja brala

Gość mental cut
autorko a jakie ty masz o tym zdanie? tylko szczerze, nie kieruj się modą na tolerancję

najwidoczniej mam ubogą, bo nie potrafie sobie tego wyobrazić mental cut -> nie kieruje sie moda na tolerancje:) toleruje wszystkie osoby niezaleznie od tego jakie są, ale wiem ze sama bym nie mogła byc w takim związku, bo to mnie odpycha ( ale tylko jeśli tyczy się to mnie, u innych nic mi nie przeszkadza, to ich zycie i niech zyja jak chcą) :)

Gość twoja maleńka
Uważam że to jest słodkie jak 2 laski idą sobie trzymając się za ręce, i czują do siebie mięte.yyyy Zazdrosze im szczęścia....:) choć nie mam nic do gejów, jak widze 2 facetów trzymających się za ręke to mnie odpycha, odrzuca :(

Gość twoja maleńka
Ja już tak poprostu mam , czy ktoś czuję i odbiera to tak jak ja?