Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwna sytuacja

Koleżanka wyznała mi, że jest lezbijką. Od tego czasu podejrzanie się

Polecane posty

Gość dziwna sytuacja

na mnie patrzy:o albo mam paranoje,nie wiem. znam ją kilka dni bo chodze z nia do klasy, wczesniej bylo spotkanie na ktorym jako ostatnie sie rozeszłyśmy ( był jeszcze z nami kolega i jedna kolezanka w tym czasie) i pod koniec oznajmiła nam,że jest lezbijka i ze nie zartuje. nas troche zamurowało,ale ok,tolerujemy ją, jest w porządku. Teraz jak już minęły 2 dni szkoły to zauwazyłam ze na każdej lekcji mnie sledzi wzrokiem kilka razy. Na przerwie dzisiaj przechodzilam to mi sie przygladała i do jakiejś dziewczyny powiedziała "o, to ona". Jest dla mnie mila,zagaduje,gada na luzie,wiec to chyba nie z powodu np nieakceptacji czy czegos takiego. Podsuncie mi jakies racjonalne wytlumaczenie bo zaczynam myslec o najgorszym :o

Gość dziwna sytuacja
czasmi mam takie odczucia ,że chciałabym to zrobić z nią ale wrodzona przyzwoitiść jakoś mnie odpycha,ale naprawde mam ochotę ciekawe jak obraca swoim języczkiem w cipce ? spróbować czy dac sobie spokój?

Gość dziwna sytuacja
wymysl cos lepszego podszywie, zanudziles mnie tym postem 💤

Gość dziwna sytuacja
serio pytam ,pomżcie bo zaczynam się jej bać a jednocześnie coś mnie ciągnie do niej

Gość dziwna sytuacja
wypowie sie ktos?

Gość mental cut
zaraz tylko idę teraz do klopa. poczekaj :D

Gość dziwna sytuacja.
no to jestem :-)

Gość chcesz znac moje zdanie?
wiec moim zdaniem to glupie prowo :O Myslisz, ze ktokolwiek ci uwierzy, ze dziewczyna ktora zna cie od kilku dni, zwierzyla ci sie ze jest lesbijka? I to jeszcze w obecnosci innych osob? Ludzie takie rzeczy utrzymuja w tajemnicy, a nie gadaja o tym na lewo i prawo

Gość 43343455345543453454543
głupi problem, tak jak z chłopakiem- nie podoba Ci sie- jestes mila ale z dystansem i dajesz do zrozumeinia ze nie jestes zainteresowana, nie widze problemu

Gość dziwna sytuacja.
tak ale pokazałyśmy sobie cipki w ubikacji szkolnej :-(

Gość mental cut
ta, prowo. wy chyba nastolatów nie znacie. no i gdzie autorka?

Gość dziwna sytuacja.
wysrałeś się już mental :-D

żadne prowo, sama nie wiem dlaczego powiedziała ale jak juz sie przyznała to co mam zrobić? pisałam z nią na nk pare dni,potem sie spotkalismy i jestesmy dojezdzajacy wiec została z nami, i nagle cos wypalila ze splawi chlopakow jak beda do niej zarywac, cytuje " powiem im ze jestem lezbijka :D" a my sie smiejemy a ona za chwile " ale serio. kocham nietolerancje :),ale nie mowcie nikomu." a my,ze ok... gdybym o tym nie wiedziala to nie wiem co bym o tym pomyslala dlatego zastanawiam sie o co chodzi,moze ma jakas sprawe,od razu bym jej sie chyba nie spodobała, tym bardziej ze ma dziewczyne od 2 miesiecy :D

Prowo,na pewno, ale i tak odpowiem :) Niektóre heteryczki mają takie dziwne odczucia... Mi się niejednokrotnie zdarzyło że jak ujawniłam się przed jakąś znajomą to potem ona miała schizy jakobym ja bym chciała z nią... Nic z tych rzeczy. Nigdy nie startowałam do nie-lesbijki, jaki to mogłoby mieć sens? To tak jakb heteroseksualna kobieta uderzała do geja :)

Gość mental cut
dupa tam. musisz poczekać i poobserwować. nie wiem czy widzieliście taki film Amelia (znaczy wiem, że na bank nie widzieliście) i tam była scena gdy główna bohaterka wmówiła jednemu kolesiowi że taka jedna baba na niego leci, a z kolei tej babie powiedziała że ten koleś na nią leci. znaczy każdemu z osobna tak wmówiła i oni następnego dnia zaczęli się nawzajem obserwować i naprawdę na siebie polecieli. :D

ta, prowo bo nie mam co robić lessi - ok, ale z wyglądu mimo to mógłby hetero pociagac np gej mogłabyś mi przy okazji powiedzieć jak Wy postrzegacie takie związki? nie mam zamiaru Cie urazic, ale nie moge tego pojac, przeciez tutaj nie chodzi o cos w rodzaju przyjazni , w takich zwiazkach normalnie przeciez sie dzieje,mineta, "seks" i te sprawy, co takiego podniecajacego jest w tej samej plci?

Gość mental cut
do czego zmierzam... "Teraz jak już minęły 2 dni szkoły to zauwazyłam ze na każdej lekcji mnie sledzi wzrokiem kilka razy" dopiero jak się dowiedziałaś? :D

aha o to chodzi sorry :P:D ja sie dowiedziałam podczas tego jednego spotkania, i juz sie nie widzialysmy wiecej , dopiero 2 wrzesnia i dzisiaj, i przez te 2 dni mnie obserwowała, bo na spotkaniu to nie

Gość mental cut
no ale czego ty jeszcze chcesz? :D

Gość dfczzx
moze sobie robi z Ciebie po prostu jaja. Powiedziala tak dla zwały i teraz Cie obserwuje co ty na to. A ty na lato :D

haha ale ja tam nie byłam sama, zreszta po co miałaby krecic beke ? w tym miescie co ona mieszka to ponoc wszyscy wiedza i szybko sie wiesc rozniosła, a widziałam jak tą dziewczynę trzymała za reke na przerwie zdaje mi sie to troche dziwne/podejrzane bo jest ładna i moglaby miec chlopaka, tak samo tamta dziewczyna, a w tym wieku juz wiedza co je kreci... hormony buzuja w tym wieku a nie prawdziwe upodobania chociaz kto tam wie