Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość precz z kundlami!!!

pies zagryzł niemowle!!!

Polecane posty

Gość precz z kundlami!!!

i kurwa niech mi nikt nie mówi ,że pies nic nie zrobi bo jest kurwa taaaaaki łagodny!!!!!!!! Do tragedii doszło w niedzielę w stanie Teksas w USA, gdzie dwutygodniowe niemowlę zostało zagryzione przez psa należącego do rodziny - podaje lokalny serwis internetowy Chron.com. Dramat rozegrał się na oczach matki, która była poza domem, ale cały czas obserwowała chłopczyka przez okno. Dziecko leżało na podłodze w nosidełku, kiedy podszedł należący do rodziny pies - mieszaniec labradora. Zwierzę najpierw zaczęło obwąchiwać niemowlę, nie wzbudzając żadnych podejrzeń, gdy nagle rzuciło się na nie z zębami. Mimo szybkiej reakcji matki i odciągnięcia agresywnego czworonoga, chłopczyk został dotkliwie pogryziony. Niestety nie udało się go uratować - zmarł pięć godzin później w szpitalu. Eksperci ostrzegają, że nawet psy, które nigdy wcześniej nie przejawiały agresji, mogą zaatakować, kiedy znajdą się w nowej sytuacji - np. tak jak w tym przypadku, gdy w domu pojawia się dziecko, do którego zwierzę nie jest przyzwyczajone. Dlatego małe dzieci nigdy nie powinny być pozostawiane same z czworonogami - pisze serwis Chron.com. Pies, który zaatakował chłopczyka, został zabrany przez służby weterynaryjne. Jeszcze nie wiadomo czy zostanie uśpiony.

Gość rafałłek 14
mój pies to je moje kupy i to zawsze. Pies jest więc pożyteczny.

Gość precz z kundlami!!!
rafałłek 14- masz zryty beret!!!!!

Gość rafałłek 14
ja tesh yem coope:O

matka obserwowala dziecko przez okno.. no nie wytrzymam! po pierwsze pies powinien byc na smyczy, po drugie matka miala byc przy dziecku, po 3cie to nie wina psa, bo pies to zwierze wiadomo.. stala sie tragedia.. teraz jedynie co mozna zrobic to pogratulowac rozumu matce i wlascicielce psa tyle

Gość ptasiek nastroszony
w USA nie przestrzega sie praw zwierzat. niczego tam sie nie przestrzega bo co kto im zrobi? w Europie mam nadzieje , ze pomocy by udzielono pieskowi a rodzicow dziecka ukarano za stresy na jakie narazilo dziecko pieska

aaaa sorry, to to sie dzialo w domu? nie no to jeszcze lepiej! glupota ludzka nie zna granic

Gość lubię pieski :-)
Bezpańskie kundle powinno się łapać, dusić linką na długim pręcie i na miejscu spalać w koksownikach.

Gość nie precz z
kundlami tylko z takimi rodzicami. W Polsce też ostatnio był taki przypadek, że dziecko poszło na posesję sąsiada i zostało zagryzione przez psa. A rodzice byli w domu. Dzieci się pilnuje.

Gość precz z kundlami!!!
bo wy kuźwa nawet do kibla dziecko zabieracie jak się wam srać chce!!!!😠 o ja pitole co za doskonałe mamuśki!!!

Gość porównaj statystyki!!!!
to weź sobie przypomnij ile sie slyszy o dzieciach zakatowanych na smierc lub zmartretowanych,lub dotkliwie bitych przez wlasnych rodziców, i porównaj do ilosci zagryzien przez psów. Ludzie sa o wiel gorsze bestie do samych siebie , wiec czego ty oczekujesz od zwierzęcia jak ludzkie bestie sa czestrzymi oprawcami okrutnnych czynów do samych siebie lub bezbronnych dzieci

2 tygodniowe niemowle zostawic samemu w domu na podlodze w nosidelku to trzeba miec nie rowno pod sufitem.. a i na dodatek z psem i to nie malym psem tylko idioci tak robia

Gość nie precz z
Ja mamuśką nie jestem. :D

Gość nie precz z
Zastanawiam się czmu pies miałby cierpieć przez niedopowiedzialną matkę dziecka.

Gość egfwyhudwetruiehjwuihuijthfdj
jak sie bachora nie pilnuje to potem sie tak ma kurwa gowniarz wylecial a wy juz na psa wina matki i tyle

Gość mw;fk
przeciez to nie wina psa wiec dlaczego ma byc uspiony?

Gość egfwyhudwetruiehjwuihuijthfdj
to wina matki powinni ja zamknac a nie kurwa

Gość mw;fk
poza tym nie wydaje wam sie to dziwne? że zostawiła je na podłodze w nosidełku? może zamordowała własne dziecko "rękami" swojego psa, przy okzaji pozbyła się niewinnego psiaka :O

Gość czy coś jest nie tak...
up

Gość htryhtrhtgh
tak to ona jez zabila i zwalila na bidnego pieska glupia pizda na stos z nia szmata

Gość też mi coś
wielkie halo o jakiegoś bachora,zaraz sobie dorobi następnego,hahahaa

Gość no to przecież po linii
panujacej nam masonerii, zwierzęta są ważne a ludzie powinni wyginąć z wyjatkiem 10%, czyli Żydów.

Gość psu się nie ufa nigdy -
nigdy nie ufaj psu do końca - to tylko zwierzę i nie wiadomo, co do głowy mu przyjdzie. Lubię zwierzęta, nawet bardzo, co nie znaczy, że każdemu należy bezwzględnie ufać - bo to tylko zwierzęta przecież. Nie bronię zwierzęcia, bo mogło mu faktycznie coś na łeb palnąć i "się rzucił zębami" - pies to zwierzę. A człowiek za to, to istota podobno myśląca. Więc jako taka powinna mieć więcej rozsądku niż zwierzę prawda ? No w mojej głowie się nie mieści zostawiać dziecko w domu, na podłodze, w nosidełku, podczas, gdy luzem chodzi po chałupie zwierze (jakiekolwiek, bo kot też mógłby dzieciaka podrapać po twarzy etc ..) i "być na zewnątrz obserwując przez okno" - no przepraszam, czy to jest normalne ? normalne byłoby zabrać dziecko w nosidle na zewnątrz ze sobą, lub jeśli kobieta nie miała możliwości takiej - zabrać na zewnatrz psa. Jak dla mnie głupota ludzka i brak elementarnego prostego myślenia przyczynowo - skutkowego przyczyniła się do tej tragedii. Cóż, ale widać, ludzie w Ameryce nie mądrzejsi wcale od rodaków.

Gość ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ja tam mojemu ufam moze dlatego ze to bardziej maskotka niz pies nawet nie szczeka a co dopiero zagrysc

Gość ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
co sie z kafe stalo?