nataaali 0 Napisano Wrzesień 5, 2011 Hej dziewczyny! Piszę do Was bo moze ktoras z Was miala podobny problem jak ja i bedzie potrafila mi pomoc. Wczesniej mialam calkiem regularne miesiaczki, choc troche bolesne. Ginekolog zlecil mi przyjmowanie tabl. antyk. bo mam bardzo wysoki testosteron i od tego czasu zaczal sie moj problem.. bo z miesiaca na miesiac zanikala miesiaczka. Potem lekarz przypisal mi mocniejsze hormony, ale wtedy miesiaczka calkiem znikla. Co to moze byc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Wrzesień 6, 2011 Może organizm nie odczuwa spadku poziomu hormonów w czasie przerwy, bo są za mocne i długo się utrzymują w organizmie. To co występuje podczas brania tabletek antykoncepcyjnych to nie miesiączka tylko krwawienie z odstawienia. Mówiłaś o tym lekarzowi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nataaali 0 Napisano Wrzesień 6, 2011 Tak, lekarz mówił że to po paru miesiącach brania tabletek powinno się unormować. A tu już pół roku.. Co prawda przez ten czas zmieniałam tabletki, może to też jest przyczyna słabego krwawienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k...89 0 Napisano Wrzesień 7, 2011 NIE MARTW SIĘ ja okres miałam w tym cykle 1,5 dnia, myślalam że coś jest nie tak, nadal nie mam pojęcia dlaczego tak, wcześniej to chociaż miałąm 2 lub 3 dni,a tu jednego dnia rano się zaczął, a popołudniu kolejnego się zakończył.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nataaali 0 Napisano Wrzesień 7, 2011 No dokladnie u mnie jest identycznie tak jak Ty mowisz. I co bylas z tym u lekarza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k...89 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 nie, nie byłam bo uważam że nie powinno się nic złego dziać, ale różnie bywa, zobaczę jeszcze z dwa kolejne cykle co się będzie działo i potem zobaczę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach