Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość maciek26

manipulowanie kobietami:)

Polecane posty

Gość maciek26

Wiecie jaką mam faze? Więc od początku: Jestem prawiczkiem. I nei dlatego że się boje, nie dlatego że jestem miękki. Wręcz przeciwnie, bardzo wiele dziewczyn zwraca na mnie uwagę, a z seksem czekam do slubu z prostego powodu: potrafię kochać i chce to dać tylko żonie. Wg mnie seks przed ślubem z miłością nie ma nic wspólnego. Ale nieważne... Co jakiś czas interesuje się mną jakaś dziewczyna, bardzo się angażuje, zakochuje, ale przychodzi czas że pytam ją czy jest dziewicą. I każdą która nie jest - odrzucam odrazu. Gdybyście zobaczyli to zdziwko na ich twarzach.... a ja mowie "trzeba było się szanować i czekać na tego jedynego, mogłem nim być ale nie chce dziewczyny używanej jak stara koszula" a póxniej one mi piszą smsy "maciek..... przeciez ja wtedy nie myslałam, nie wiedzialam ze Cię spotkam" A ja mowie "no wlasnie, nie myslalaś, a ja nie chce niemyślących"! TYLKO DZIEWICE!!! NIE DLA UŻYWEK!!!!!!! kazdy post pod moją nazwa "maciek26: bedzie podszyciem bo nie bede odpisywał na posty ktorych sie moge spowidziewac z racji tego ze dziewczyny wp polsce sa bardzo nudne...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować