Gość maciek26 Napisano Wrzesień 5, 2011 Wiecie jaką mam faze? Więc od początku: Jestem prawiczkiem. I nei dlatego że się boje, nie dlatego że jestem miękki. Wręcz przeciwnie, bardzo wiele dziewczyn zwraca na mnie uwagę, a z seksem czekam do slubu z prostego powodu: potrafię kochać i chce to dać tylko żonie. Wg mnie seks przed ślubem z miłością nie ma nic wspólnego. Ale nieważne... Co jakiś czas interesuje się mną jakaś dziewczyna, bardzo się angażuje, zakochuje, ale przychodzi czas że pytam ją czy jest dziewicą. I każdą która nie jest - odrzucam odrazu. Gdybyście zobaczyli to zdziwko na ich twarzach.... a ja mowie "trzeba było się szanować i czekać na tego jedynego, mogłem nim być ale nie chce dziewczyny używanej jak stara koszula" a póxniej one mi piszą smsy "maciek..... przeciez ja wtedy nie myslałam, nie wiedzialam ze Cię spotkam" A ja mowie "no wlasnie, nie myslalaś, a ja nie chce niemyślących"! TYLKO DZIEWICE!!! NIE DLA UŻYWEK!!!!!!! kazdy post pod moją nazwa "maciek26: bedzie podszyciem bo nie bede odpisywał na posty ktorych sie moge spowidziewac z racji tego ze dziewczyny wp polsce sa bardzo nudne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach