Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rzezucha77

Buty - wielka prośba o poradę

Polecane posty

Gość koszmarek....!
Koszmarkowe te buty, nieważne ile kosztują wyglądają jak klapki z bazaru :( Buty do sukienki powinny być skromne, bo sama sukienka jest głównym "dodatkiem". No, chyba że użytkowniczka butów ma 80 lat i niedowidzi - przykro mi, ale to buty dla wyjątkowo starszej pani. I mowy nie ma o odsłoniętych palcach! To nie ta okazja, mogą być bez obcasu ale niech będą zakryte palce. A wiec zakryte palce, niezbyt kolorowe czy wzrorzyste.

Gość unoproblemo
nie z odkrytymi palcami bo co? szczescie ucieka? zabobony jakies starych bab. chociaz przyznaje, te buty z linka to koszmarki ;D

Gość do uno problemo
napisałam że nie odkryte palce bo po prostu wyglądają niepoważnie - odkyte palce są na grilla do znajomych czy piknik w parku. pracuję w sklepie "ślubnym" i w ofercie po prostu nie mamy takich butów z powodów o których napisałam - nie ta okazja. nie słyszłama o tym zabobonie ale ciekawe :D z jakiego rejonu polski jest?

Gość fsgfdhgfhggggggggggggggg
buty ślubne mogą być z odkrytymi palcami, to zależy od sukienki... nie wdziejesz sandałków czy butów z odkrytymi palcami do wielkiej i ciężkiej bezy bo będzie to wyglądać śmiesznie... ale do zwiewnej, krótszej sukienki takie pasują. Oczywiście te z linka nie pasują wg mnie w ogóle... Już te po prawej stronie trzecie i piąte... tylko ja akurat różu nie lubię :-)