Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kazdybezsensmaswojsens:P

Moj przelozony

Polecane posty

Sama nie wiem co o tym myslec, czy jestem az tak beznadziejna? Chcialam tam troche popracowac, zarobic, ale chyba zrezygnuje. Pracuje za granica( fizycznie) w zagranicznej firmie, ale z wieloma polakami, mam dwoch przelozonych; jeden jest holendrem drugi polakiem, i mam wrazenie ze wlasnie ten polak sie na mnie uwzial. Pracuje tam od kilku mies. staram sie jak moge, uwazam ze dobrze wykonuje swoja prace, ale on ciagle mnie obserwuje albo przysyla starsze stazem zeby mnie obserwowaly i meldowaly mu wszystko,raz rzeczywiscie nie dalam rady i podczas przerwy, kiedy on tez powinien miec przerwe przyszedl na moje stanowisko i zrobil wszystko za mnie, chociaz wiem ze sama bym to zrobila...Ja juz nie wiem, jest tyle nowych kobiet, poczatkujacych,to nimi powinien sie zajac, ale nie, on sie uwzial akurat na mnie. Nie wiem, stracilam juz zupelnie motywacje. Zawsze tam gdzie jestem robie najwiecej procent, zamiast to docenic, to traktuje mnie jak kretynke. Sorry musialam sie pozalic...

Dzisiaj znowu mnie obserwowal, niby udawal ze cos tam robi, a caly czas zerkal w moja strone, dziwny koles