Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wolno ryznkowa

Jest tu ktoś kto inwestuje i zarabia na giełdzie papierów wartościowych?

Polecane posty

Gość wolno ryznkowa

Jak długo zdobywaliście wiedzę zanim zaczeliscie grac? Jakie kwoty mniej wiecej na miesiac udaje wam sie uzyskac? Czy jest to czasochłonne? Gdzie można się nauczyc ?

Samemu trzeba się uczyć i absolutnie nie słuchać żadnych "doradców", zwłaszcza kiedy trzeba im zapłacić za pożal się "porady". Za kasę doradzają ci, co nie umieją na tym sami zarobić.

Gość sdgdsagsda
giełda to złudzenia obejrzyj sobie Wall Street to będziesz wiedziała dlaczego a tymczasem: www.wygryw.pl

Gość sdgdsagsda
"dla jednych złudzenia, dla innych straty, dla jeszcze innych zyski" tak, ale nie oszukujmy się - nawet ci którzy zarabiają tylko się łudzą, że zarabiają bo dokonali lepszej analizy jedyny pewny sposób na zarabianie na giełdzie to insider trading w praktyce gra na giełdzie dla zwykłego uczciwego inwestora sprowadza się do hazardu natomiast w przypadku lotto przynajmniej wszyscy gracze mają równe szanse

Gość fgsg
jak sami piszecie to tylko gra, wiec wypierdalac w podskokach darmozjady, do pracy a nie grać, grac to mozna w szachy albo bilarda

Gość patryccja35
Ja ostatnio zaczęłam inwestować na GPW czyli Giełdzie Papierów Wartościowych, wyczytałam ciekawe wskazówki i porady na forum biznesowym http://www.biznesforum.pl/gpw-forum-vf33.htm jak dobrze inwestować pieniądze, niesamowite porady dają !

Gość yeztem
teraz wskakuj w miedź , bo kto nie ma miedzi to w domu siedzi !