Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytaj swojego dentysty

IDEALNA DZIEWCZYNA FOTO OBCZAJCIE

Polecane posty

Ja tam nie widzę szans żeby ona mogła zrobić karierę jako modelka...

Gość gulgot
Uwazacie, ze kariera modelki to taki skarb? Przytyjesz 5 kilo i po karierze i ciagle ktos mlodszy i ladniejszy sie pojawia. Ona wyglada na zakochana w sobie snobke, a nie kogos kto chce robic kariere i ma do tego warunki.

Gość hahahahah
czy wy sobie jaja robicie????????????????????? brzydka, okropna, beznadziejna FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ ja nie wiem jakiemus uposledzonemu moze sie podobać... wygląda na chorą

Gulgot - nie uważam, po prostu sama się tym zajmowałam i uważam że ta dziewczyna się nie nadaje. Choć to oczywiście moje subiektywne odczucie. Ale jest też za niska i za szeroka w pasie...

Gość nie dla głupich imion
Po pierwsze droga Luko-nie rób sobie darmowej reklamy na Kafe. a po drugie-strrrrrrrrrrasznie staro wyglądasz,jak na swoje 15 lat,sądziłem,że mas ok.32.

Gość 12234455
takie czasy w modelingu, że uroda, którą się lansuje na wybiegach, czy w kampaniach reklamowych nijak się ma do tego, co podoba się ludziom. Żyjemy na etapie, w którym aby kogoś czymś zainteresować należy dokonać u niego estetycznego rzygu, szoku itd. W przypadku modelek dokonuje się tego za pomocą twarzy brzydkich, oryginalnych, niesymetrycznych i absolutnie nieklasycznych- wtedy ktoś je może zauważyć. Klasyczna dziewczyna z warunkami figurowymi na dzień dzisiejszy nie ma szansy przebicia wśród chodzących dziwolągów. Co do założycielki tematu, uważam, że użycie słowa" cud natury" jest lekko nieadekwatne. Obiektywnie Kamilo, jako osoba z branży mówię Ci, że masz szanse zaistnieć, bo jesteś nieklasyczna i zauważalna. Twoja figura jest jednak niepokojąco kobieca jak na wiek, w którym jesteś. Taka Twoja budowa i nic nie poradzisz na to, że z wiekiem będziesz jeszcze bardziej kobieca tu i ówdzie. 15-letnie modelki ważą w granicach 46-8 kg, a ich wymiary nie przekraczają 86 w biodrach, 60 w talii i 80 w cyckach. Jak nie przestaniesz jarać, to już nie urośniesz, a Twoja cera zdyskwalifikuje Cię na każdym castingu do pokazu, czy zdjęć. Tyczy się to też makijażu, o czym powinni Cię poinformować w agencji. Twoje włosy są w fatalnym stanie, widać zniszczenia po licznych farbowaniach i codziennej stylizacji- na to również zwracają uwagę potencjalni pracodawcy. Jesteś wystarczająco ładna bez krech na powiekach, podkładu na twarzy i farbowanego siana na włosach. Twój atut tkwi w naturalności, bo dopiero wtedy można zauważyć Twoje oryginalne rysy, więc doprowadź się do takiego stanu. Zwracaj uwagę na to, co jesz, bo na jednym filmiku, który już usunęłaś widać, że Twoje ciało zaczyna już ciągnąć w dół grawitacja. Osobiście nie widzę Cię na wybiegu, bo Twój układ kostny jest jaki jest i nie klasyfikuje się bynajmniej do prezentacji ubrań na pokazie, ale jak najbardziej możesz brać udział w kampaniach reklamowych, gdzie ciało jest na drugim miejscu, bo zawsze można je wyretuszować, a twarz jest na ogół punktem centralnym. Ale jak zniszczysz ją makijażem i papierosami, to i z tego nic nie będzie. Kolejna ważna rzecz- chcesz się bawić w modeling w tym wieku? TO DOROŚNIJ :) gdybym miała wysłać Cię na kontrakt zagraniczny, to zwyczajnie bym się tego bała, bo w głowie masz pstro i w takim wypadku wysłałabym miast Ciebie dziewczynę, która może nie zrobi 50 katalogów, ale będę mieć pewność, że nie zrobi niczego głupiego i nie będę musiała się za nią wstydzić, czy odpowiadać przed jej rodzicami. powodzenia!