Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kylebrof

Czy jesli kobieta ubiera sie ciagle do seksu w gorsety, koronki

Polecane posty

Gość kylebrof

to pozniej mezczyznie takie cos sie nudzi?

Gość kylebrof
Mezczyzni nie pozostaja obojetni na widok pań w super bieliznie, ciagle wzbudza to sensacje i jego zainteresowanie. Ale czy moze zdarzyc sie tak,ze co za duzo to nie zdrowo? Dla mojego mezczyzny chce byc zawsze elegancka

Gość jadzia zielona
uważam ze to dobry pomysł oni to lubią, ale w czym rzecz jak to lubisz to tak rob, ja tak lubie i robie ! Nie składał i nie składa reklamacji choc moglabym zapewne i byc nago dla niego, ale widze ze jednak im sie to podoba ;) wiec spokojnie dalej ponczoszki gorseciki pończoszki :D

do seksu należy się rozbierać, a nie ubierać. imho, ubieranie się w jakieś falbany i frędzle świadczy o kompleksach i chęci ukrycia czegoś.

Gość jadzia zielona
A chocby nawet byl ten celulit co zaraz od tej strony to widzisz ? Jesli jestes kobietą co widzę po nicku sądzę masz zero jakiejkolwiek ogłady czy dobrego smaku, takie ciuszki urozmaicają sex w związku...

Prawda jest taka, że ile ponosisz na sobie na ten gorset i koronki w obecności faceta? 5minut? :D No niemniej... p;) A swoją drogą dobrze jest też czasem przebrać się, nie tylko ubrać w gorset.

Takie ciuszki są nudne i pretensjonalne. Jak kobieta ma ładny zad, talię i sterczący cyc to nie ma po co się w to wbijać.

Mnie się nigdy takie coś nie nudzi, najwyżej chwilowo, tj. kilka dni, ale potem znów mógłbym swoją partnerkę oglądać w tym przez pół roku.. itd Postaraj się po prostu zmieniać konfigurację, kolory i co jakiś czas daj mu na krótko odpocząć. Najważniejsze, żeby bielizna była czysta :P