Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kunegunda1988

Czy pasuje na roczek?? proszę pomóżcie

Polecane posty

Gość kunegunda1988

Jestem chrzestną, nie mam dzieci a moja chrzesnica ma niedlugo roczek... mama chrzesnicy powiedziala abym kupila dziewczynce ksiazke edukacyjna..z melodyjkami... nie moge nic znalezc, powiedzcie czy to moze byc? http://allegro.pl/hh-ksiazeczka-edukacyjna-dwujezyczna-mowi-pl-ang-i1803735750.html na jednej stronie jest napisane ze jest to zabawka od 12 miesiecy, na drugiej od 2, na trzeciej od 3 lat ;/ jestem skolowana proszę was o pomoc

Uważam, ze ta książeczka może byc na roczek. Jak najbardziej.

Gość kunegunda1988
Boję się tylko że moze beda tam za trudne rzeczy , nauka liter, cyfr itd. Ale dziekuje, troche mnie uspokoilas, bo wogole nie mam pojęcia o takich rzeczach :)

Gość co na urodzinki?
najlepsza byłaby książeczka firmy: Fisher Price, Tiny Love lub Vtech. Są one bardzo ładne i kolorowe.

Gość kunegunda1988
Dziękuje Wam bardzo za pomoc... Rodzice chcą chcą książeczkę grającą , gdyz mała ma problemy ze słuchem wiecznie leży w szpitalu a bardzo lubi muzyke tylko głośną.. i prosili mnie abym kupila cos grajacego. zaraz obejrze linki dziekuje :)

Gość Franka Maj
ksiazeczka jest dla starszych dzieci, bo juz uczy cyfr itd ale lepiej kupic na wyrost, bo teraz beda ja bawic dzwieki a później spełni swa edukacyja role:)