Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danka197812

guzy na szyi

Polecane posty

Gość danka197812

witam proszę mi coś napisać może ktoś z was miał też coś takiego mam na szyi guza koło krtani powiększone miałam węzły chłonne jeszcze troche są byłam dwa tygodnie na antybiotyku troche zeszło jest to po prawej stronie morfologia ok ob-4 rtg klatki piersiowej też ok usg szyi za tydzień obawiam się najgorszego że to jest rak nie moge spać myśle o tym byłam u laryngologa to powiedział że bez usg nie może mi nic powiedzieć że może to być polip albo jakiś guz na szyi do wycięcia napiszcie mi coś może ktoś miał coś takiego czy po wynikach można stwierdzić ze to nowotwór proszę o odp

Gość Tomasz z Warszawy 31
Naucz sie pisac po polski to pogadamy 🖐️

Gość danka197812
normalnie pisze

Gość no jak zwykleq
odpowiedz tomasza jest bardzo pomocna :/ debil. chyba ma problem z czytyaniem skoro widzi cos zlego. co do tematu musisz koniecznie isc do klekarza gdzie skieruja Cie na badania. mozesz miec powiekszona tarczyce co nie oznacza raka.ale ja nie pomoge ...konieczny jest lekarz! głowa do góry, buty na stopy i sio do lekarza! powodzenia

Gość danka197812
napiszcie coś może ktoś miał coś takiego

Gość danka197812
napiszcie coś może ktoś miał coś takiego

no to może być wszystko, może udaj się do chirurga? skoro rtg nic nie wykazalo, krew w normie to nalzey zrobic usg albo tk