Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poszukującaaa

sala weselna lublin

Polecane posty

Gość Poszukującaaa

Szukam sali weselnej w lublinie na ok 120-140 osób. Czy możecie coś polecić? jakie koszty i co w cenie? Uda mi się zorganizować wesele latem 2012 czy odpuścić sobie i spokojnie na 2013?

Jeśli szukasz ładnej sali weselnej w Lublinie to poszukaj na http://www.gdziewesele.pl/Lublin/ Znajdziesz tam ok 40 obiektów z lublina i okolic, niektóre z nich mają jeszcze wolne terminy na czerwiec-sierpień 2012, a z terminami na 2013 na pewno nie będzie problemu. Obejrzysz tam zdjęcia, poznasz opinie klientów, znajdziesz dane teleadresowe. Wszystkie informacje w jednym miejscu

Gość dionizy ekierka
wogóle sobie odpuść ,po co się żenić? wynajmij sobie lepiej murzyna z wypozyczalni i pouzywaj sobie ,a nie tam zaraz zenić

Gość Poszukującaaa
Albertk2 dzięki za rade, zajrzę tam:) Dionizy ekierka przy moim facecie każdy murzyn wymięka także dziękuję bardzo za Twój zbędny udział w dyskusji. A tak w ogóle to "wychodzić z mąż" a nie się "żenić" jeśli już (w moim przypadku przynajmniej)

Gość GrażkaLubelskie
miesiąc temu odbyło się wesele mojej siostry w domu weselnym SONATINA i to było chyba najlepsze wesele na jakim byłam jedzenie było przepyszne, a temperatura była idealna, ani za zimno ani za gorąco, ludzie tańczyli do 6 rano ! mi już nogi odpadły koło 3, ale impreza trwała do samego rana nawet chyba na www.sonatina.pl wrzucili fotki z tej imprezy

Gość HalineczkaOstrowska
ja byłam tam w tamte wakacje na weselu i mam podobne wrażenia, w ogole to zauważylam, że naprawdę dbają o dekoracje, bo była wyjątkowa, a jedzenie to już w ogóle pyszności i pięknie przystrojone

Gość HalineczkaOstrowska
znacie jeszcze podobnie dobre sale?

Gość Poszukującaaa
Jestem już po rozwodzie, won z tym spamem:O

Gość autorka Poszukującaaa
hahaha to śmieszne, naprawde nie masz co w życiu robić tylko podszywać się pod kogoś w nieważnym dla Ciebie temacie. Sale znalazłam już dawno, wesele w lipcu. Pozdrawiam Cię podszywaczko i życzę Ci abyś znalazłą sobie jakieś zajęcie w życiu. Bardzo Ci współczuję.

nie polecam hotelu Korona w Zemborzycach Tereszyńskich koło Lublina, na 3 miesiące przed naszym weselem zmarła mama mojego narzeczonego, poinfromowalismy hotel o rezygnacji z wesela, brak zrozumienia naszej sytuacji i tragedii jaka nas spotkała, nie odpowiadaja na pisma ktore im wysylalismy, menadzerka odeslala nas do dyrektora, dyrektor do wlascicieli, szczerze odradzam ten hotel na wesele, sa nastawieni tylko na pieniadze, jak juz zlapali klienta to nawet w obliczu takiej tragedii - śmierci Mamy- nie chca go wypuscic!!!

Gość AHAlinka
Jeśli ktoś natrafi na ten wątek, a będzie szukał sali to ja też polecę salę weselną SONATINA, prawdziwa profesjonalna sala w regionie.

Gość ahalineczka4738
Jeśli ktoś natrafi na ten wątek, a będzie szukał sali to ja też polecę salę weselną SONATINA, prawdziwa profesjonalna sala w regionie.

Gość gość
Czytam teraz na forach o tej Sonatinie bo z moim Bartkiem rozważamy tą salę weselną. W sumie ma same dobre opinie ale interesuje nas kwestia parkingu i jakości parkietu (czy się nie ślizgają gości podczas tańczenia)?

Gość gość
Nie ślizgają się bez obawy:) Sala w sam raz :)

Gość Rastka~
Spoko miejsce, byłam tam ostanio. Żeby być obiektywnym, minusem jest to, że jest w dominowie, no ale z drugiej stronu dojazd nie jest zły :)

Gość gość
Ja mieszkam w Dominowie i dla mnie to akurat plus ;p hehehe

Gość PanPlanetaPL
Jeżeli wątek jest nadal aktualny to mogę polecić salę weselną w Restauracji Przystań http://przystanlublin.pl - sala dość mała ( na około 100 osób ) ale za to pyszne jedzenie i przystępne ceny, które nie zrujnują domowego budżetu.

Gość pinkypie89
polecam Malibu, super osrodek, ja tam mialam wesele, fajowa sala i mnostwo atrakcji, wejdz na ich stronke malibu lublin

Gość gość
Byłam na stronce Malibu i wydaje się nawet fajne, szukamy z narzeczonym sali i rozważamy różne opcje, postanowiliśmy objeździć wszystkie dostępne nam sale. Podobało nam sie w Sonatinie, szukamy miejsca pod lublinem raczej

Gość gość
plus wielki teraz dla Malibu ze mają salę taneczną i jadalną na parterze, bo wczesniej tańce były na piętrze

Gość gość
A ktoś cos na temat Sonatiny w Dominowie słyszał ?

Gość elizka991
polecam ci restauracje diamentową. Wygład sali jest po prostu jak z bajki a i jedzenie super. Zobacz sobie a stronie zresztą www.diamentowa.com.pl

Gość gość
ja swoje wesele miałam w Sonatinie (wybierałam wśród 10 lokali) i jestem megazadowolona. bardzo profesjonalne podejście, wszystko zgodnie z obietnicą, jedzenie pyyyyszne, goście zachwyceni :)

Gość gość
my mielismy wesele 40km pod lublinem w Poniatowej, po pierwsze dlatego ze taniej, po drugie dlatego, ze znaleźliśmy w tamtejszej okolicy piekny kościół a po trzecie dlatego, ze nie chcieliśmy się bawic w centrum miasta ale w jakims zaciszu, za miastem, gdzie byśmy mogli zaprosic naszych gosci na noc w hotelu a rano na tarasie pic kawke i odczuwac ten czas jako wypoczynek, wyjazd taka mielismy z mezem wizje naszego wesela i było cudownie w hotelu slowik w Poniatowej;)

Gość gość
Moja siostra miała wesele w Pałacu Akropol. Tak mi się tam spodobało że w przyszłości chętnie wyprawiłabym tam swoje. Miała super przystrojoną salę w takim jakby barkowym stylu. Największe wrażenie robiły tu kryształowe żyrandole. Było bardzo dobre jedzenie i menu też jakby w takich klimatach. Co do jakiś atrakcji to głównym punktem był artystyczny pokaz ognia. No i ogólnie sam Pałac jest klimatyczny i elegancki.

Gość gość
Mnie też kusi by robić wesele w Poniatowej. Byłam tam kiedyś w Hotelu Słowik na weekend z narzeczonym i mamy bardzo dobre wspomnienia. Poza tym niedaleko jest ta stadnina koni. Marzy mi sesja zdjęciowa na koniach w sukni ślubnej

Gość Grosicqa
Z tego co ostatnio widziałam całkiem sensowną salę bankietową ma hotel inbetween w jastkowie pod lublinem. Jest ładnie, nowocześnie, przestronnie. Nie wiem wprawdzie jak z cenami bo widać że to takie miejsce na wypasie ale zawsze można sobie je sprawdzić. Sala prezentuje się tak https://www.facebook.com/hotelinbetween/photos/a.968025279902283.1073741828.959996777371800/1098438793527597/?type=3&theater

Gość mountanah
wiadomo że przy takim weselu z bajki trzeba sie liczyć z wyższymi cenami. jak chcemy tanio to zazwyczaj jest byle jak. tu przynajmniej jest elegancko a skoro dzień ma być wyjątkowy to chyba właśnie o to chodzi. powiedz mi jeszcze tylko jeżeli w ogóle masz taką wiedzę ile osób mieści ta sala. ze zdjęć w zasadzie cieżko stwierdzić

Gość Grosicqa
Na stronie mają informację że do 600 osób ale najlepiej dopytać już dokładnie na miejscu bo to pewnie zależy od rozmieszczenia gości