Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a bo takk

Kiedys podobaly mi sie wlosy koloru bardzo, bardzo jasny blond

Polecane posty

Gość a bo takk

a teraz wydaja mi sie takie tandetne, wole cieniejszy , bardziej naturalny blond.

Gość a bo takk
***ciemniejszy

Gość sexi blondiD***
Też tak miałąm. Swój mam średni blond, latem mi jaśnieją i są dosyć jasne. Teraz są idealne :) Naturalne, ładne i niezniszone, o wiele lepsze niż te farbowane na ostry blond, który jednak tandetnie wygląda, do tego jak się ma np bladą twarz, więc do takich włosów trzeba od razu inwestować w ciemne fluidy.

Gość sexi blondiD***
jesteś autorko?

Gość oj tam
A ja tam uwielbiam mój kolor :D mam ciemny brąz :D Mam 24 lata i nigdy nie farbowałam :D i jakoś mnie nie korci ;> Jednak co naturalne to piękne :D

Gość olivia dunhamm
do jasnego blondu ciemny fluid?? OMG

Gość sexi blondiD***
no chyba nie jasny fluid ? :D Ja np. zawsze lepiej wyglądam jak jestem opalona na twarzy niż blada lub jak mam ciemny podkłąd niż jasny

Gość olivia dunhamm
no sorry nie uzywam "fluidu". Poza tym nie lubie miec maski na twarzy. A juz totalna wiocha jak taka laska naklada "fluid" tylko do linii brody. A 99% tak robi. Porazka

Gość 12345u473490
hehe fuuu ja mam pasemka bardzo jasne bo mam bardzo jasno cere jasne brwi i rzesy i tylko w takimkolorze wygladam dobrze haha ale pomaranczowe geby wygladaja tragicznie do takiego koloru

Gość sexi blondiD***
Porażka to mieć szyję upaćkaną we fluidzie i kołnierz bluzki. Ciemny podkład to nie pomarańczowy. Pomarańczowy to chyba raczej jSNY KOLOR?

Gość Boziaaaa
Dawno, dawno temu też tak miałam teraz stawiam na naturalność :P

Gość olivia dunhamm
serio? Czyli wolisz miec maske?? Buhahahahaha musisz wygladac masakrycznie:D

Gość sexi blondiD***
czemu kobiety są tak zawistne? :D nie , nie mam maski. Latem w ogóle nie dję fluidu :)

Gość dfghbjdh
Ja naturalnie jestem blondynką. Jako dziecko miałam jasny blond, taki powiedzmy w kolorze zboża. Z czasem włosy mi ściemniały i obecnie mam średni/ciemnawy blond. Wcześniej miałam epizody z jasnymi blond pasemkami, 2 odcieniami blondu (jasny złoty, i beżowy), jaśniejszymi i ciemniejszymi brązami, i kolorem miedzianym. Teraz mam kolor naturalny, który staram się rozjaśniać poprzez mycie włosów szamponem rumiankowym. W jasnym blondzie czuję się dziewczęco, w brązach poważniej i kobieco, w miedzi natomiast seksownie ;) W każdym z tych kolorów czułam się bardzo dobrze, ale największe powodzenie miałam/mam jako blondynka. Mam też jasną skórę, ale nie trupio-bladą i szaro-niebieskie oczy oraz dość ciemne brwi i rzęsy. Ponieważ, stwierdziłam, nie każdy się rodzi z tym typem urody (słowiańska), postanowiłam go podkreślać. Co do nienaturalnych, jasnych blondów to takich nie lubię, typu prawie białe/siwe/żółte a już na pewno nie z ciemną skórą i nie daj Boże czarnymi brwiami i rzęsami. Moim zdaniem wygląda to brzydko, tandetnie i sztucznie. Moim zdaniem do jasnych blondów pasuje jasna skóra, ewentualnie lekko opalona, ale na pewno nie ciemna/pomarańczowa.

ej no nie gadajcie ,że tandeta :P ja farbuje na jasny blond, ale nienawidzę żółtego. dlatego płukanka zawsze w pogotowiu. w takim mi ładnie i tyle. sama mam ochotę czasami farbnać na jakiś ciemniejszy, ale i tak wiem że wrócę do blondu. zależy co kto sobą reprezentuje:P mam taką koleżankę, która w każdym ciuchu nawet najgorszej szmacie wygląda modnie :P tak samo z blondem.ogólnie to jasnego blondu trzeba odpowiedni makijaż. delikatny.

Gość a bo takk
jestem ,jestem :-) Musialam na chwile wyjsc. Serio, kiedys podobay mi sie takie jasne ,a teraz wydaje mi sie ,ze zle wygladaja. A moze to wplyw mody... modniejsze naturalne odcienie ,ale wygladaja bardziej elegancko .

Gość a bo takk
Kraft ....po czesci zgodze sie z toba .Niektorzy we wszystkim wygladaja ladnie ,we wszystkim im do twarzy a, inni co by nie zalozyli wygladaja jak ,,niedomyci,, lub po prostu zle.