Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alla bamma

przespałam sie z chłopakiem swoim i juz nie zadzwonił

Polecane posty

Gość Alla bamma

jestem z chłopakiem od 8 miesięcy... ja mam 28 a on 30. Przedwczoraj sie z nim przespałam pierwszy raz i on od tamtej pory nie dzwoni... Nie wiem o co mu chodzi! Zaraz po seksie mnie przytulał i powiedział, ze mnie kocha, a teraz ZERO TELEFONÓW . CISZA. Sądzicie, że mógł być ze mną te 8 miesiecy zeby mnie tylko przeleciec?;/

Gość o ja jebieeeeeeee
może jest w pracy, albo jeszcze spi :o 🖐️

Gość hmmm....24
to juz raczej mezczyna a nie chlopak. Moze mu sie nie podobalo..? :) dziwne ze sie nie odzywa, niewiem co Ci doradzic. Poczekaj jeszcze ze dwa dni, moze jest meeeeega zajety, pozniej zadzwon i zapytaj co u niego i czy sie jeszcze spotkacie.

Gość Alla bamma
ale nigdy sie tAK nie zachowywał.... wczoraj cały dzien nie dzwonił. Przez te 8 miesiecy CODZIENNIE ze sobą rozmawialiśmy a po seksie tak sie zachował... nie wiem co o tym mysleć:( szaleje już! nie mam zamiaru do niego dzwonić... jeszcze poczekam dzisiaj a jak on zacznie dzwonic to ja nie bede dawała znaku życia... jebus:/

Gość gontyra
a miałaś orgazm? czy on miał orgazm?

Gość karrola
odezwie się na pewno, chyba nie bylby aż tak pusty.

Gość Alla bamma
tak długo zwlekałam z seksem bo liczyłąm na to, ze bedzie traktował mnie poważnie , a teraz czuje sie jak szmata...

A może on się nie odzywa, bo Ty się nie odzywasz i myśli sobie, że to Tobie nie było dobrze i że się zbłaźnił. Pisałaś albo dzwoniłaś do niego?

Gość Alla bamma
seks był fantastyczny... zachwycał sie,że było super:/ przytulał mnie i po wszytskim z rana powiedział, że mnie kocha...

Gość hmmm....24
najpierw rozpaczasz a teraz gadasz ze jak zadzwoni to nie bedziesz dawac znaku zycia.. To juz lepiej wcale sie nie zastanawiaj czemu nie dzwoni i olej sprawe. A nastepnego faceta przytrzymaj jeszcze dluzej :P

Gość opjejkujejku maciejku
moze mu sie co stało z tej radosci żeś mu popuściła szpary zawału w drodze do domu dostał :P

Gość Alla bamma
nie dzwoniłam. On napewno nie pomyślał sobie , ze sie zbłażnił to jest bardzo pewny siebie człowiek, bogaty i przystojny. Zawsze on sie odzywał... Po seksie może poczuł władze nademną i chce zebym to ja latała... nie wiem:(

Gość bnmnb
do tyłka też ci wkładał ?

Gość ale telefon w obie strony
działa przecież. Skoro się niepokoisz, to czemu sama do niego nie zadzwonisz? Zachowujesz się jak 15 latka... nie zadzwonię bo to on powinien... No to się zamartwiaj dalej i kombinuj dlaczego nie dzwoni:(

Gość Alla bamma
tak tylko palnełam... napewno odbiore od niego telefon. Co TY gadasz mam jeszcze dłuzej powstrzymywać sie od seksu?? Słońce ja mam prawie 30 lat i nie za wiele czasu na znalezienie męża i urodzenie dzieci przed 35r/ż:P

Gość Alla bamma
Oj ale jestem po przeczytaniu książki ,, dlaczego mężczyżni kochają zołzy'' i tam mi radzą, zebym sie nie odzywała, a jak zadzwoni to mam udawać, ze nic sie nie stało...tak olewczo. Bo teraz on sprawdza jak bardzo jestem zdesperowana dlatego nie dzwoni... im szybciej zadzwonie tym on bedzie wiedział, ze ma mnie w garści

Laski to już nie te czasy, że to facet musiał pierwszy zadzwonić. Wystarczy zwykły sms "co u Ciebie" i masz zbadany teren. Odpisze - jest OK, nie odpisze - ma Cię w d... i po sprawie.

Gość opjejkujejku maciejku
cos autorka zamilkła pewno koleś zadzwonił i uderzyli w pogaduchy :P

Gość AnnaMM
a jak dlugo czekalas z seksem?

Gość lalal ba lla
nie nie zadzwonił.... a lodzika nie było! Jak bedziemy ze sobą to napewno bedzie kiedys...:P ale to byl nasz pierwszy raz więc było romantycznie, a lodzik nie jest romantyczny:P

Gość lalal ba lla
8 miesięcy czekałam... no przyznajcie, że to bardzo długo jak na dorosłych ludzi

Gość AnnaMM
a w jakim wieku stracilas dziewictwo?

Gość lalal ba lla
24

Gość ale telefon w obie strony
jak jesteś taka książkowa, to znajdź pracę w księgarni albo bilbliotece :) Życie to nie książka i żaden poradnik nie ma uniwersalnego i właściwego dla danej osoby toru :)

Gość lalal ba lla
niiee... może macie racej i jestem DZIWNA, ale to on ma pierwszy sie odezwać. Nieobchodzi mnie , ze to jest dziecinne...Zawsze to on sie odzywał dlaczego po seksie miałoby byc inaczej zwłaszcza, ze tak sie zachowuje! Teraz sie czuje jakby tylko o to mu chodziło żeby mnie przelecieć... Boje sie odezwać bo jak sie okaże, ze to prawda, ze chciał mnie tylko wybzykać to sie załamie

Gość widocznie to był zakład
o zaliczenie głupiej panienki

Gość lalal ba lla
nie wiem o co Ci chodzi z tą głupią panienką bo napewno ja sie do nich nie zaliczam... idz gdzie indziej obrażać.