Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alla bamma

przespałam sie z chłopakiem swoim i juz nie zadzwonił

Polecane posty

Gość a autorka to lachon
autorka żre czekoladę teraz

"wiele nauczyłam się z tej sytuacji jestem teraz zupełnie inną osobą od tamtej pory minęlo już 5 lat, w tym czasie z nikim nie spałam, teraz jestem zaręczona, a z seksem czekamy do ślubu" Twój narzeczony to mega frajer skoro sobie na to pozwolił. Mam nadzieję, ze nikt z jego kumpli o tym nie wie, bo by go zniszczyli śmiechem. No, ale w sumie na tym polega ustawienie się z życiu by znaleźć głupszych od siebie.

"nie chcialo by mu sie polowac 8 mcy by raz zamoczyc..........." Oj chciałoby. Wielu facetów jest zawziętych.

Gość PROWOOOOO
a wy jak zwykle łykacie

Gość Alla bamma
Słuchajcie napisał do mnie smsa... ,, co tam słychać u mojej misiuni. mam bardzo ciężki dzień. całuje!'' :D odpisałam mu też miło bez żadnych pretensji... udajac oczywiscie, ze mnie to nie dotkneło żeby sobie nie pomyślał, ze caly dzien czekam... Najwyrazniej spanikowałam za bardzo;/ ale moim zdaniem i tak za długo nie dawał znaku

Gość Alla bamma
takie tu chamstwa piszecie, ze faceci są tacy, ze tylko o seks mu chodziło. Ja też miałam wątpliwości bo tak sie nie odzywać po pierwszym razie... No, ale cóż mylilam się:) i co poniektorzy też! A tak wogole to niektore komentarze są tak nie na miejscu, ze straszne prostaki tu siedzą(nie mowie o wszystkich) Ciekawe czy na żywo też jestescie tacy hej do przodu

Gość Alla bamma
i żarłąm czekolade bo tak reaguje na stres i na niepowodzenia zyciowe:P mam takie prawo :) zwlaszcza , ze jestem szczupla!!! I to nie byla prowokacja. Wszystkim dziekuje za rady:)

Gość ona_wi
.....i skonczylo sie happy endem....... :)

Gość kirkoerr
Osiem miesięcy bez seksu .No to gorący związek.Dwoje juz nie nastolatkow .Potem pretensje ,ze seks raz na 3 miesiace.