Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Indor do prania

Pobieraczek i software coś tam. Mam pytanie do naiwnych frajerów

Polecane posty

Proszę o odpowiedź na nurtujące mnie pytania. 1. Jak wy znaleźliście te serwisy? Ja nierzadko szukam różnego rodzaju warezu (dla niezorientowanych: pliki rozpowszechniane nielegalnie) i jakoś nigdy nie wygooglowałam żadego pobieraczka, czy innego cuda. Właściwie pierwszy raz dowiedziałam się o nim z tego forum. 2. Skoro już trafiacie na ten pobieraczek i macie zapewne świadomość, że znajdują się tam nielegalne pliki, to jakim trzeba być idiotą by do rejestracji podawać swoje pełne dane: imię, nazwisko, adres?

Więc się wypowiem Niejednokrotnie czegoś szukasz w necie i jeśli ci wywali to o co ci chodziło, nie zwracasz z pospiechu uwagi z jakiego to jest źródła, inna sprawa to naiwność tych którzy za to zapłacili

Ja wielokrotnie szukałam stron z warezem i nigdy nie znalazłam żadnego pobieraczka. Po za tym jak tak łatwo można wszędzie podawać wszystkie swoje dane przy rejestracji? Przecież do rejestracji na forach wystarcza przeważnie zmyślony login, hasło i email.

Gość :.. .. ..:. .. ..:
też sie przez pół roku nad tym zastanawiałem jak oni to robią a jakieś 2 dni temu prawie sam się w to wpierdoliłem... Tak jest ładnie wszystko napisane, że dużo nie brakowało :o naszczęście przypomniała mi się kafeteria 🌻