Gość JOANNA7 Napisano Wrzesień 6, 2011 Mam takie pytanie i oczekuje szczerej odpowiedzi, bo nie wiem o co facetowi chodzi. Jestem obecnie po rozstaniu z chłopakiem i pracuję w firmie, w której moim przełożonym jest facet dużo lat starszy ode mnie. Po rozstaniu z żoną dawał mi do zrozumienia, ze bardzo mu się podobam i pasujemy do siebie.W pracy wciąż wodził i wodzi za mną oczami. Chce mnie kontrolować, rozmawiając z moimi współpracownikami wciąż ubolewa nad faktem, że obecnie jestem sama, wypytując jednocześnie o moje życie prywatne a w szczególności czy już kogoś mam. A jednocześnie na imprezy firmowe zaprasza wszystkich pracowników oprócz mnie, przychodząc z coraz to innymi kobietami, nie widząc w takim postępowaniu niczego niewłaściwego. Jak nie ma stałej partnerki, to miesza mi w głowie, zaprasza na wspólny urlop, a potem się wycofuje i jedzie na urlop z innymi kobietami.Nie wiem co o tym mam myśleć, jak go mam traktować, czy odejście z pracy jest najlepszym rozwiązaniem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach