Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osobabezzzrobotnaniestety

muszę tu napisać, ze...

Polecane posty

Bo ta matka chyba wiecie się nawet zdziwiła że on sie wziął za ten anglik i tyle. No coś musiał umieć. Pózno ale się wziął. A ona za niego NIECO się brac nie mogła? Zawsze by miał 2 furtki choć wiecie - jakaś infa zawsze mu zostawała, w szkole mógł uczyć - w tej dokładnie i tyle. Nie mógł? I zobaczcie - nie ma go w tej klasie i jest IDEALNIE. Wszystko on. A było na innego - i też tego innego nie dałam. taki Kevinek. Ale ten mój brat a tamten mały. Ale lepiej sie nazywał. Nazywał się Dawid - dobre imię miał i być niezniszczalny. I patrzcie - taki film DAVID SAM W DOMU i po Kevinku. A tu Kevin sam w domu i nie po nim. A dalej? :(

choć nie - David sam w domu, David sam w NY i jeszcze coś by osiągnął ten Kevin - a ten Culkin? Teraz to juz stary dziad - 30 lat ma. Ale inne imię i zobaczcie - coś poiwnien osiągnąc , nie? No ale zaś nic z tego i tyle. :(

Wiecie jak dla mnie on gwałcił i w głowie się pomieszało. Niestety. Kevinek mój brat a on - choć też zero równe. Ale on ma kolegów. On nie miał chcieć być tym anglistą, Kevin miał nie chcieć pływać i tyle. Jego rodzice teraz to pani z laleczki Chucky i ojciec zoolog. Może tak dostanie kasę, a ja? Za dobrą pracę na zachodzie? Wiecie - ja się modlę żeby świat sie skończył. Mnie się tam NAPRAWDĘ jechać nie chce. A moje problemy to jest pierwsza szkoła i koniec. Tam se miałam siedzieć do dziś. I tyle. I wiecie ja byłam nauczycielka roku 2000 - ja się nikomu nie dam. Sama se musiałam studia se zapłacić - wy bezczelni jesteście. I jeszcze amerykańskimi passami na mnie. A ten? On miał mieć amerykański pass wiecie i spadać po maturze na przykład. Albo studia i zarabiać. I dalej rodzina. Tylko ciekawe jak po tych gwałtach? Dajcie spokój. :( I jeszcze raz powtarzam - ta klasa była WSTRĘTNA a nie fajna i tyle. OKROPNA. Pozbyć się tego i więcej nie widzieć i tyle :(

Wiecie jakie imię jeszcze pasuje do Kevinka? WYSOKIE - np Artur i np. Patryk - Artur sam w domu , Patryk sam w domu - tak miał sobie zamienić ten Culkin imię BOHATERA i by zrobił karierę jako KEVIN bo on sie tak nie nazywał. Tylko tak i tyle. Miał go nazwać - no dobra Dawidek nie - ale Artur sam w domu i Patryk sam w domu. Albo Gregory sam w domu - pasuje? Pasuje i tyle :(

Witajcie ponownie ... 🌼 Hmmm... nie mam nigdzie zapisanego - szybko i pomysłowo tworzę, ale już idę bo zaraz zaczną się pytania SZCZEGÓŁOWE o mojego braciszka Kevinka, ale to nie powiem bo by mnie on zatrzasł i wszyscy jego sąsiedzi tez. Bo w końcu zabił 3 ludzi i nic. Bo zwariowal. Ale babcia mu się powiesiła i tak oszalał trochę. Bo nie chciał żeby wrocili i po tym pożarze chyba on zabronił im wracać. Bo teraz wiecie będzie, ze to nie jest wina Iwonki. No właśnie - on miał podejść do tego szefa ten Poniatowski i się go zapytać czy ci ludzie mogą wrócić i TO WSZYSTKO a on tego nie zrobił i wszystko jest na niego. A to jest inne państwo i wszystko jest inaczej, ale to się stało przez ksywkę jego Poniatowski i z tej ksywki on tam jest. A jest tam, żeby matka wyrzuciła go z domu a prostytutki urwały mu łeb za to, że koleżanki z klas urwały głowę jego ojcu poprzez prostytutki. Wlasciwie to było zlecone morderstwo i teraz MIMO WSZYSTKO co tam robił nowy pewnie dyrektor w ostatniej klasie? Nie wiadomo. Zeby się nie okazało że zabiły jeszcze dyrektora wiecie i przyszedł następny taki, ze chodził sobie na dziwki i dyrektorów było dwóch. I tyle. Bo jemu tak pasuje policja, że to sie opisac nie da. No a ten Goethe to sie już babcia przez niego powiesiła bo tak mówiła, że go da Goethego i wiecie - każdy wiedział co to było Goethe tam i się śmiali Z NIEj że została germanistką na pewno i tyle to warte, a miała zostać bankierką. I go chcieli wiecie z dzielnicy wylać tą pracą - tych trzech nie obchodziło NIKOGO naprawdę i powiem wam - pomogłam mu tę chałupę mieć BO TAK bo ta matka moim zdaniem dostała pracę na rodziców a on jest taki jak - praca mu musi pasować. I pasuje - a że tak zginęło tragicznie 3 Polaków mówiących biegle PO HOLENDERSKU - nie zapominajmy, że też coś sobą prezentowali - może i więcej niż Poniatowski GENERAŁ moim zdaniem albo HRABIA - no to pech i tyle. To tam mieli mieszkać się dowiecie. No to nie mieszkali sprawa zamknięta i tyle. I wiecie tak naprawdę - to już niech zostawią tego Kevina bo on nie miał dzieciństwa. On się urodził profesorem - dzieciństwo on ma teraz, a ja zbieram owoce tego dzieciństwa i tyle - czyli rok w domu i za to dziecko jeszcze miałam się wydac. Bo co ta Merkel zaczęła być prostytutką to też nie wiadomo i tak cicho - następnemu dyrektorowi lesby urwały łeb. Łesby? Chyba prostytutki - no cóz... jak kto woli - ja stawiam na koleżanki z klasy bo oderwanej głowie ojca Kevina bo jednak nie powinien był głowa poleciała dyrektorowi? I teraz jaka kolejność... i tyle. Ale chyba w 2 klasie dyrektor był nowy bo nie pasowała matura - przez Kevina, ale Kevin może być bo i tak sie zacznie puszczać, a dyrektor nowy to matury będa i tyle. A ten ojciec też koniec bo po co tam poszedł - zaś matura nie pasuje. I takie tam - wszystkie z najlepszej dzielnicy w holandii. No to nasi powiesili się sami. A Holandia to wiecie - chwilę nie uważasz i juz bez głowy. Przez to chciałam jechać do Niemiec I UWIERZCIE MI trochę lepiej tam jest chociaz też to takie, ale jednak lepiej... a dalej to nie wiem. A jego mama tego Kevina to taka jak tego samobójcy mojego i tyle. Też go tak na stryczek - a ja też tak i tyle. Wiecie - i znowu ich tam ten Kevin wku... i tak dalej - jak przyjdzie do tej matki bo w sumie... powinien się stracić po maturze no ale.... i moja rada - Kevin w razie co zrób se eksterna. I czemu mu nikt tego nie powiedział? Za tę Merkel i tyle. Bo ona zaczęła się puszczać bo co one zrobiły - głowę urwały dyrektorowi, to już nigdy nie dostanie matury i tyle. A on wiecie - miał się do tej babci przekonać i by miał matmę lepiej niż jego matka i dałby jej radę i tyle. A tak nie. Choć czy by mu pomogła po śmierci? On sie miał zapytać - babciu jak ty miałaś matmę? I by wiedział. A teraz matka jego matki - druga babcia - inaczej i że nie stał o nią to ona go wciągnęła tym Poniatowskim i tyle. I oni mi go nie dadzą BO DOSŁOWNIE po tej 30stce zaszedłby ze mną za daleko i by tym Poniatowskim był. No ale wiecie - rodzina z nim - zapomnijcie -on ma dziecko, które się ZAPŁAKAŁO NA ŚMIERĆ i nikt mu tego nie powiedział. I ten dyrektor i ta Merkel - wszystko przez koleżanki z klasy, które miały źle rodowody. Były STRASZNE - moze od razu miał uciekać, ale lekarz i też tak mógł być - puszczający się z dziwkami lekarz i każdy by przyszedł - w razie co siedzieć i tyle. Ale... i tyle. O dziecku nie wiedziały. Ale ta Merkel musiała być w ciązy. I tylko one - takie szczyle - naście lat - one wszystkie miały być pracy i tyle. I Holenderki - zobaczcie jakie cholery i tyle. No i ciekawe co dalej? Ciekawe bardzo :(