Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakajatakaja

YASMIN

Polecane posty

Gość jakajatakaja

co sądzicie?Czy faktycznie ma tyle skutków ubocznych, czy to działanie czarnego PR konkurencyjnych firm farmaceutycznych? Jakie są Wasze odczucia?Prawdziwe odczucia, nie sugerujmy się wypowiedziami koleżanki swojej koleżanki... mi na pewno urosły piersi;)

mi po yasmin piersi sie zaokraglily,ale niestety po czasie zaczelam tyc i spadlo mi strasznie libido.najpierw zmienilam na nuva ring,a teraz juz tylko prezerwatywy-takich orgazmow juz dawno nie mialam :D na yasmin nie polecam,uwazam,ze harmonet jest duzo lepszy

dodam,ze w holandii yasminu nikt nie przepisuje,bo niby czesto pojawia sie zakrzepica po nim,to mnie na szczescie ominelo:)

tak naprawdę każdy organizm jest inny i na każdego działa to inaczej, jedna będzie się źle czuła, inna nie bedzie miała w ogole skutków ubocznych, nie można uogólniać względem żadnych tabletek anty - one po prostu moga różnie działać na różnych ludzi

Gość jakajatakaja
widzisz... po harmonecie(5 lat) mialam krwawienie w trakcie brania tabletek, nie trzymały i mam dzidzię;) właśnie zaczełam brac Yasmin i się zastanwaim (2 opakowanie) i czuję lekki ból jajników, wielkie piersi zauważyłam ;), troszkę pryszczy, ale nie jakieś dramatyczne zmiany... więc narazie wstrzymam się ze zmianą. Podobno (tak powiedział lekarz) tabletki trzeba odstawic w momencie gdy po 3 opakowaniu czujemy się źle...

Gość jakajatakaja
Słyszałam właśnie o tej Holandii natomiast zastanawia mnie ile w tym prawdy a ile czarnego PR? Pracuje w "handlu" powiedzmy i troszkę wiem jak to działa niestety nie w branży farmakologicznej...

Gość Kasia .....................
ja biore i nie mam zadnych skutkow ubocznych, zadnego spadku libido, tycia (a jestem okragla i bez tego, wiec zwracam uwage na ten aspekt). Moja bardzo szczupla kolezanka przyjmuje te pigulki od paru ladnych lat i tez czuje sie bardzo dobrze. Wazne zeby nie palic jak smok, wtedy ryzyko zakrzepicy bardzo wzrasta. Osoby z chorobami uk.krazenia nie powinny stosowac tego rodzaju antykoncepcji. Dzis malo kto zwraca na to uwage, a potem zdziwieni, ze sa problemy...