Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajajataka

chora matka CHORA!

Polecane posty

Gość takajajataka

kto ma tak jak ja?tzn matka ktora za wszystkie nieszczescia swiata obwinia wlasnie Ciebie?nienawidzi Cie?traktuje jak gowno?mlodsze rodzenswto(o ile macie) u Was tez jest "lepsze"?Matka mowi ze mnie kocha a robi wszytskoi by mi dokuczyc:szykanuje przy znajomych(na szczescie nie mieszkam juz z nia), krytyukuje, nigdy nie stanela w mojej obronie... jak to u Was tylko ja mma toksyczna matke?

Gość hr.TRoLL VON teni - SUWKA
standart,masa ludzi popełnia błąd decydując się na dzieci ,które póżniej krzywdza

Gość takajajataka
co smieszne ona ma wyksztalcenie wyzsze ktore pozwala jej pracowac z mlodzieza:) i podobno im pomaga;)szok a mi pieklo zrobila z zycia

Gość jaaaaaa maaaaam
całe życie mnie poniżała,i przez nią czuje sie jak gówno :)gdy przy wzroscie 170 wazylam 60 kg mowila,ze jestem spasiona ,mimo,że nigdy nie byłam brzydka,w sumie to byłam /jestem jej kopią..nie wiem moze ją bolało to ,ze sie starzeje.

Gość takajajataka
tak chyba wlasnie maja matki chore, mi moje tez niby powtarzala ze jestem piekna i w ogole, ale moim zdaniem byla zazdrosna, nie pozwalala ma chodzic np. w krotkich szortach( jak bylam mlodsza) bo tata widzi;/ przeciez to moj ojciec madafaka i takie tam masakra

Gość camremrt
bo nie chciała żebyś wyglądała jak tirówka ! kretynko !

ja mam taką matkę, z taką małą różnicą, że mi nigdy nie powiedziała, że mnie kocha..

Gość takajajataka
he he jak tirowka;) dobre gratuluje rynsztokowego slownictwa:)po mamusi?

Gość Menel z ławeczki
No to może wolisz "panienka z Rumunii świadcząca usługi towarzyskie dla kierowców ciężarówek z siedzibą na poboczu autostrady" ?

Gość takajajataka
nic nie wole poniewaz nie reprezentuje tego typu wzorcow zachowan;) a przez to ze matka mi cale zycie powtarzala ze skoncze na kasie w realu;) dostalam takiego kopa i ambicji ze skonczylam 2 kierunki jednoczesnie(dziennie) sgh i uw i pracuje w korporacji bynajmniej nie zarabiam doooppa