Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość velvet cafe

jak oceniacie kosmetyki VICHY?

Polecane posty

Gość velvet cafe

skuteczne, kiepskie, przereklamowane? Które polecacie z tej marki, a które nie?

dokladnie te trzy przymiotniki ktore wypisalas...naprawde strata kasy, do tego zaraz doloze La roche possay tez do niczego przynajmniej jak dla mnie. A wyprobowalam cala serie dla cery tlustej oraz dezodorant w kulce z Vichy - natanszy z biedronki bylby chyba lepszy niz on...

Gość gotuję jajecznicę na bekonie
Polecam kremy przeciw zmarszczkom, toniki do tłustej cery i chyba tyle. Wszystkie wyszczuplające i ujędrniające - absolutnie nie.

Gość Rossannaa
A ja polecam Vichy Szampon z minerałami :) Dotlenia skórę głowy. Woda termalna do twarzy też jest bardzo dobra.

Gość do kitu to wszystko jest
Podobno robione na rynek zachodni są o 1000 razy lepsze niż te dla nasz rynek, zresztą nie tylko vichy ale również z innych firm! smutne to ale prawdziwe jak nas traktują a i jeszcze mamy wyższe ceny.

Gość mimikanka
stosowałam, uważam za dobre, ale nie aż tak, żeby za nie płacić taką kupę kasy :) uważam, że jak się nie ma jakichś wyjątkowych problemów z cerą, do których trzeba używać profesjonalnych kosmetyków, to z powodzeniem można stosować inne, tańsze marki :)

Gość gfghfh
Z Vichy tylko woda termalna i to jak w promocji jest. Reszta kosmetyków to totalna chemia.

Gość mnie uczulają
jak większość tych "nieuczulających"

Gość lola_1981
dobre ale nie robione dla polski

Gość alergiczkaaaaaaa
vichy - totalnie przereklamowane ,nie skuteczne . la roche possay - jak dla mnie tez nie odpowiadaj, a juz nie wspomne o podkladzie i kompakcie. Jedynie co sobie chwale to cienie do powiek sa dobre ale bez rewelacji. Avene - to moj faworyt, rewelacyjne kremy, balsamy..