Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 powazna sprawa....

Mam wielki problem:(

Polecane posty

Go艣膰 powazna sprawa....

Juz zak艂ada艂am topiki ale zosta艂y usuniete. Mam problem zdrowotny. W niedziele czysci艂am ucho patyczkiem i lekko sie zatka艂o. Pr贸bowa艂am odetkac na rozne sposoby ale nic nie da艂o (m.in wlewa艂am wody-wiem niepotrzebnie:O) Wczoraj rano obudzi艂am sie nadal z zatkanym uchem i do tego do艂aczy艂 b贸l, bola艂o mnie jak dotyka艂am. Robi艂am ciep艂e ok艂ady, smarowa艂am amolem i wla艂am kilka kropel wody utlenionej. Ucho sie po niej troche odetka艂o. Dzis rano to samo, bol i zatkANE ucho. Robi艂am ciep艂e oklady, smarowa艂am amolem i tez wla艂am wode utleniona ale po niej ucho mam bardziej zapchane :( s艂ysze na prawde kiepsko...boje sie ze tak mi juz zostanie :( jutro ide do apteki po krople do ucha moze cos pomoga..:( tak bardzo sie boje:(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 hr.TRoLL VON teni - SUWKA
nie b贸j si臋 i idz na wybory w pazdzierniku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 powazna sprawa....
bardzo smieszne...a co jezeli mi tak zostanie?:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mopdopod艂ogi
id藕 do o艣rodka, zrobi膮 ci p艂ukanie ucha. Albo do laryngologa marsz!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 powazna sprawa....
dzisiaj juz za pozno:( jest mozliwe ze uszkodzi艂am sobie s艂uch?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zapalenie ucha to nie
jest powazny problem zdrowotny. nie przesadzaj, bo to nie jest nic groznego. kazdemu sie zdarza od czasu do czasu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 biegn臋 z rad膮
si臋 zakorkowa艂o....tylko lekarz pomo偶e :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martunta
id藕 do apteki, kup sobie a-cerumen (do czyszczenia uszu) bo wida膰 masz korek z woskowiny. patyczkami nie ka偶dy mo偶e czy艣ci膰, bo potem s膮 takie jazdy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 powazna sprawa....
normalnie ryczec mi sie juz chce!!! :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 powazna sprawa....
nie by艂am bo mysla艂am ze samo przejdzie :( teraz jest jeszcze gorzej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mghmhgg
racja id藕 do lekarza, zrobi膮 Ci p艂ukanie uszu, jak b臋dziesz zwleka膰 to mozesz dosta膰 zapalenia uszu i ju偶 nie b臋dzie tak weso艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tytytytyty
a nie przysz艂a ci do g艂owy taka genialna mysl zeby isc do lekarza??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moniaaaakkkkk
my艣le ze masz zapalenia ucha ;] samo przejdzie po kilku dniach ,albo zg艂o艣 sie do lekarza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 biegn臋 z rad膮
ale dlaczego masz rycze膰? nie takie w 偶yciu Ci臋 czekaj膮 przeprawy lekarskie...czego oczywi艣cie Ci nei 偶ycz臋!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 powazna sprawa....
bo sie boje, ze mi juz tak zostanie, nie chce stracic s艂uchu :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lalalllallala
Nie masz rodzic贸w, ch艂opaka, przyjaci贸艂ki? 偶eby Ci臋 do lekarza zabrali?? Wida膰, 偶e jeste艣 niezaradna 偶yciowo, doro艣nij dziewczyno... Id藕 do lekarza, sama albo z kim艣 za r膮czk臋, ale przesta艅 ju偶 pisa膰, tutaj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 powazna sprawa....
internista nic nie pomoze, a do laryngologa trzeba czekac d艂ugo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kropla bezkitu
id藕 prywatnie poki jeszcze mo偶esz, bo mo偶esz straci膰 s艂uch

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 powazna sprawa....
czy to moze doprowadzic na prawde do trwa艂ej utraty s艂uchu?:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tytytytyty
nieleczone zapalenie ucha srodkowego moze doprowadzc do ubytku s艂uchu, Nawet leczone i tak zostawia za sob膮 uszczerbek. Co prawda niezauwazalny na codzien ale lekarz przeprowadzaj膮cy specjalistyczne badanie s艂uchu, bez wczesnejszego wywiadu potrafi rozpoznac czy i z ktorym uchu pacjent mia艂 w przesz艂osci problem. Ile masz lat dziewczynko ze placzesz ze cie boli ucho zamiast isc do lekarza? Jak ty sobie radzisz w zyciu??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tytytytyty
*uchem

Udost臋pnij ten post

s膮 takie 艣wieczki do ucha, to wygl膮da jak rulonik taka ryrka, wsadzasz do ucha podpalasz drugi koniec i to Ci wysysa zanieczyszczenia. Wiesz ile syfu czasem potrafi wyj艣膰 ;d? tzn wyci膮ga korki z ucha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 powazna sprawa....
mam 18 lat, nie mam tych swieczek mieszkam na wsi tu nie ma zadnego lekarza ani apteki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziecinko powy偶ej
powazna sprawa. jak mia艂am hemoroidy posz艂am do lekarza!! czy ty nie masz innych problem贸w?! ogarnij sie!! id藕 do laryngologa a nie pierdolisz tu na forum farmazony!!! nie wstyd藕 tobie pustaku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lallllaaa
By艂a艣 u internisty, 偶e piszem "nie pomo偶e"? Id藕 do lekarza pierwszego kontaktu, jak b臋dzie taka potrzeba, da skierowanie do laryngologa "natychmiast". Ja mia艂am powa偶ny problem neurologiczny, to trafi艂am do szpitala na oddzia艂, w ci膮gu kilku godzin... Chyba nie jest tak 偶le, jak masz si艂臋 siedzie膰 przed komputerem, z tym bol膮cym uchem? Z do艣wiadczenia wiem, 偶e jak cz艂owiek cierpi, to w smaotno艣ci, a Ty wygl膮dasz na tak膮, co uwagi szuka:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie panikuj dziweczyno
ja tak mam za kazdym razem gdy odrobina szamponu wpadnie mi do ucha , nie pomo偶e ani czyszczenie patyczkiem , wytrz膮sanie ani 偶adne cudowne c-rumeny. Po prostu musz臋 i艣膰 do lekarza i przep艂ukac ucho .Nic ci si臋 do jutra nie stanie , tylko tam ju偶 niczego ani nie wlewaj ani nie wk艂adaj , jedynie mo偶esz wlac ciek艂ej parafiny (do kupienia w aptece ) i w艂o偶y膰 wacik by ta parafina tam posiedzia艂a to zmi臋kczy woskowin臋 . Jutro idz do rodzinnego , piel臋gniarka w zabiegowym zrobi ci p艂ukanie i po k艂opocie . Nie musisz do laryngologa, przesta艅 panikowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tytytytyty
to jedz do najblizszego miasta, na boga dziewczyno! Nawet do internisty, moze wystarcza krople do ucha i antybiotyk a jak nie to mozna pojsc prywatnie do laryngologa. Czy to cokolowiek potrafisz sama zorganizowac?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 powazna sprawa....
mysla艂am ze mi przejdzie dlatego nie posz艂am do lekarza :( jutro kupie krople a jak bnie pomoga to pojade do lekarza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 akacja111
Masz zatkane ucho woskowin膮 i w dodatku dorobi艂a艣 si臋 zapalenia (bo boli). O ile bardzo ci臋 nie boli to laryngolog powinien przep艂uka膰 ci uszy wod膮 (na 100% pomo偶e). Nie, nie masz uszkodzonego s艂uchu :)

Udost臋pnij ten post