Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexy back yeah

Podniecanie faceta,ale tak,żeby nie domyślił się,że robimy to specjalnie

Polecane posty

Gość sexy back yeah

Macie jakieś swoje sztuczki?ja ostatnio posmyrałam go po udzie,tak mimochodem,a i tak go to podnieciło.innym razem oblizałam palce upaprane bitą śmietaną z drinka,ale miał minę :-D co wy robicie,żeby niby niechcący rozpalić faceta?

Gość sexy back yeah
uuup!

Rzeczywiście, też mi sztuczki. Jak mnie moja kobieta po udzie smyra, czy nawet lekko draśnie to już wiadomo czego chce :P Nie bardzo rozumiem jaki jest sens niby niechcący ale jednak chcący? :o

Gość sexy back yeah
Po to,żeby dodać pikanterii zwykłej sytuacji

Gość sexy back yeah
znenacka siadam swojemu facetowi na twarzy, też tak robicie? :)

Gość sexy back yeah
albo sam sobie obciagam. dlugo trenowalem akrobatyke i jestem na tyle gibki zeby samemu sobie zrobic loda. moj misio tak sie tym podniecil ze az mi slinka pociekla. to piszcie w koncu te wasze sztuczki

Gość sexy back yeah
Ale żenujące teksty :O

Poczytaj sobie kilka topików tutaj, gdzieś czytałam, że kogos podnieca widok "niby niechcący" wystającego kawałka bielizny - ramiączka z biustonosza czy stringów, innego, gdy kobieta przesuwa palcem po brzegu szklanki lub dwoma paluszkami w góre i w dół po szklaneczce, jeszcze innego spódniczka mini, lub gdy przeciska sie w kuchni czy przedpokoju dotykajac go biustem lub posladkami, subtelne oblizanie łyzeczki z kawy czy lodów... mozliwosci wiele w zalezności od miejsca/okoliczności, wystarczy troche kreatywności. tylko trzeba do tego wyczucia, żeby nie wyszło sztucznie, nachalnie bądź kurewsko ;)

Gość sexy back yeah
dzięki foxy za rzeczową wypowiedź,Ty jedna zrozumiałaś o co mi chodzi.trochę już tu czytałam,ale niewiele,nie wiem jak szukać takich tematów,jakich użyć słów kluczowych