Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wygryw

dlaczego na kafe panuje kult przegrywu?

Polecane posty

Gość hr.TRoLL VON teni - SUWKA
ty chuju

no właśnie o tym mówię - o tej nienawiści wobec wygrywów :o

Gość bezsensowne życie
fajnie wygrałeś siedząc na babskim forum :o

"fajnie wygrałeś siedząc na babskim forum" osiągnąłem już wszystko w życiu więc mogę siedzieć gdzie mi się podoba, akurat lubie tutaj siedzieć bo na tle tylu przegrywów, mój wygryw widzę jasno i wyraźnie 🖐️

Gość hr.TRoLL VON teni - SUWKA
:-D

Gość bezsensowne życie
bezsensu:o

Gość skoro siedzisz na takim
Wygryw osiągnąłem już wszystko w życiu więc mogę siedzieć gdzie mi się podoba, akurat lubie tutaj siedzieć bo na tle tylu przegrywów, mój wygryw widzę jasno i wyraźnie forum bedac facetem to o jakim ty wygraniu mowisz :D ale pomarzyc zawsze mozna 🖐️

często tu loszki zamieszczają zdjęcia swojej brzydoty albo piszą że nie mają pieniędzy - nie wiem czemu się tym chwalą ale jak już powiedziałem - widzę wtedy jasno i wyraźnie że wygrałem

widzieliscie taki niemiecki program Das Model und der Freak?? polega na tym ze zglasza sie koles ktory nie radzi sobie z zyciem, nie umie znalezc kobiety - taki wlasnie rasowy kafeteriusz. i piekna modelka ma za zadanie oswoic go z kobietami, uczy go jak podrywac laski. jak zobaczylam ten program zaraz kafe mi sie przypomnialo ;p

Gość hahahahahhahahaaa
evvvvvva widzieliscie taki niemiecki program Das Model und der Freak?? polega na tym ze zglasza sie koles ktory nie radzi sobie z zyciem, nie umie znalezc kobiety - taki wlasnie rasowy kafeteriusz. i piekna modelka ma za zadanie oswoic go z kobietami, uczy go jak podrywac laski. jak zobaczylam ten program zaraz kafe mi sie przypomnialo ;p :D:D:D

widziałem podobny program ale amerykański na TV4 to było zabawne jak "sparowali" jedną ladacznice z kujonkiem i potem ta dziwka się puściła z innym a ten kujonek płakał :D

dlaczego takie lamusy jak niedziel mają tu dogodny klimat do przegrywania???

"Co takiego wygrałeś w życiu? " może lepiej zapytaj czego nie wygrałem

Gość The Lol
A później taki koleś bez problemu ściąga majtki kobietom i nie boi się tego co one tam w tych majtkach mają.

Gość mental cut
przegrańcy z wyboru :D

Gość mental cut
wyobraziłam sobie Jamesa Deana na plakacie filmu "Przegraniec z wyboru" :classic_cool:

Kafeteria - magazyn dla kobiet. Przypominam tylko. DLA KOBIET. Nie o kobietach do czytania dla facetow. Jezeli nadal czegos nie rozumiesz, to przeczytaj jeszcze raz KAFETERIA - MAGAZYN DLA KOBIET.I spierdalaj!!!!!!

Gość mental cut
wygryw ma rację, zresztą to nie tylko na kafe tylko w całej Polsce. o co chodzi - ano o to, że jeśli ktoś ma dobrze, to ma lepiej ode mnie, a to niedobrze :D