Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pammyx33

Chyba zakochałam sie w o 12 lat starszym facecie.....

Polecane posty

Gość pammyx33

Ja 18, on 30.Spotkalimy sie kilka razy zawsze fajnie sie rozmawiało i.... odkąd się z nim pocałowałam [lizłam] to nie moge przestac o nim myslec.........wieczorami mysle, rano mysle itd.gdy leze juz w lozku to masturbuje sie z myslą o tym ze uprawim z nim sex... ale wiem ze nie moge mu sie dac szybko jesli cos ma z tego byc.... nie umawiamy sie na next spotkanie, poprostu to on srednio co tydzien dzowni... juz nie moge sie doczekac nastepnego...... jak go oczarowac? on nie traktuje mnie zle.......

Gość lizak razy x
co znaczy, ze nie traktuje cie zle? Rozwin mysl.

Gość pammyx33
no ze nie traktuje mnie przedmiotowo, pochwala moje poglądy i prawi komplementy nie tylko na temat wyglądu, stawia wszytsko w pubach, kazde z tych no narazie nielicznych spotkan bylo z jego inicjatywy, jest mily i calowal mnie tak delikatniusio mmmm ......:):):) az mi goraco na samą myśl pozatym on strasznie mnie podnieca ale wiem zed musze trzymać jeszcze :P mimo ze najchetniej to bym skoczyla na niego,ale absolutnie tego po sobie nie pokazuje

Gość ilka 44
korzystaj poki mozesz bo jak porucha wszystko sie skonczy a jedyne co bedzie stawial to fiuta czym ty mozesz go oczarowac tylko swoim mlodym cialkiem bo czym innym facet w tym wieku nie mysli powaznie o malolacie

Gość ilka 44
a o czym z nim rozmawiasz?

Gość pammyx33
nie uogólniaj................ moze szuka w tym wieku juz kandydatki na zone i chce piekną młodą kobietke z ktorą bedzie mial ładne dzieci :) on widzi tez we mnie charakter nie tylko dupe....... chcialabym by cos z tego bylooooo

Gość pammyx33
nikt więcej nie wypowie sie?

Gość pammyx33
Pomaranczowy zazdroscisz :>

No wielu pewnie twierdzi, że chodzi mu o sex. Ale ja do jednego worka wszystkich nie wrzucam. Sama mam starszego faceta, tylko, że o 6 lat. A mam też znajomego, który ma 31, ja mam 19 -czyli też 12 lat i bardzo fajnie nam się rozmawia, mamy o czym mówić- czyli jednak da się z kimś porozumieć mimo różnicy wieku. A on na pewno na seks nie liczy, bo ja mam swoją połówkę już, poza tym nawet jakbym nie miała, to nie wskakuję do łóżek.Także nie daj po sobie poznać, że Ci bardzo zależy :) bądź damą, a może coś z tego wyjdzie ;)pozdrawiam