Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alleboli

mojego męża zamkneli w więzieniu...

Polecane posty

Gość alleboli

kilka dni temu była rozprawa i mój mąż został skazany na 18 miesięcy... czuję się rozdarta... zostałam sama z synkiem... pomocy!!! jak mam żyć?

Gość Donata00
gratuluje doboru drugiej połówki

Gość sexi blondiD***
Przetrzymasz jakoś, są widzenia. A później jaka radość będzie, jak wyjdzie. Dasz radę.

Gość Donata00
męża ci wyruchają

Gość alleboli
tak bardzo bym chciała to przeżyć... ale my mieszkamy za granicą i wszystko jest utrudnione...:( w dodatku nie mam tutaj ani rodziny ani znajomych...

Gość atak ja pytamm
a za co jesli można wiedzieć , poszukaj dobrego adwokata przyda się tobie i męzowi

Gość Donata00
pewno kradł w angli

Gość alleboli
bardzo mocno mnie pobił... ale jesteśmy w związku od wielu lat i to był pierwszy raz... wybaczyłam mu... zresztą kocham go bardzo... a adwokata mamy świetnego... ale nie o to chodzi... chodzi o to że jest mi bardzo ciężko poradzić sobie z tym wszystkim... jestem w tej sprawie pokszywdzona... podwójnie bo boli mnie to co przeżyłam i to że teraz jestem sama...

Współczuję, ale 18 miesięcy szybko zleci, zwłaszcza, że masz dziecko, więc napewno zajęć Ci nie brakuje.

Gość Donata00
o kurwa to poco doniosłaś na niego na policje wycofaj oskarżenie głupia cipo i go wypuszczą

Gość atak ja pytamm
o kurcze to moze wracaj do PL skoro cię pobił to chyba nie jest z nim ok jak by nie było bic nie wolno

Zależy gdzie mieszkają. W UK nie ma znaczenia czy wycofa oskarżenie czy nie - jeżeli bardzo ją pobił to go zamykają tak czy inaczej.

Gość alleboli
ja wezwałam pogotowie... a oni wezwali policję... ja nie chciałam całej tej sprawy... to policja wszystkim się zajęła... nawet zeznawalam na korzyść mężą...

Gość MalinowaKrólowa
3/10 ;)

Gość anya rjybyk
kolejna prowokacja. nie znam az tak glupiej pizdy zeby kochac i tesknic za koczkodanem dla ktorego jest workiem treningowym :D nie martw sie, 18 miesiecy szybko zleci i znow bedzie to rozkoszne mordobicie :)

Gość gratuluję tępoty
Podejrzewam, że to prowokacja, ale zapytam: czy on jest muzułmaninem?

To pewnie tak, nikt się byciem workiem treningowym nie chwali, ale są takie przypadki. Ostatnio miałam wątpliwą przyjemność czytać artykuł o dziewczynie którą facet okładał, aż go nie zamknęli. I jeszcze chciała właśnie wycofywać oskarżenia.