Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Peggy Sueeeeeeeeee

ale ja jestem popierdzielona!!!

Polecane posty

Gość Peggy Sueeeeeeeeee

Jak jakiś facet jest dla mnie miły to ja normalnie jestem wniebowzięta, od razu robię się beznadziejna w sensie że już tylko o nim myślę. Mam męża a którym mi się nie układa, mam też cudowną córeczkę i chyba, choć sama nie wiem potrzebuję jakies udowodnienia sobie że jestem wartościowa, mąz mi nigdy nie dał odczuć że tak jest a nawet wręcz odwrotnie, nie tłumaczę się.

Gość Peggy Sueeeeeeeeee
umówiłam się z factem z jednego portaku, on rozwiedziony, ja nie, mówiłam że nie szukam nikogo ale jednak się zgodziłam, no i ..............strasznie mi się spodoba, ale ja jestem powalona, ciągle o nim myślę, kiedy zadzwoni, kiedy napisze, kiedy się spotkamy...........ratunku!!!chyba nie jestem normalna, on szuka kobiety wolnej, na pewno wie że nic z tego nie będzie!!!

Gość Peggy Sueeeeeeeeee
czego ja oczekuję????nie powinnam niczego................

Gość Peggy Sueeeeeeeeee
up up

Gość madzam22231
ja mam podobnie niestety :(

Gość Peggy Sueeeeeeeeee
madzam22231 ..................no i jak to u Ciebie wygląda?

Gość Peggy Sueeeeeeeeee
up

Gość madzam22231
witaj eh u mnie już pisze mam również męża i dziecko i również dobrze nam sie układa ale poznałam kogos właśnie tez na pewnym portalu i porostu zgłupiałam na jego punkcie spotkaliśmy się było cudownie ale wiem ze tak nie mozna i próbowałam to zakończyć ale nie mogę normalnie nie mogę nie umiem i nie wiem co dalej będzie :(

Gość madzam22231
no właśnie jeszcze jedno ten mój znajomy również szuka kobiety wolnej ale powiedział ze nawet jak kogoś będzie miał to i tak nie chce tracić kontaktu ze mną nie wiem co mam myśleć o tym wszystkim masakra

Gość Peggy Sueeeeeeeeee
madzam22231 ..........................no taka sytuacja to nie jest wcale taka łatwa, sama to wiem, szczególnie jak facet się bardzo podoba a w małżeństwie jest jak jest, nie wiem jak u Ciebie, ale a u mnie zero zrozumienia i tylko kłótnie.

Gość tak tak wiemy
oO kurcze ...to moj maz ma to samo :o

Gość tak tak wiemy
dla mnie był taki sobie natomiast dla kolezanek z pracy bardzo miły...teraz sie troche wyrobił zrobił sie milszy przytula całuje...chyba juz po jablkach.. w sumie jestem głupia i zawsze byłam, nigdy z facetami gadac nie umiałam i zaden na dłuzej przy mnie nie zagrzał miejsca, zdradzono mnie raz, i nym razem porzucono... nie rozumiem facetów i juz dałam sobie chyba z nimi siana... najlepsze jest to ze stojac przy nich mam obrzydzenie do samej siebie i nie mam ochoty na nich patrzec :o to dobpiero jazda...

Gość madzam22231
hm u mnie wszystko niby ok ale mojego wiecznie nie ma ja caly dzien w domu i ciągle myśle o tamtym :(

Gość Peggy Sueeeeeeeeee
czego ja chcę? ja nie chcę się rozwieść przecież, dzieli nas spora odległość, czego ja oczekuję, że on jest wolny i będzie tkwił w jakimś głupim związku ze mną, i tak cierpię :(