Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rossallinda

jak nazwać to co jest? czy to koniec?

Polecane posty

Gość Rossallinda

Postaram streścić najkrócej jak się da. Poznałam na portalu randkowym faceta. Bylismy parą przez kilka miesięcy, związek dość burzliwy. Kochałam go (tak jest nadal), ale miałam wrażenie, że bawi się mną. Zerwałam. Jedyne co się zmieniło to definicja naszego związku. Oficjalnie stalismy się byłą para. Co z tego? Staram się zapomnieć, ale spotykamy sie dość regularnie, uprawiamy sex. Moi znajomi uwazają go za mojego faceta, ale kiedy wspominają o tym on usilnie zaprzecza twierdząc że miedzy nami wszystko skończone i tylko się "kumplujemy". On uważa się za wolnego, a mi robi ataki zazdrości. On dalej szuka swojej jedynej, kiedy powiedziałam mu, ze przeciez nic się nie zmieniło i skoro dalej się spotykamy i sypiamy ze sobą oznacza ze jesteśmy parą. Wyśmiał mnie twierdząc ze nigdy ze mną nie będzie. Pogubiłam się w tym wszystkim

Gość powiedzmiprawde
niestety , ale on jest z Tobą tylko dla sexu , pociagasz go , ale cos mu nie pasuje w twoim charakterze , i nie chce z toba byc , jestes alternatywa, a on dalej szuka kogos innego

Gość Rossallinda
Najgorsze we wszystkim jest to , że nie daje mi o sobie zapomnieć. Kiedy poważnie się pokłóciliśmy myślałam że nie odezwie się wiecej. Ostatkami sił powstrzymywałam się od zadzwonienia. Wiedziałam że tak będzie najlepiej. a on odezwał się po 3 tyg z tekstem że tęsknil za mną.

Gość bu plakac nie bede ale boli S!
bawi sie Toba badz tez jest poki nie znajdzie innej...

No cóż.. dla niego to wygodne: seks ma, ale żadnych zobowiązań.. Niby po co ma coś zmieniać. To Ty musisz mu tego zabronić.

Gość baśka mi ukradła nicka
Jak już ktoś wspomniał - manipulant. Jesteś dla niego tylko zapchajdziurą, niestety......im szybciej to skończysz, tym lepiej dla Ciebie.

on sobie używa na tobie i przy okazji szuka innych dup. on nie traktuje cie jak swoją kobiete tylko jak suke to wyrżnięcia. sam ci powiedział ze nie chce być z tobą. a ty głupia myślisz, że z jego strony jest jakieś uczucie do ciebie. co ciągnie go do ciebie tylko twoja dupa, a nie to jaką jesteś kobietą. troche szacunku dla samej siebie!

Na internecie z reguły dewioanci seksualni siedzą z uśmiechami albo POważnymi minkami zdjęcia upload'ują! Portale typu nasza-klasa, fotka.pl i faceb00k są tego przykładem! Charakteropatie, socjopatie, psychopatie i aspołecznosci wszelakie mają! Pospólstwo nieoczytane i parobasy systemowe!

Gość a wiesz czemu ?
----> Rossallinda rossalindo dziewucho mała ty sie zastanów czy chcesz sie dalej tylko bzykac czy byc moze sprobowac stworzyc z nim zwiazek ... albo albo ... byc moze nie nadaje sie on do zwiazków albo ty sie nie nadajesz albo poprostu nie jestescie wstanie nic ze soba zbudowac