Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tellmewhyy

Dlaczego miłość jest tylko dla wybranych?

Polecane posty

Gość tellmewhyy

Dlaczego nie wszyscy mogą kochać,uprawiać seks i po prostu cieszyć się z bycia we dwoje?:(

Gość tellmewhyy
legat papieski = żelek a możesz to rozwinąć??

Gość abc...itd.
dobre pytanie. niektórym życie przecieka przez palce. można mieć wszystko, ale bez miłości i tej drugiej osoby zawsze będzie czegoś brakować. jak sobie pomyśleć, że tak uciekają najlepsze lata życia, to już w ogóle... no i dlaczego?

Gość tellmewhyy
no właśnie ja się pytam dlaczego ?:(

Gość tellmewhyy
To,że siedzę na kafe nie znaczy,że nie mam swojego życia.Mam praktycznie wszystko oprócz miłości...

Gość eqa
Miłość nie jest dla wybranych, przecież mozna kochac samego siebie. Gorzej z seksem... lepiej miec partnera:D

Gość abc...itd.
gadanie z tymi pasjami, imprezami, znajomymi i tym podobnymi receptami. akurat. niektórych miłość nawet w mysiej dziurze znajdzie, niezależnie od urody, niezależnie od charakteru, a niektórych szerokim łukiem omija. nie pomaga szukanie. nie pomaga odpuszczanie.

Buhaha, tak sądzisz? Typowe stereotypowe myślenie. I ja nie mówię o popadaniu w skrajności jak to ująłeś/ujęłaś "Zero zainteresowań, zero aktywności życiowej, fanatyczne poglądy wynikające z frustracji". Btw jestem tu już trochę z niejednego próbowałam wykrzesać trochę energii:P Ale w życiu nie ma tak prosto, znam osoby bez zainteresowań, ambicji, antyspołeczne którym jakoś się udało załapać na partnera i tak trwają, może to miłość, może nie, nie mi oceniać. A znam takich co są zmęczeni próbowaniem, nawiązywaniem znajomości i w końcu zgorzkniali kończą nie w związkach z miłości a w układach. I od czego to zależy?

@eqa napisała ,,Miłość nie jest dla wybranych, przecież mozna kochac samego siebie. Gorzej z seksem... lepiej miec partnera'' A Woody Allen na to; ,,Seks jest jak gra w brydża. Jeżeli nie masz dobrego partnera to musisz mieć przynajmniej dobrą rękę." :D 🖐️

Gość tellmewhyy
czyli generalnie przesrane...dno i pół metra mułu...

Gość sranie w banie i tyle
mam taką koleżankę co biadoli ze sama jest a jest sama od zawsze, a już ćwierćwiecze ma za sobą. Niby nie brzydka (kwestia gustu, ale w torbie na łbie chodzić nie musi), nie głupia, czymś tam się interesuje... ale ma paskudny charakter. Taki ciężki, przytłaczający, problemowy. Ma coś w sobie, taki krytycyzm i chęć oceniania wszystkiego co odpycha. Faceci po prostu się jej boją - wiem to od nich bo czasem przedstawiam jej jakiegoś znajomego singla. Najgorsze jest w tym wszystkim że babeczka dziczeje, kompletnie nie widzi w sobie "winy" za to że jest jak jest. Nic nie dzieje się bez przyczyny.

Gość telmewhyy
up

Gość Master, ja bym strasznie
chciala, moze byc nawet tej samej plci... i co z tego wynika?:D