Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość t6i7ti7i

Szukam dziewczyny Śląsk

Polecane posty

Gość t6i7ti7i

To że w życiu mi nigdy nie wychodziło z dziewczynami przerosło mnie do tego stopnia że postanowiłem szukać dziewczyny w internecie no ale jeszcze nie poznałem w związku z tym napiszę tutaj.Szukam dziewczyny z Górnego Śląska w wieku 20-30 lat, zgrabnej i ładnej, z poczuciem humoru która jest dobra i kochana i nie leci na kasę i tandetę.Co o sobie? Mam 26 lat, pracuję, interesuję się muzyką, mam pasje i lubię jazdę na rowerze.Ciężko samemu się żyje więc szukam dziewczyny która pomoże mi zabić nudę i może przeistoczy się to w coś więcej ? :) Mam 185cm, szczupły, dobrze zbudowany szatyn.

Gość Habib Habib
Chyba wszystkie Ślązaczki już śpią :P

Gość a od kiedy to termin
Wszystko pięknie ładnie a jak przyjdzie co do czego, to okaże się, że masz 185 cm w kapeluszu, a do tego ważysz 150 kilo, szatyn na resztkach włosów, praca jako dozorca i prócz jazdy na rowerze niczym innym się nie interesujesz. A z muzyki tylko guetta czy jak mu tam. Zaskocz mnie, to zobaczymy, czy da się z tym coś zrobić.

Gość klaaaaaaaaaaaaa
swojom drogom fajne mo wymagania - musi byc szwarno, inaczyj dziynkuja:D kolyjny pies na baby, ty wylyz kajs czlowieku chyba zes taki szkaradny,ze z takim pyskym niy umiysz nikogo znolyz!!!