Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mruczykot

czy warczypies jest na sali?

Polecane posty

Już to zrobiłam. Poczułam się tak bardzo jak u siebie, że nawet nasrałam. :classic_cool: :o

warczypies no może nie Ty koci, ale i tak pierwszy raz Cię widze warczy jestem tutaj od 9 lat z dłuzszymi (nawet 20letnimi) przerwami:P Ale pisalam pod róznymi nickami. SramDupą zaburzyłeś/as konwencje zwierzęca ale witaj:D

warczypies nie bylam nigdy projektem. Co w ogóle uważasz za projekt? Kiedys to forum bylo inne. Nie bylo tematow typu "jem kupe". Ludzie udzielali sobie naprawde pozytecznych rad. Pisalam pod pomaranczkami bo jakos nie odczuwalam potrzeby aby miec czarny nick.

kiedyś wszystko było inne :) a ja kafe poznaję właśnie po "jem kupe" i po tym jak się udaje kogoś nowego :classic_cool:

SzczaKutas tylko po nogach nie lej bo sąsiedzi z dołu nie wybaczą jak im sufit zalejemy :O:classic_cool: warczypies, czy każdy inny nick to projekt? jak nie kłamiesz że jesteś kimś innym to nie jest to projektem. mój poprzedni nick był wulgarny i mi go ciągle blokowali 😭:P

mruczykot pytałam warczy ale dzieks za odpowiedz:P Moze on rozumie pod pojeciem projekt cos innego:P Nie rozumiem wlasciwie po co tworzyc sobie jakies osobowosci i sie z nimi utozsamaic na forum. No nie kumam tego i juz. Szcza Kutasja mam jedynie agawe:P

SzczaKutas no tak, zapomniałam że na tym forumie to same perwersy siedzom :classic_cool:)) warczypies - ..... ((:classic_cool:)))