Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Barteka

Ból serca nietypowy problem

Polecane posty

Gość Barteka

Witam! Mam 22 lata i problem polega na niesamowitym bólu serca. Nie jest to typowe kłucie serca, czytałem tu już wiele tematów na temat bólu serca i kłuciu. Niestety u mnie nie wygląda to nie zbyt ciekawie ponieważ robiłem już wiele badań i badania nic nie wykazują nawet jak to mi mówią że jestem zdrowy jak koń. Niestety mój puls podczas takiego ataku wynosi ponad 150 uderzeń najwięcej było w lipcu 169 wtedy prawie odfrunąłem. Gdy ojciec mierzył mi ciśnienie to myślał że ciśnieniomierz się zepsuł zmierzył mi ciśnienie drugi raz i było 163 więc nie wiem jak to mam interpretować. Odkąd zaczęły się te bóle nie mogę spać wystarczają mi 3 - 4 godziny i jestem wyspany. Ogólnie jestem bardzo spokojną i opanowaną osobą ale gdy przychodzą te bóle po prostu zaczynam sobie nie radzić i nie ukrywam że już mam dosyć. Boję się ponieważ czasem wygląda to jak atak serca tylko jest to dziwne ponieważ w rodzinie nikt nigdy nie chorował na serce ani nie ma żadnych wad więc nie wiem czym to jest spowodowane. Bardzo proszę o pomoc i gdyby ktoś znał lekarza który byłby mi w stanie jakoś pomóc a nie tylko zrobić podstawowe badania czy echo i powiedzieć że wszystko jest w porządku. Może jednak mam jakąś wadę. Bardzo proszę o pomoc i ewentualne porady. Mój e-mail sony168@wp.pl