Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka sobie jestem:(

Nie mam nic

Polecane posty

Mam ponad 20 lat i nic w życiu nie osiągnęłam. Od kilkunastu lat szukam pracy. Nie mam nikogo przyjaciół, miłości, wparcia bliskich mi osób. Chce to skończyć przerwać to męczarnie, ale trzyma mnie coś przy życiu. Nie wiem sama, co. Moim całym światem jest od kilku lat Internet to tutaj poznaję ludzi,którzy mnie odrywają od rzeczywistości. Jest ok 2 w nocy,a Ja nadal siedzę w necie. Boję się go wyłączać komputer, bo znowu moja nocka będzie tonęła w łzach. Wstydzę się, kim jestem nawet na byłym forum nie pisałam prawdy o sobie. Co mam zrobić?

ja też nie mam lekko, tyle tylko że mam prace, to mi pozwala sie zmęczyć i nie myśleń o swoim nudnym życiu

życze Ci abyś znalazła wkońcu prace, to by pomogło

Gość metamfetamina
zawsze możesz pogadać z kimś kto ma taki sam problem..

Gość BSA dobrze gada
:(

Gość metamfetamina
źle nie gada..

Gość dfsfew
BSA idiotka/idiota. wojny sie zachciało?! chyba ci za dobrze przygłupie, ze takie herezje opowiadasz. zapytaj ludzi, którzy przezyli wojne, co o twoim pomysle sadza. w dupie sie przewraca. wojny jej trzeba, bo w polsce zle. a z kim ta woja niby? DEBIL!

Gość metamfetamina
mój drogi..ten kraj i jego mentalność już tylko bombami i bagnetami da się wyprostować...

Gość Sluchaj BFSa
a na wojnie to z czego bedziesz zyl? Z zasilku?

BSA, tak cie czytałem i czytałem od dłuzszego czasu i dochodzę do wniosku że twój wiek oscyluje na granicy 13 do 17 lat. Nie masz pojęcia o niczym. W stopce masz kretyński cytat hitlera, pierrdolisz głupoty. Weź sie ogarnij albo zrób cokolwiek innego, bylebtś zamilkł. Walki i honoru sie zachciało. Jesteś EMO może? Nikt cie nie rozumie? Polsilver cie zrozumie.

Gość twój psyqiatra
Możliwe że jestes schizofrenikiem, sa to ludzie którzy doskonale sie czuja m.in. podczas wojny, kiedy nie ma możliwości kontynuowania zwykłego codziennego życia a zagrożenie dochodzi do monstrualnych rozmiarów.

Gość twój psyqiatra
to było do BSA.

Gość Sluchaj BSa
a co ci sie nie podoba w rachunkach? Liczyc nie umiesz?

Koleś, ogarnij się. Nie mam w planie z tobą dyskutować, ale ci mówię; ogarnij sie i swój żywot. Kogo tutaj obchodzi co tam sobie myślisz. Dla nas jesteś dziwadłem, jednym z wielu tutaj. Weź, znajdź sobie ludzi z pospawanymi korami, załóżcie kółko wzajemnej adoracji i razem kiwajcie się nad swoim smutnym, aspołecznym żywotem. Tylko nie dewastuj niczego w ramach buntu bo cie jeszcze zamkną i wypierrdolą w doopala.

BSA opowiedz nam o swoim dzieciństwie. Ciekawi jesteśmy co sprawiło że jesteś taki poyebany. :)

Dooobra, ja spadam. Trzymaj sie BSA, życzę ci żebyś przestał być debilem w ciągu najbliższego czasu. :) 🖐️

BSA, nawet jeśli masz te 190cm wzrostu i ponad 100kg wagi to uwierz mi.. i tak jestem od ciebie dużo niebezpieczniejszy. Trzymaj sie ciepło 🖐️

Cycek, nie zmyślaj, bo nic takiego nie pisałem :D Myślisz ze pierrdoląc takie głupoty w jakiś sposób mi dokopiesz? Mylisz sie mała, zakompleksiona istotko z zapadniętą klatą :) Nie masz czym mi dokopać. Nie masz nic. Wymyśl coś fajnego jeszcze, jak nie będziesz już mógł to zainspiruj się jakimś filmem. :P

Skąd inąd, tak to jest jak bezmózgi neonazista buszuje po forum erotycznym i wyjmuje słówka z kontekstu. Wiadoma sprawa że w tematach BDSM, Bondage i innych z tym związanymi zajawkami człowiek będzie mógł poflirtować z panienkami, które marzą o tym by być sukami. Cóż.. taki fetysz. Raczej nie mój, choć umiem nawkręcać panienkom tak, że nawet urodzona niewolnica, marząca o niejednym klapsie w tyłek się napali :D Ale ty tego nie umiesz, więc zapewne dlatego wypisujesz brednie. Dawaj dalej, co jeszcze wymyślisz cioto hitlerowska? :D 🖐️

Tak patrząc na datę.. tak, to wtedy przechodziłem głęboką depresję. :D Bardzo głęboką. Ktoś, kto przeżył coś takiego zrozumie. Mam nadzieję że spotkamy się kiedyś gnoju.

No akurat ty masz prawo się bać. Nikt inny. Osoby, które mnie znają tutaj, które ze mną gadały wiedzą że cokolwiek pisałem wcześniej to bzdury pisane pod wpływem cholernie ciężkiego załamania. A ty to szmato zacząłes odgrzebywać.

Spokój mi tu w moim temacie.!!!Nie pisać mi tu o wojnie. Inny temat tutaj jest poruszany.

Gość onaonatututu
NIE MAM NIC - masz siebie, zdrowie prawdopodobnie, głowę pełną pomysłów kraj w którym nie ma wojny... to już baradzo dużo. Proponuję urząd pracy, najpierw jakiś staż, może postaraj się o szkolenie, złóż wniosek (trzeba troche polatać z papierami) ale dostaniesz dofinansowanie na szkolenie i do dzieła... zamiast tu pisać poszukaj możliwości rozwoju... ;) Nie tylko Ty jesteś poszukiwaczem pracy nieustannym, ale trzeba szukac dróg i udaje się w końcu!

Gość Fajerwerek
Praca sama do Ciebie nie przyjdzie... musisz - MUSISZ - chcieć i wierzyć, działać i próbować. Szukać i pytać. Zamiast tutaj siedzieć przysiądź do czegoś poczytaj, poucz się, poszukaj szkół policealnych darmowych... jest tyle opcji. Skoro sądzisz że nic nie osiągnęłas - to tylko z własnej chęci... "nic nie masz", bo nic nie chciałaś mieć - i tyle.

Gość Marilen
TO taki typowy mlodzienczy kryzys. Ja tez tak mialam a teraz po trzydziestce sie z tego .TE Trudnosci przemina i bedzie lepiej.