Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kto jeszcze nie śpi już?

Polecane posty

Niech sie tu zgłosi. Ja nie umiem spać. Wstałam jakieś 2 godziny temu - siedzę i myślę powiem wam - i nie mogę w to uwierzyć jak POŻARŁ mnie ... mój braciszek Kevinek się dowiem - nie... to by jeszcze nie było najgorzej wiecie - AMERYKAŃSKI PASZPORT mnie pożarł wiecie. To forum to też jeden amerykański paszport. I powiem wam nawet się z tego śmieję bo też nieźle wykończyłam tego Korfantego - amerykańskim paszportem. Nie - matematyką z państwa wiecie a dopóki mnie nie wyrzuciły to profesorem samobójcą. I dlatego chyba nie wiedziałam wiecie o tym , żeby tego Korfantego rozmontować. Bo powiem wam - teraz zamiast mi współczuć, że tyle lat do dupy - jak ja miałam rodzinę założyć - to śmiech by był ze mnie w Holandii , Niemczech, że no a jednak nie rozwiązali Korfantego. No wiecie... powiesił się uczeń o którego wszystkim poszło bo nie umieli mu dać rady bo miał amerykański paszport, a baba z anglika nie i dlatego nie umiała mu dać rady - ona czyli ja i dlatego mieli mi powiedzieć, żebym poszła wiecie sobie I CHCIAŁAM ale jak? Nie umiałam wiecie - jak tu odejść. I tyle. No jak ta Merkel pod tym Goethem. To miała być panna X się dowiem i po mnie jak wyjadę. Nie - nie po mnie za nazwisko? Za amerykański paszport bo tam Kościół nie ma nic do gadania - żaden. W Holandii kurwy rządzą kościołem a w Polsce rządzi amerykański paszport. Bo wiecie - ja siedzę w domu i nie mam pracy bo nie mam amerykańskiego paszportu i to wszystko. Bo wiecie - ja myślałam tak, że te prace są na chwile - kto to widział siedzieć w takim domku i..palić na przykład. Nie - okazuje się, że tam życie można spedzic wiecie, a nic z tego i tyle. No bo wiecie - czemu oni nie mają stałej pracy? Bo mają amerykańskie paszporty i tyle. No a niektórzy mają dwa - takie kurwy. Kiedy się dowiem ten mój promotor to tez amerykański paszport - no wiem , tez, ale on się powiesił bo bez paszportu nie zrobił amerykańskiego nie zrobił kariery w Wielkiej Brytani. On się tak powiesił. A w Warszawie wszyscy mu kazali. Ale ma on ma rodowody na Warszawę i to USA w Polsce to jest tylko z tych amerykańskich passów. I TAKA SAMA KURWA w tym Korfantym spowodowała że w ogrodnictwie skończyłam w Niemczech u Kruggera. Pech że Krugger się nazywał gość i tyle. Bo jak on się nazywa w sumie? Fredek Krugger. I to mi tyłek już ratuje i Kevinek bez paszportu. Kevinek przegrał bardzo głupio. Czemu akurat ten Goethe? A bliżej szkoły nie ma. Ten Kevinek miał se to przemyśleć jak ja i tyle. Ale też mu sie nie dam - zespół urojeń i miał się zgłosić do psychiatry bo ten jego ojciec na lody poszedł z tą Merkel. Bo pasowało nie płacić ale... i wiecie - one nie wiedziały co tam się stało, a ta Merkel zapłacił, zapłacił - wszystko gra. I on tak głupio przegrał. Chociaz... no właśnie - i on sie wkurzył na tę Merkel - i on powiedział jej - podszedł do niej i powiedział - co tu pani tak stoi, też pani liczy - nie chce pani się zagrzać i tyle. A coś tam takiego - no i poszła z nim - i to akurat miał pecha że wszyscy widzieli. Ale pózniej nie chciała zapalić coś - nieee zaczęła się śmiać - ja tylko po maturę stoję - a to pójdziemy na lody jak tylko po maturę. I ta matura już mu pasowała - zapłaci za lody i ok. Nie chciała się ZAGRZAĆ on powiedział to na lody i może stać dalej. Bo sie wkurzył na nią - co tam stoi jak dziwką nie jest. I TO BYŁO WSZYSTKO i tyle. I właśnie ... on te lody kupił i żeby nie było że którakolwiek zarobi to ona nie zrozumiała wiecie a im powiedział - że zapłaci po maturze - w sensie, ze co ona tam robi i to było wszystko. A Kevin miał 15 lat i zaatakowały go te koleżanki z klasy - co ten ojciec tam robił? Bo nic nie pasowało. A Kevin - mój ojciec poszedł na kurwy - Boże jak ja wyglądam. I skoczyły na niego że tam był - poszedł z Merkel - nie wiadomo gdzie. I ma się dowiedzieć co się stało. A to juz. I ten kretyn poszedł. No ale cała klasa lasek. I tak się zaczęło wiecie. Co wy na to? Ale kurwą ON nie jest - passu USA nie ma. A czemu laskom przestała przez MERKEL słuchajcie matura pasować. No właśnie - bo wszystkie miały amerykańskie i w sumie przegrał z tym passem , z kurwami i z dyrektorem też. I tyle. I z matką swoją, a ta nie była żadnym zerem i tyle. Ale tam to przegrał trochę inaczej choć no... mógł zwrócić uwagę... on miał za tę ksywkę skończyć w poprawczaku. Taki on jest. Nie mieli go tak wyzywać i tyle. Choć ten Poniatowski to wcale na kurwy nie chodził. I on tak skończył z tymi kurwami przez tę ksywkę. I on jest Elzbiety I teraz i leci przez Wielką Brytanię, USA i tak dalej. I w tej szkole zostały po nim tylko te wiersze i jedyne co ma zrobić żeby skończyć z tymi kurwami to powiedzieć, że zaczyna palić i odchodzi. Tylko tego nie wiedział. Wiecie jakie on ma życie przez to, że ten ojciec poszedł NA LODY z tą Merkel żeby mu pasowała matura? Dajcie spokój. I teraz kaktus mi wyrośnie wiecie jak oni nie mają ta matka i ojciec pasów USA i tyle. Bo jeszcze się dowiem że tylko moi rodzice są tacy głupi ze nie mają amerykanskich passów a ja też , co to za życie. I taki bez tego passa się powiesił. ŻYD SIĘ POWIESIŁ rozumiecie. Zajechał cały wydział. Uczelnię tyle ile, ale wydział zajechał dokumentnie. Zwłaszcza systemy - przez to nikt nie stał o mnie tam i tyle. No ale... :(

Wiecie tego Korfantego nie da się rozmontować bo tam są kurwy są z 1 paszportem a powinny być 2 paszporty w Korfantym. Studia w Niemczech. Szkoła!!! Wiecie co - ja tam widziałam szkołe do likwidacji i koniec. A jeszcze 1 rok tam słuchajcie TO CHOROBA UMYSŁOWA i tyle. No jak ja dostałam w twarz tym paszportem USA to pojęcia nie macie. I nie chcę jechac do tej Holandii - same kurwy tam siedzą POD KAŻDYM WZGLĘDEM. I dalej twierdzę , że pod Goethem lepsze. A ten co na niego NIECHCĄCO pierdłam w tej pierwszej pracy - nie wiem czemu - to też kurwa amerykańska i co on tam robi? A dalej doceniłam go , że się wyniósł z domku bo te domki. Bo mnie nie rozumieją tam, ale tam były złe domki. Inni mają dobre - tam były złe domki i wszystko przez to. A mnie się do tego burdelu ani jechac nie chce. I przez to nie mają stałej pracy w Holandii i są TAKIMI POLAKAMI , że pojęcia nie macie. JEDNO POMORZE - rzeczywiście. Przez passy amerykańskie - stąd mają angielski i w ogóle są NIESTRAWNI. Ale angielski należy mieć z Wielkiej Brytani. USA też jest brytyjskie - przecież to sensu nie ma i tak sie Polska robi pomorzem i przegrałam ale nieprawda i tyle to. Tak się stoi żle o państwo i tyle. Pomorzem to żle. To trzeba mieć niemiecki paszport żeby tak stać a tu POWOLI już się robi RFN w Polsce i dlatego ludzie wyjeżdżają do Holandii żeby mieć pass amerykański bo chętnie dawają - passy ludziom wiecie jak siedza tam i tak dalej - bez sensu wszystko. I widzicie - jaki jest ten mój brat PRZEZ TO GO W ŻYCIU NIE DAM, tego drugiego też - jeszcze pomógł się tej kurwie z Pomorza wynieść, a ten sie z niego śmiał. Ale jemu ojciec do dupy nie wsadzał wiecie jak temu pierdolonemu brygadziście. I niemiecki i wszystko - ten brat też widzi jacy są i tyle. I jeszcze zabił Janinę bez sensu. No ale... ta praca to i tak msza pogrzebowa od sąsiadów za Goethego bo jak go te kurwy nie zabiją to nigdy się to kurestwo pod Goethem nie skończy i tyle :( A wiecie zaczynajcie z takim że urywają głowy, żeby pasowało płacić i tyle. I dlatego ten brat tam jeździ a wszyscy leją bo tak i już. I wystarczy, że powie, że już pali i koniec. I tyle. I też rok za póżno bo by z tej pracy poszedł i tyle. A co sądzę o rodzinie? Same kurwy - wykończyli mnie amerykanskim paszportem i tyle. I wiecie TYLE NAUKI - jakby nie wiara to sie zapłacze, a to same kurwy na amerykański paszport - ja nie mogę w to uwierzyć. No ale takie życie i tyle... ja tez nie wiem co dalej. RZYGAM jak mam napisać ogłoszenie o pracę. A ta moja klasa w tym CHUJA W DUPIE niewartym Korfantym to wiecie - nie mogli mi powiedzieć, że wszyscy mają amerykańskie paszporty i ich tak ich nie zamkną bo nie dadzą rady? I po co mi ten język? Hahahaha - no wiecie co. A ten Kopernik dalej? TO SAMO i tyle :( No i cóz... słusznie się obraziłam na biologiczną rodzinę, ze 10 lat i miałam mieć paszport USA. Niemcy maja bo z głodu zdychają. A ten mój ojciec jaka kurwa - nieżle wykończył te brygidki palaczki wiecie. Maryją. Przez to zawsze ta Maryja, ale dopiero dziś dobrze. Mam nadzieję, ze ten facet skończy w piekle. W pierdlu to już powinien być - tak od 35 lat bo to morderstwo za morderstwem i wiecie palenie szkodzi zdrowiu - on tam może być w tych brygidkach JEDYNIE BO PALI i tyle :( I koniec :(

Gość dzień dobry owieczko
:)

Wiecie co - amerykański pass to sie stoi wiecie w POLSCE o Warszawę. A jak ja mogę stać o Warszawę jak Poniatowski się tam powiesił. Bez passu USA sie dowiem no ale król a konstytucja? Święty nie był to sie powiesił. No a Korfanty? Pass USA i się powiesił i tyle. Co wy sobie nie myślilicie - Polska to sie powinno nazwywać. POLEN - dobrze , ale WEIDENLAND. Coś tam takiego - po niemiecku. To nigdy nie będzie USA. Jedynie z artystokracji a teraz to jeden Deutschland i tyle. Chociaż nie Weidenland SPRECHENLAND, a Niemcy NEINSPRECHENLAND i tyle. I róznica andere Sprachen i to wszystko. I tyle. :(((

No dzien dobry , dzień dobry - patrzcie jak ten Korfanty pasuje do Leppera. TO SAMO. I tyle. Ale dobrze napisali - ratowali państwo, a wy? Bo ten Korfanty też się nie da. Szkoły chciał mieć, ale GDZIE? I tyle :( NO gdzie? W końcu amerykański paszport, a wiecie jak na niego mówili? Anglik i tyle. I kto wie czy nie był to podrzutek - drugi Poniatowski i to imie WOJCIECH i padł wiecie. Tylko z imienia - bo tak to wszystko OK, ale Polska bo czemu ja nie chcę stac o Pomorze bo nie mogę bo Korfanty sie powiesił przez paszport amerykanski bo nie chciał go mieć. To miał go oddać. Nie pasowało. Po prostu poszło mu o szkoły - wciągnęła go arystokracja i tyle. On miał stać o teatr na górze św. Anny z amerykańskim passem? On wszystko miał dzięki temu passowi i tyle. I się wykończył i wygląda i tyle. I to mieli wiedzieć ludzie i nie po Śląsku a tak po Śląsku i za niego nikt się nie da i koniec. A szuje jadą sobie na amerykańskim passie w tej szkole a wygląda że związki zawodowe. I wiecie czemu mnie nie zapisali? Bo bez passu dałabym im radę. i tyle. I za pass amerykański w Holandii nie ma stałej, oni to widzą i koniec. A wszyscy sobie zwalili wszystko na mnie i na kościół. W Holandii są rodowody i tyle. I matma. Strasznie matma się liczy i koniec. A teraz mi już wszystko jedno. ile ja miałam lat a ile ta kurewka z Korfantego - następna anglistka. Jak chciały być normalne wiecie to telefon do I szkoły i dlaczego tam nie dostałam stałej pracy wiecie, co się stało i do kuratorium czy prawnika CZY MUSZĄ MI DAWAĆ. Bo sie dowiem , że miały nadzieję, że sobie zrobie ten pass amerykański. Po co? Bo mogłam być bo nawet byłam w USA. Ale miałam mieć pass i nie musiałam być. I tyle. I pewnie się zastanawiały czy to wiem i czy sobie zrobię a że nie miałam Szekspira to w sumie negatywna ocena pracy. A metodyk, a jakaś nagana wcześniej, nie? Jakaś kara? Cokolwiek - no zera ostatnie. A mój doktorat? I zaczęłam sie bac i tyle. Wiecie ja byłam proamerykańska, ale tylko w przyrody i tyle. Polityka to nigdy w życiu - Wielka Brytania i koniec. A reszta? Choć ostatnio - jak w dzieciństwie - Chiny - Rosja -USA - tak miałam w dzieciństwie i na starość też. Komunistka jak lord Jim i koniec. Bo ten proces w tej szkole zrobił sie CZYMŚ STRASZNYM - tam poszło wiecie wyłącznie o kase. Na mieszkanie bym miała, a tak? i tyle :(

I wiecie wy uważajcie bo Hitler to był wariat i za obozy i tak by do pieca poszedł, ale Polskę najechał za amerykański paszport Korfantego bo ich ograł na Śląsku - miał racje? Zero i tyle. I nikt nie powiedział, że się powiesił. Bo w Niemczech się śmieją, że Sienkiewicz się powiesił - pasuje, a Korfanty? I tyle :( Jak on sie nie powiesił z tym paszportem USA to im kaktus wyrośnie. I za to Warszawę wyrąbali - a pierwsze mieli zrąbać Łazienki, ale ...zapomnieli, nie starczyło czasu. I pózniej patrzyli na te Łazienki i tak - te co on to budował? Po co on to postawił? No to co zostawiamy? No w sumie niech maja. Nic nie mają ale Łazienki mają i się zrobiło wiecie, ze w Polsce nie ma niczego tylko łazience i żeby to ograć to PRYSZNIC. Gdzie indziej też się nad tym zastanawiają, ale nie aż tak, nie aż tak. I tyle. No a tu jedna łazienka z prysznicem - na Korfantego to było w podzięce za Śląsk. Choć w Warszawie myśleli, ze to chujstwo to z tych Łazienek - prezent od Poniatowskiego. Nie od Korfantego i tyle. niezłe :(

Wiecie dlaczego nie umieją mi tu dać rady? Bo chodziłam do średniej szkoły z literką R. I tego nie wiedział Wojciech Korfanty - czemu on w tej Warszawie w ogóle mógł być. Literka R i tyle. A mój brat? Literka R. Nie inne imię - on miał biblijne imię i DAWID to powinien być i wtedy jest normalny a tak to nie. Bo ta matka mogła go wziąc, ale nie to imię. Silnie biblijne imie i najlepiej Dawid i tyle. I tyle. I tyle starczyło :( A tym lekarzem mógł być rzeczywiście - wiecie jak człowiek dojrzewa on za szybko rósł chyba, za cięzki był i cały się pokręcił wiecie. Coś takiego to było i tak zaczął chodzić na te dziwki i na tego ojca. I zaczął od Merkel oczywiście NA OJCA. Bo mu powiedziały że z nią poszedł. Zapomniały, że na lody. Ale nie dziwcie się tym laskom bo co - bez matury? Matura z ekstrema - nie ma studiów, normalna zawsze studia i zaraz 16 lat i już po życiu bo dyr be głowy i tyle. I tak sie zaczęło. A w moim przypadku nie wiem jak było. Ale zaraz będę wiedzieć. No właśnie... aaa... jak jeden dyrektor w szkole skończył bez głowy wiecie to to nie jest moja wina. Bo nie rozumiał być może literki R - tu w Polsce. A ja z domu miałam ograna Holandię i TYTOŃ. No to wiecie - to mnie mieli zabić bo matma ograna, Holandia, tytoń. Ja bardzo lubiłam Holandię, przecież tego brata mogłabym mieć, a brata tu to miałam takiego, że to pierdnąć nie warto. A tam bym miała takiego fajnego brata i tyle. I wszystko byłoby Ok i tyle. A tak? Jak my wyglądamy? A ja zwłaszcza. Ale on też? Praca od sąsiadów - wiecie od sąsiadów to jest wieniec. A jaka NAPRAWDĘ jest ta dzielnica? Coś strasznego :(

Wiecie ile ten mój braciszek Kevinek może mieć dzieci - starczy mu jedno z Merkel. I zoabczcie co mi zrobili w Polsce - czy poszedłby by na kurwy gdybym była 3 rok w szkole ogrodniczej? Czy nie dostałabym ani grosza? Oni myśleli, że ja dla matmy tam poszłam. Tam były siostry, one zwariowały. Ten Kevin też. Ja też - wszystko bez sensu. Ten Krugger w tych niemczech - po co mi to. Ale brat Kevin może być. I widzicie - to WSZYSTKO JEST WINA POLSKI. Ta matematyczka mogła się powiesić, on nie miał babci - tyle mogło być i koniec. A reszta to wina Polaków bo ja jestem starsza i tyle :(

Wiecie pass amerykański 10 lat, szkoła średnia ogrodnicza - studia byle jakie i do Holandii do brata wtedy. Kim byłby - powinien być lekarzem i nie wchodzilibyśmy sobie w drogę. może biolog? Morza powie. Kto wie i tyle. Ale wiecie - też taki obłudny - po co on poszedł do Goethego. Po matmę powie. Po matme? Nic nie robić. On mial iśc po rodowod wiecie. Ale w sumie - a matmę miał od Merkel. A ja ani tyle bo kurew nie było pod szkołą. A wiecie eee... ten Krugger to oberwałam za tego ojca Kevinka i tyle. Bo on wiecie wiedział, że kurwy sie ogrywa lodami i to zawsze działa. I u Fredka wzięły i świnie lody se na mnie kupiły, że niby jestem kurwa. A paliły one. Takie wiecie niby żarty, a jednak smutno i tyle :( No ale i tak nie miałam szans bo Araby chore umysłowo - zaś pass amerykański i to takie. A teraz - jak 2 lata temu - no nie ale wiecie już mi się NIC NIE CHCE, nigdzie jechać , nic - naprawde :(

Nigdy nie zrozumiecie jak ja płaczę że poszłam do liceum bez matmy. Kevin jest taki sam. Bez matmy dobrze i taki koniec. Ile ja sie uczyć musiałam a dobrze matma, polibuda , jakaś praca by pasowała. Mnie nic nie pasowało przez to, że nie umieli mi ograć matmy. I dlatego ksiażki BO WSZYSTKO Z KSIĄŻEK i tyle :( Takie straszne to jest :( I trochę wicej ksiązek o maturze i by pasowała ustna, pisemna i polibuda, a tak? Co mi pasowało? Silnie historia - ale hista z literką R - przestańcie. A co dalej. Bo mnie nawet NIE PASOWAŁA praca po liceum - ale w domu - studia, studia... a matura? I tyle :( Nie pasowala - po matce :(