Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vera lynn

Jestem zagubniona.

Polecane posty

Witam was przyjaciele :) (zanim, usłysze od very by wypierrdalać z jej topiku, to myśle że najlepiej będzie jak sam się oddale, nie czekając na jej kulturalne jak zwykle zresztą wyproszenie mnie) Życze wszystkim miłego dnia, a w szczególności, Verze,Zdzichowi,Androgenowi,Ajronowi,Pomarańczowemu,Małej ironi,S_M,v34,malunia niunia :)

No ! :) Rozbawiłem cie ! to się liczy ! Nie psuje tej chwili i spierrdalam z twojego topiku, bo drugi raz takie przywitanie z twoich ust mi się już nie przytrafi ! :) Miłego dnia vera.

Black - i po co to wszystko. Witasz się, nikt się nie Ciebie nie czepia, zostajesz normalnie potraktowany, to sam nagle podkręcasz atmosferę, takimi durnymi tekstami. Weź w końcu wyluzuj.

Gość Zdzisek...
Morda krótko ! 🖐️

Jonesówna, według niektórych byłam tutaj cały czas. :D 24/7 Byłam w świecie, w dużym mieście z dziwnymi człowiekami. :O Jak się masz, Marudo? :)

Black i co się tak ciskasz? Zdzisław ma rację (miałby większą, gdyby pokazał klatę 😴) - przychodzisz i od razu zaczepiasz. Po co to? Gdybyś zachowywał się normalnie nie byłoby tego całego rabanu, który masz w zwyczaju urządzać. Pax między chrześcijany i chooy.

No jesteś marudna czasem. :D Ja w sumie też, ale co tam. :D A SM jaki jest maruda...:O Do tego strzela fochy z większą częstotliwością niż klasyczna, amerykańska princeska. :D W Krakowie byłam chwilę, zadowolona? :)

Black, pokaż klatę. Jak będzie odpowiednia to w nagrodę talerz pomidorowej dostaniesz i laski będą wzdychać :-)

No właśnie. klata albo GTFO 🖐️ :D Androgen pokazał i teraz co? Ma przejepane. :classic_cool: Jones, na inne duże to mnie nie stać. :D Zresztą moja potrzeba podróżowania jak i potrzeba posiadania potomstwa umarła. :D

"Androgen pokazał i teraz co? Ma przejepane." Ale ja oszukałem i w fotoszopie klatę zrobiłem :-)

Nie to nie 😴 Kurde, muszę wyjść z domu, pozałatwiać masę spraw, jechać na zakupy do teskacza..Jak mi się nie chce przez tą pogodę :O

"Kurde, muszę wyjść z domu, pozałatwiać masę spraw, jechać na zakupy do teskacza..Jak mi się nie chce przez tą pogodę " Nie lubię Cię, ale mam dobre serce i coś Ci napiszę: Jak Ci się nie chce z domu wychodzić, to zamawiaj przez internet. Przywiozą Ci spożywkę, chemię... cokolwiek zamówisz. Niekoniecznie z Tesco, ale są sklepy, które takie zamówienia realizują w ciągu 4-5 godzin masz wszystko w domu :-)