Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

refforma_...

Grunt to dobrze postawiona diagnoza !

Polecane posty

Właśnie. Pojawiło się pytanie(kilka tematów niżej) czy jest tu ktoś nowy? Każdy przecież kiedyś był nowy. Wpadł na chwilę i...został. Wiele osób zagląda tu, wraca sporadycznie, albo nie odnajduje się w tym abstrakcyjnym świecie i nie wraca nigdy. Część zostaje i stanowi ten mikrokosmos. Powody dla których czujemy się tu dobrze są różne. Śmiem twierdzić, że większość stałych bywalców, to ludzie z zaburzeniami psychicznymi.Jakimi? Pewnie bardzo różnymi. Najczęściej jakieś "braki" w realnym świecie prowadzą do tego, że tkwimy tutaj tak chętnie. Jakie cechy charakteru, okoliczności w życiu człowieka według was predysponują do tego żeby wsiąknąć w to miłe, publiczne forum? Rzucę pierwsza przykład EKSHIBICJONIZM jest tu kilka osób które bardzo lubią opowiadać o sobie. Są to czasami intymne szczegóły z życia. Nie mają sposobności opowiadać w realu, może nikt już nie chce ich słuchać, może tylko się wstydzą. Na łamach forum zawsze ktoś przeczyta anonimowe wynurzenia :D

UCIECZKA PRZED RZECZYWISTOŚCIĄ realne problemy zostają za nami, a my świetnie się bawimy w mniej realnym świecie nie myśląc o nich, spychamy gdzieś na margines to co doskwiera w normalnym życiu

żabko powód dobry, tylko pewnie ma gdzieś w psychice swoje podłoże. Wydaje mi się jednak, że to nie jedyny powód :D dlatego nie zachęcam nikogo żeby pisał o sobie, łatwiej będzie ogólnie :D

Gość sama masz ze sobą problemy
imbecylko

Na łamach forum zawsze ktoś przeczyta anonimowe wynurzenia to jeszcze pol biedy, gorzej jak niektore osoby dziela sie swoim realnym zyciem nie probujac pozostac anonimowe

Gdzie napisałam, że nie mam ? Pomarańcza natomiast jest KOMENTATOREM chce dowartościować się faktem, że są na tym świecie osoby głupsze od niej(w jej mniemaniu oczywiście)

Gość belerofront..
jem kupe :classic_cool:

Gość Diagnoza dla reffomy
Oj refforma refforma.. Myślę, że trochę się zagalopowałaś/łeś w przypisywaniu roli zbawiciela temu forum.. Dopatrywanie się wszędzie głębi jest nadinterpretacją. " Racja :O🖐️

Naj nie będę nikogo zbawiać, nie jestem tym zainteresowana, dla mnie wszyscy mogą pomrzeć na te swoje choroby. :D uparcie twierdzę, że dużej części użytkowników tego forum coś dolega. Nie pisze personalnie komu i co, ale czasami po przeczytaniu kilku postów można postawić diagnozę. Zastanawia mnie to jedynie od strony psychologicznej, ciekawią mnie różne aspekty bytności tutaj. To jest niewątpliwie pewnego rodzaju fenomen. I o tym chciałam porozmawiać.

refformo :) a dlaczego Ty tutaj jestes? dlaczego jestem ja, wiem doskonale :), jak rowniez dlaczego nie przeszkadza mi to, ze czasem pisze zwlasnego doswiadczenia

częściowo anonimowy, całkowicie anonimowy to są bardzo dobre, obrazowe określenia tak, czesciowo w ciazy to tez dobre, obrazowe okreslenie, w szczegolnosci obrazowo okresla glupote obrazujacego

To jest niewątpliwie pewnego rodzaju fenomen. raczej pokazuje twoje ograniczenie umyslowe, skoro motywy pisania tutaj sa dla ciebie fenomenem

ZS to jest głupie porównanie i wiesz o tym. Co jest w Tobie takiego, że uszczęśliwia Cię wytykanie błędów innym?

"Zastanawia mnie to jedynie od strony psychologicznej, ciekawią mnie różne aspekty bytności tutaj." - prawictwo/dziewictwo - bycie głupią babą - bycie czymś facetopodobnym - uzależnienie (trollowanie ^^)

raczej pokazuje twoje ograniczenie umyslowe, skoro motywy pisania tutaj sa dla ciebie fenomenem tak przeinaczyłeś, że nawet nie chce mi się do tego odnosić

tak przeinaczyłeś, że nawet nie chce mi się do tego odnosić mysle, ze osoby, w przeciwienstwie do ciebie, rozgarniete nie mialy problemu ze zrozumieniem