Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

refforma_...

Grunt to dobrze postawiona diagnoza !

Polecane posty

Gość zs też zaczął siedzieć
na prawiczkowym temacie creama to kto wie

Anetko ja rozmawiam tylko z tym z kim mam ochotę rozmawiać a Ty? Mylnie Ci się wydaje, że jestem dobrym obiektem do pokazywania swojej wyższości i mądrości, ja zwyczajnie jestem powściągliwa i takie słowa mnie nie ruszają. Bardzo źle o Tobie świadczy fakt, że uparcie chcesz rozmawiać z ludźmi o których piszesz imbecyl, kim w takim razie jesteś? Ja się bardzo dobrze bawie na kafe, nie prowokuj mnie do tego żeby ta zabawa odbywała się Twoim kosztem.

Refformo, ranisz moje uczucia. :) I gdzie wypisywałam, że ktoś jest 'imbecylem'?! Dobrze się czujesz?

"reforma = żaba letycja= zielony żelek = troll przebrzydły" i Kaliban to też ja, jak mi się ostatnio nieopatrznie wypsnęło, gdy zapomniałam się przelogować. :P

Gość alesh wiemy kasiu
aneto, gosiu, krystyno czy jak ci tam

Może użyłaś innego sformułowania, ale wiesz o czym piszę. Po jaki chuj łazić za ludźmi i wyciągać im ich potknięcia językowe np.? Tobie żadne się nie zdarzają, nigdy? Masz potrzebę dowartościowania się czyimś kosztem? Bardzo źle trafiłaś, ja jestem tylko pozornie łatwym celem Anetko. Właśnie o Tym z założenia miał być ten temat, między innymi o takich ludziach jak Ty

Gość fasfsfs
Refforma ty do najmadrzejszych tez nie nalezysz :O kazdy z tego zalosnego forum ma swoje zmartwienia i nie ma co sie oszukiwac ze jest zajebiscie :O

Każdy, może prawie ma problemy, sposób ich odreagowywania jest różny. Niektórzy na pomarańczowo ubliżają innym i wtedy czują się dużo lepiej :), takie zachowania zawsze mnie zastanawiały i w tym kierunku miała podążać rozmowa, ale jakoś nie wyszło

Gość jak żaba Letycja to refforma
to ja jestem zawsze szczery :D:D:D:D:D:D:D:D:D

refforma_... "Może użyłaś innego sformułowania" Chcesz tu przedstawiać moją winę bez dowodów? "Po jaki ch*j łazić za ludźmi" Spokojnie, nie tak nerwowo. "Właśnie o Tym z założenia miał być ten temat, między innymi o takich ludziach jak Ty" Och, dziękuję. 🌼

"kazdy z tego zalosnego forum ma swoje zmartwienia" zmartwień to nie mają chyba tylko silną farmakologią traktowani pacjenci placówek leczenia chorób psychicznych :)

takie zachowania zawsze mnie zastanawiały i w tym kierunku miała podążać rozmowa, ale jakoś nie wyszło no nie wyszlo, gdyz okazalo sie, ze nierozgarnieciem przekroczylas krajowa norme

offerma "aneto, wejdź prosze na nasz top i rozpal dyskusję." A znowu przywitacie mnie okrzykiem 'witamy lewicę'? :P

Wielce obiecujace slowa specjalistko od miast i wsi. Jak czujesz potrzebe i ten temat cie interesuje to rozwin, tylko wiesz, z rozsadkiem, żeby znow nie poszlo wbrew zamierzeniom.

Gość diagnoza dla matacza?
16:59 [zgłoś do usunięcia] matacz...,.,.,.,.,. dziwia mnie ludzie uwazajacy sie za lepszych, rzucający epitetami co rusz ale co mi tam . Jak tez mozna było zinterpretowac to co napisane w taki a nie inny sposób ... jestm z Górnego slaska reszta jak chcesz na priv Bodo@o2.pl o a potem http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4819438 maz nie uprawia z toba sexu ? napisz ... 13:26 kasablankaaa Bytom i okolice jesli szukasz kogos do sexu napisz na bodo@o2.pl 14:11 [zgłoś do usunięcia] kasablankaaa przypominam sie & 09:10 [zgłoś do usunięcia] xxxx...xx 45 lat aktywny sexualnie z slaska , sex bez zobowiazan bodo@o2.pl dodam, że topike nosi tytuł "rozpaczliwie szukam seksu" http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3780693& start=1350 & http://randki.o2.pl/profil.php?id_r=1754249 ?? :classic_cool:

Miałam właśnie taki zamiar, skończyło się na zabawie w przepychanki. Szybko mi się odechciało. Nie chciałam zaczynać od 3 stronicowego wstępu a raczej popchnąć tą rozmowę w odpowiednim kierunku. O ile nie udało mi się "popchnąć" to jestem bogatsza o pewne ciekawe wnioski.

reformo jeśli już to popchnąć "TĘ" rozmowę, a nie "TĄ" i moja rada, ty już lepiej niczego nie "popychaj", a już na pewno rozmowy:) pzdr.

swoja droga ani to fenomen, ani zagadka co jakis czas, ktos komu sie wydaje, ze cos tam ma do powiedzenia, zaklada misjonarski temat i generalnie wychodzi na debila :-) najczesciej taki temat, podobnie jak tu zaczyna sie od deklaracji "to nie o mnie temat" "tylko chce poznac wasze zdanie" - taka "sprytna" zdaniem autora zagrywka, ktora pokazuje jak latwo wpasc w pulapke niedostatkow bystrosci