Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektore...

Witajcie ludzkie odpadki! Jak tam montaż czyjejś facjaty na mojej foci?

Polecane posty

Gość zapytywacze
Hej dyre, tęskniłam za Tobą.

Gość zapytywaczke
* :)

weź mentalny imbecylu przestań się pode mnie podszywać nie dorastasz mi do pięt, więc nie próbuj nawet się ze mna porównywać zaraz wrzucę Wam kolejną zagadką chcecie?

.dyrektore. (ilość tematów: 0, ilość postów: 1) Dziekuje, do widzenia 🖐️ Zbanowali mnie i mam nowego nicka. Wszyscy ktorzy za mna tesknili 👄

Gość zapytywaczke
Wiem, że prawdziwy dyrektore to ten z trzema kropkami 😘 Buziaczki miśku.

Gość czemu cie zbanowali?
czemu cie zbanowali dyrektore???

dyrektore... (ilość tematów: 2, ilość postów: 2) no właśnie mały móżdżku - więc opuść to miejsce zazdriścisz mi sławy i fajnych nóg? więc się podszywasz? mi i tak do piet nie dorastasz, wiec nie wysilaj się, pewnie jesteś jakąs kurą domowę która chociaż na chwilę chce poczuć się piękna wykorzystując mój wizerunek

Gość zapytywaczke
dyrektore kocham Cię :classic_cool:

"no właśnie mały móżdżku - więc opuść to miejsce zazdriścisz mi sławy i fajnych nóg? więc się podszywasz? mi i tak do piet nie dorastasz, wiec nie wysilaj się, pewnie jesteś jakąs kurą domowę która chociaż na chwilę chce poczuć się piękna wykorzystując mój wizerunek " 😴 🖐️ Jak wam mija dzionek dziubaski 👄

12:17 [zgłoś do usunięcia] zapytywaczke dyrektore kocham Cię no miło... 12:13 [zgłoś do usunięcia] czemu cie zbanowali? czemu cie zbanowali dyrektore??? słodki sekret mój i modów 🖐️ to jak? chcecie kolejną zagadkę? ta bedzie wyjątkowo trudna, a le poprzeczka idzie w górę

Gość zapytywaczke
Chciałabym Ci się oświadczyć, ale nie wiem jaki wybrać pierścionek...Masz jakieś preferencje? I czy na pierwszym spotkaniu to dobry pomysł, by się zaręczyć. czy Cie nie spesze? :classic_cool:

12:17 [zgłoś do usunięcia] zapytywaczke dyrektore kocham Cię no miło... 12:13 [zgłoś do usunięcia] czemu cie zbanowali? czemu cie zbanowali dyrektore??? słodki sekret mój i modów to jak? chcecie kolejną zagadkę? ta bedzie wyjątkowo trudna, a le poprzeczka idzie w górę :classic_cool: Nie ma to jak podszywac sie pod kogos innego nie :-D 🖐️

"Chciałabym Ci się oświadczyć, ale nie wiem jaki wybrać pierścionek...Masz jakieś preferencje? I czy na pierwszym spotkaniu to dobry pomysł, by się zaręczyć. czy Cie nie spesze? " Najpierw fota :classic_cool: Dopiero na trzeciej randce daje sie pocalowac wiec moze to byc za wczesnie 🖐️ :classic_cool:

Gość zapytywaczke
A dobrze i namiętnie całujesz? bo ja lubię jak wkłada mi język aż po same migdały i kręci mocno niczym mikser. Robisz tak własnie?

12:22 [zgłoś do usunięcia] dyrektore... 12:17 [zgłoś do usunięcia] zapytywaczke dyrektore kocham Cię no miło... 12:13 [zgłoś do usunięcia] czemu cie zbanowali? czemu cie zbanowali dyrektore??? słodki sekret mój i modów to jak? chcecie kolejną zagadkę? ta bedzie wyjątkowo trudna, a le poprzeczka idzie w górę Nie ma to jak podszywac sie pod kogos innego nie no właśnie wypierdku mamuci, a teraz wyjdź 12:21 [zgłoś do usunięcia] zapytywaczke Chciałabym Ci się oświadczyć, ale nie wiem jaki wybrać pierścionek...Masz jakieś preferencje? I czy na pierwszym spotkaniu to dobry pomysł, by się zaręczyć. czy Cie nie spesze? najlepiej żeby pierścionek był z brylantem, a jeszcze lepiej z kilkoma brylantami, oświadczyć się mozesz ale ja z patałachami sie nie zadaje, wiec musisz sie postarac 🖐️

Gość zapytywaczke
do podszywu dyrektore: Intrygujesz mnie, więc dam Ci szansę się wykazac. Napisz czy dobrze się całujesz, bo jeśli nie to zostawię Cię na pierwszym napotkanym zakręcie po krótkiej przejażdzce :D

Gość zapytywaczke
Rozumiem, że rozbudził się w Tobie samczy instynkt by posiąść mnie na wyłączność i chcesz odstraszyć potencjalnych rywali ! wrrrrrrrrr.......

12:29 [zgłoś do usunięcia].dyrektore. nie pisz do moich podszywów!! nie karm trola niech spada stąd To ty jestes moim podszywem :classic_cool: Ale fajnie sie wsciekasz :-D

Gość zapytywaczke
Jest bardzo ostry niczym brzytwa nie? Lubię podryw na brutala :classic_cool:

Gość zapytywaczke
Zastanawiam się teraz przed którym z was uklęknąć z pierścionkiem i różą w zębach?