Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naturapia

Nie mogę znaleźć pracy. Wysyłam cv i zero odpowiedzi.

Polecane posty

Teraz już wiem, kim są te miernoty zaczepiające ludzi na ulicach i próbujące wcisnąć podróbki kosmetyków, albo domokrążcy. :D Ot magistrowie. :D

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Wyślij kurwom spod Staszica i zaraz przyjdzie odpowiedż, że masz DNIÓWKĘ wiesz. Bo reszta to ... ale na świecie nie ma kurew. A ja mówię - ciągle jest ich za mało. I tyle :(

Patrzcie - kurwy pod Staszicem i KAŻDEMU uczniowi tam pasuje matura, a jak matura to i studia też. I tyle. chociaż... no ale w sumie tak powinno być, nie? I tyle. Kurwy, kurwy, kurwy i każdy maturę dopasowana ma, a tak? I tyle. Pod szkoła Merkel tez miały stać kurwy i by matura była. Bo co to wszystko warte. A jeszcze dziś gdy każdy może mieć maturę tym bardziej kurwy pod Staszica i tyle. A może nie... :(

Czy ta Merkel nie chodziła do Staszica wiecie. To sie jeszcze okaże. Pewnie jakiś patron z Polski - co to tak ten Goethe - żeby jej do liceum pasował. Na pewno tak było. Moja najlepsza koleżanka to jest. I temu matma jej nie pasowała. Z patrona Staszica. Bo pasuje że w Niemczech on może być. I przyroda wiecie - czemu nie. A ta Angela tylko Polska , Polska - bo na liceum ślad się urywa. A Goethe był wiecie na Śląsku i to tak pasuje - szkoły tu są imienia tego patrona. Kto wie czy nie było to po to żeby mieć Goethego wiecie. Czy można mieć Goethego ze Staszica bo po prostu co ona zrobiła to się opisać nie da :( A to chyba coś takiego jest - ani chybi :(

Gość BABUSZKA SPOD USZKA
znowu ten psychol ....

Jedyne co te kurwy miały zrobić to zapytać sie do jakiego liceum w Niemczech chodziła - eee bez patrona bo tak poleciała na ten Goethe. A tam to samo - ale nie wiedziała wiecie jednego - że szkoła w Niemczech była czy Staszic chodził na kurwy - były ksiądz i czy da się z tego mieć Goethego. I tyle :( I sie nie dało i żałowali, a ona czytała o patronie - jakiś Polak, tak Polskę szanują. A to tylko chodziło czy Poniatowski chodził na kurwy. Bo to chcieli wiedzieć - jak i gdzie on skończył. I tak wykończyli córkę Merkel. A ona że przyrodnik to matma. Bo ta matka nie rozumie jak ona tę matmę miała. No własnie - z państwa. I myśli że z Polski - no to dobrze myśli, ale jak. Od patrona szkoły. I tak skończyła - z dzieckiem na sznurze. Dziecko umarło. Bo jak ona skończyła? Ona myśli że ona chyba w Polsce gdzieś żyje, maturę zdała po studiach, rodzina. A mówi, ze w USA bo pasuje wszystko. Tak się straciła. A ona miała dziecko z moim bratem i umarła - powiesiła się i tyle. :(

A zdupiajcie szmaty i skurwysyny - gdzie ona by tu w Polsce coś bez paszportu USA - te jej obliczenia. To dobre pod Goethem. Tu święty Józef - też nie miała albo matma z CHUJA - nawet tego nie miała. Same gwałty. Bo ten brat jeszcze po chuju dostanie za to, że baby gwałcił. Nie myślcie sobie że ten ojciec mój jest najgorszy. Taki sam brat - wielki Szekspir i tyle. A ją pierwszą zgwałcił. To niby było jak w Szekspirze. Jeszcze mu dowali. Już mu dowaliła, ale nie do końca bo nie ma matury. Choć już jej pasuje. Ze mnie. A nie dowaliła mu mną? A mnie jak dowaliła - dwa takie same konta. Co tu robić? :(

Wiecie te kurwy spod Goethego same się nie umiały namyślic - chcą tę Merkel albo nie - i w końcu powiedziały temu mojemu bratu lat 15 - wiesz co idż i ja zgwałć. I ją zgwałcił i już była kurwą. No bo co miała robić? I to miała 20 , on 15 i było. I za 2 lata było dziecko i koniec. Nie zwojowała ta Merkel. A ta głupia wariatka jej matka jak widzi że z konta nici to ją przechrzci. Inne imię - nawet wiem jakie - tak żeby nie zostało nazwisko i tyle. Ale sobie urodziła dziecko. Swojego chyba synka miała , że brat miał rację i tyle. Bo kiedy zacząć każdy zapyta mnie? NIe wiem - on miał iśc do lekarza - jakiego też nie wiem. Do wszystkich. Do psychiatry na pewno - bo elektrowstrząsy. Dalej? Nie wiem. Naprawdę trudno wskazać specjalistę dla Kevinka. Może jego koleżanki z klasy, ale one to tylko matura. I wiecie - one go zdemoralizowały. Kevin i tak sie będziesz puszczać, a Kevin nic. Taka dziewica to była wiecie. A one - tylko chciały żeby matury nie zdał i babcia miała rację. A on się nie dał. I wiecie - chciał mieć oceny i załatwił je tą Merkel i tyle. A kto mu liczył dalej? Sam se liczył. Istny Kewin.... 15 letnia dziewica. Kiedy miał on stracic to dziewictwo? Nie wiem. Moim zdaniem 10 lat to miał 20 i tyle. Albo nie wiem zresztą. Coś nie tak było z Kevinkiem. Trudne miał zycie... jak jego ojciec :(

Wiecie gdzie on zaczął gwałcić ten Kevin? W kosciele. W kościele zaczął gwałcić i tam miał pierwszy raz. A pózniej jak sie dowiedziały kurwy to miały do niego uznanie i poleciły mu żeby kurwe zrobił z Merkel. Żeby spróbował. Czy sie nadaje? A to on nie wiedział... no to spróbuj - przecież jesteś mężczyzną. I tyle. No i co było dalej? Dziecko i powieszenie. Cholera no i do dziś nie wiadomo czy była tą kurwą czy nie i tyle :(

Wiecie, że przydzielili mnie do pracy do Kevina i jego ŻONY - zmarłej - ANDREI MERKEL żeby nie było żadnych skojarzeń no to wiecie... juz ich smolę. Żeby nie było że NORMALNY HOLENDER MNIE NIE CHCIAŁ Z POWROTEM czy coś tam. Nic z Hitlerem - absolutnie, wymyślam bez sensu rzeczy. Takie coś i tyle. A może nie? :(

Wyrzucił ją Kevin Merkel, mąż Andrei Merkel - niesamowite jak byli blisko małzeństwa. Oczywiście na kieckę ale dziecko w drodze i razem matura. Żeby nie było, że z byle kim zaszła. Co wy... nic podobnego :( Takie rodziny. Merkel - wschodni Berlin - no właśnie ... tam musiał być jakiś Staszic - tylko to pasuje. Bo wiecie - byłam w Berlinie i pasowało mi jakieś grafiitti - najgorsza speluna, dzieci z dworca ZOO, a to takie miasto. I wiecie - ta Merkel - ona po prostu z tego Berlina musiała stać pod tym Goethem - oni tego nie rozumieli i tyle. A wiecie - Holandia a Niemcy - jeszcze z Berlina - a stój, stój - tak było. Z Berlina możesz być. I tyle. No wiecie ja nie miałabym szans pod Geothem ale zobaczcie pasowało idealnie i tyle. I wiecie - Staszic jakby wiedzieli - zaraz by jej dali maturę. OD RAZU. Nawet bez niczego. Bo ja nie mam wiecie niemieckiej matury - ja mam taka Maturę, żeby wy pojecia nie macie. Naprawdę. Od razu bym dostała - w Berlinie to nie wiem - ale w Niemczech przy holenderskiej granicy za wygląd matura bo ze Staszica, a reszta? I jeszcze mam Poniatowskiego - o tym nie wolno zapomnieć. O nim. Bo ten mój brat - niby Poniatowski, ale Poniatowskiego nie ma. Jedynie dyrektor. Ale ja mam Poniatowskiego i to z Warszawy - najlepszy Poniatowski jaki jest. I ja też - dziecko diabła. Niesamowite :( :(

Gość rradeonol
zona swojego meza to stara gruba baba chuja ma nie robote bo ja znam i w domu caly czas siedzi a o trzydziestce to moze pomazyc nie sluchajcie tego wieprza pozdro

Gość rradeonol
zona swojego meza to stara gruba baba chuja ma nie robote bo ja znam i w domu caly czas siedzi a o trzydziestce to moze pomazyc nie sluchajcie tego wieprza pozdro

Gość rradeonol

I wiecie KTO WIE czy ona nawet nie mówiła, ze jest ze Staszica. Ale nie - bała się. Nic nie powiedziała. Tak chciała mieć ta maturę, że stanęła pod tym Goethem i tyle. Co jej zostało? Z tego Berlina. A była z Berlina - a skąd miała być? Przez to jest tak cicho, że cokolwiek dalej wszystko przez szkołę. Znalazła się ona, dziecko, ojciec dziecka, dziadek, babcia - jedynie, że dziecko z płaczu się udusiło, ona sie powiesiła bo jak tu odejść, wszyscy na nią. A dziecko dostała inne, zabite, NIE OCHRZCIŁA. Ona nie wiedziała, ze dziecko jej się udusiło. Coś sie stało dziecku. Nie żyje. Wiecie one chyba sprawdzały czy ona sie w ogóle tym dzieckiem przejęła bo w sumie za dziecko siedzieć pójdą bo zabiły nie ochrzczone dziecko a myślały ze ochrzczone wiecie bo w szpitalu mieli ochrzcić i sprawdzały czy to jej dziecko. I wyszło że nie - no to miały ochrzcić w szpitalu i zabijają. I teraz co z takim dzieckiem? I tyle. Zabiły bo sie stasznie darło i tyle :( To miało być cicho i by żyło wam powiedzą. A Poniatowski powiedział, ze takie dziecko JEGO ZDANIEM idzie do piekła. Następnie zastanawiały sie komu łeb urwać bo Merkel jest NIEPOWAŻNA i tyle. No i się wahały - Kevin albo ona. Choć z kim to dziecko? Najpierw zginął ojciec Kevina, pózniej chyba on miał zginąć, ale się powiesiła i tyle. :(

Ona wiecie miała nie dać tego Staszica ta Merkel - przecież jest CAŁA UCZELNIA WYŻSZA tego patrona w polsce - w Krakowie. I ta Merkel pewnie myśli ze jako Faustyna Smith skończyła sobie to skoro jej nie chciała. I TAK MIAŁA ZROBIĆ. MIAŁA NIE DAĆ TEGO STASZICA. Bo wszyscy się smiali z tego. no ale.. i pojechała do Holandii i przepadła. Ja też. Miało jej to dać do myślenia - Poniatowski, Goethe - nie za dużo tego? I miała wyjechać do Polski I W SUMIE tak chciała. I wtedy by z nią trzymał ten Kevin, a tak ją olał. A czemu mnie olał? Trudno orzec. Nie stałam pod Goethem. Jeszcze mam szanse mi powie - nie bo mam wszystkie zęby - bez przerwy na papierosa? A przecież sobie nie wybiję, taki ból - sam sie musi stracić i tyle :(

Zeby wam nie było smutno to napiszę wam że jej matka to wiedziała. Wiedziała, że córka stoi pod Goethem w Holandii żeby zdać mature. I NIC. I NIE ZROBIŁA NIC ŻEBY JEJ POMÓC. Smiała się z tego. A teraz jej wielce szuka wiecie. PO CO? Bo ona jest w Polsce - tak czuje. No może i jest. Ale czuć to jedno a mieć pewność to drugie. No gdzie w tej Polsce. W Krakowie - ona gdzies mieszka w Krakowie - ona tak czuje - tym patronem wyjechała wiecie. I tam zyje no ale... czy by sie odezwała - może nawet KARIERĘ ROBI NA UCZELNI? W Polsce możliwe. Karierę na uczelni. Ona nawet matury nie ma. A Kevin też. Ale mają dziecko - no czy jest w piekle? Nie wiem bo nie do końca wiem. Dziwki je zabiły bo sie darło -miało być cicho. No ale czy jest w piekle? To sie miało nie drzeć. Co zrobić? Jedno dziecko mniej - coś strasznego :(

I nie - wiecie powiedzili jej że pod Goethem stoi po maturę bo się śmiali - tyle jej zostało. I ONA TEŻ SIĘ Z NIEJ ŚMIAŁA. I ona pojechała do Holandii pod Goethe. No jak ma stać po maturę pod szkołą to jedzie do Holandii - jeszcze się zastanawiała nad RPA. I tak skonczyła. Bo same gwałty. Wiecie ona zarobiła, ale żadna jej się nie da - rok i ciąża - same gwałty i tyle. Bo ona myślała, ze to tak musi być. A reszta z niej się śmiała - myślcie, że ktoś jej pomógł? Co wy :(

Wiecie ona to dziecko ceniła - powiedziała nawet temu Kevinowi - słuchaj ja bym wolała CODZIENNIE rodzić, CODZIENNIE taki ból niż to co ten ostatni rok i płakała i tyle. A to dziecko zapłakało sie na śmierć. I tyle. I nikt go nie ochrzcił. A Kevin powiedział co ty nie powiesz i tyle. Amoże tez mógłbym urodzić. I mówili tej Merkel - słuchaj ona PODOBNO jest w ciązy ta twoja córka. A to dobrze - a ma maturę? Nie ma. A to musi zrobic - jak zrobi niech sie zgłosi i tyle. Na studia jej dam - nawet na tę matmę i tyle. Niech sobie idzie. Tylko co z dzieckiem - no, no , no. I mówili że z jakimś UCZNIEM z 15 latkiem. A co ona - nauczycielka? I nic nie powiedzieli. I pózniej doszła do wniosku, ze przegięła, gdzie to ten Staszic - bo powiedzieli, ze pod Staszicem stała. gdzieś - ale nikt nie chce powiedzieć gdzie. I dlatego tu gdzie mieszkam wszystkim jest dobrze bo ona myśli, że ona tu gdzieś jest i tyle :(

wiecie co - Andrei już nikt życia nie wróci i tyle. A ja w szkole - mnie pasowało WSZYSTKO. Matura z matmy pisemna i ustna od babki z matmy mi pasowała. Ale pewna osoba przysiadła się w ...drugiej klasie do mnie w klasie matematycznej wiecie i opowiedziała mi pewną historię. I na pisemnej mogłam być bo do pewnego wiecie czasu pisemna i ustna mi pasowała, a póżniej nic i tyle. I to wtedy się stało i ja wiem jak. I też płacze bo mi ograno polibudę - jak sie domyślacie wszystko przez literkę r, a skończyłam bo poszłam na UNIWERSYTET bo ludzie nie rozumieją jak ja skończyłam studia - na uniwerku bo chciałam iść w sumie na polibudę bo tam kiepsko liczyłam, ale książki bym wiecie wzięła i liczę. Kiedy... przestało mi się zgadzać, w glowie mi się zaczęło kręcic. I nic z tego. Poszłam na biolkę - po matce. A w domu SŁUSZNIE pretensje że nie na politechnikę ale ustna matura przestała mi się zgadzać. I to co powiedziano mi mogłam ograć tylko Poniatowskim bo czemu skreśliłam Staszica za to. Wiecie - matmę miałam z filozofii - i tyle. A wiecie pisemna , ustna z matmy, język i koniec matury. i tyle. A reszta do tego? Kiedy - cos mi się pokręciło i to było w 2 klasie. Przez to ja taka jestem trochę walnięta - z tej historyjki. Ktoś myślał jednak - jesli to jest prawda to ona się nie dostanie na żadne studia. I się dostałam. I przestali się tym przejmować, ale niestety ich skreśliłam i dokładnie to ich ratuje bo takim rodowodem idzie Staszic ale też tak robi sie to szkoła ZUPEŁNIE BEZ ZNACZENIA. Bo ja to pamiętam - raczej w drugiej klasie mi to zrobiono i tyle :(

ciekawe jakie bym miała życie gdyby nie DOMNIEMANA matka mojej matki. Na pewno nie takie. To jest meliniara wiecie. Za młodu każdy policjant jej. Ciekawe kiedy zaczęła. Kevin dla niej to był juz stary dziadek. Ani chybi. 15 letnia dziewica. A pózniej nawet miała 3 dzieci, a jedno się kajś straciło. NIeprawdopodobne :( Pewnie policja je kajś przepiła, pra? :(

Trzeba sprawdzić, czy CV na pewno jest poprawne. Jeżeli nie oddzwaniają, to trzeba zadzwonić i samemu się zainteresować. Często pracodawcy czekają na czyjś telefon, żeby sprawdzić, czy komuś naprawdę zależy.

Bo wiecie ja jestem ŻĄŁOSNA bo piszę takie rzeczy, a Kevin nie pisze i nie jest żałosny. BOŻE a Fredek jest najmniej żałosny z nas wszystkich. ICH TROJE - naprawdę. i to są bracia... a to wolę już STADO MAŁP W AFRYCE. Naprawdę . Przynajmniej wiem czego się spodziewać. I młodą Merkel bo by mi pozyczyła, zebym mogła wyjechać. Ona by mi pozyczyła. Jest niezła. To moja siostra teraz najlepsza tylko czemu konto ma takie dane jakie ma No coś strasznego - miała sobie wpisać Faustyna Smith. Bo tak i już. Mam nadzieję, że to pasuje bo po mnie. Jak można zakładać sobie takie konta w tym wieku? I ona przyszła z walizką i tam były z 2 miliony euro i miała powiedzmy 15 lat i to NIKOGO NIE ZAINTERESOWAŁO. Wyglądała poważnie i mogła być. Naprawdę - cos strasznego i tyle :( I tak się śmiała z tego, że juz nic nie musi robić. A ta matka - myślała, że zwariuje - jak ona to mogła wygrać. Po prostu ...pasowało. A z czego? A to musicie sami zgadnąć. I tyle :(