Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miseczka pełna orzeszków

Czy podobają Wam się jednookie kobiety? tylko poważne odpowiedzi!

Polecane posty

Witam, Już tłumaczę skąd wzięło się moje pytanie..., otóż moja koleżanka od dziesięciu lat nie zmieniała fryzury i ostatnio zapragnęła zmienić coś w swoim wyglądzie. Jednakże boi się iść do fryzjera, gdyż w wyniku szamotaniny mogłaby stracić oko, gdyby ten wbił w nie nożyczki... . Po dłuższych przemyśleniach doszłam do wniosku, że jedynym sposobem, by oddalić jej obawy, jest wyperswadowanie jej absurdalnych przekonań, na temat tego, że jednookie kobiety są nieatrakcyjne... Pomyślałam, że mogłaby znaleźć oparcie, tutaj na forum i wspólnymi siłami przekonamy ją, by zdecydowała się jednak zaryzykować. Bardzo proszę o potraktowanie tej sprawy poważnie. Tak więc liczę na Was! Ona naprawdę potrzebuje fryzjera!

Gość jak najbardziej
uważam, że jednookie kobiety mogą być bardzo atrakcyjne, pod warunkiem, że potrafią umiejętnie zamaskować swój "defekt". Niech Twoja przyjaciółka poprosi profilaktycznie o zrobienie jej grzywki na bok, tak by zasłonić dziurę po wydłubanym oku...

Gość Jednookie kobiety
Wyższość jednookich kobiet na dwuokimi jest niezaprzeczalna. Ów dodatkowy otwór, jakim jest pusty oczodół, otwiera zupełnie nowe możliwości dla miłośników wyrafinowanego seksu oftalmologicznego

Gość BiednyMuzyk22
po pierwsze kumpela to kretynka po drugie taki defekt moze byc nawet niewidoczny bo przeciez to nie tak ze swieci dziura w glowie czy flakowatym zwisem z galy brat szwagra ma dziabniete oko i jest poprostu zamiast czarne to biale

No właśnie tłumaczyłam jej, ale ona nie chce grzywki, bo kręcą się jej włosy... :o A obracanie się jedną stroną do sciany tez nie zdaje egzaminu, bo moja przyjaciółka jest studentką i większość wykładów odbywa się w auli, gdzie wszystkie krzesła są bardzo oddalone od ścian...

Gość no pewnie, że tak!!!2
Powiem Wam szczerze, że sama mam jedno oko i taki seks (jak opisano wyżej) potrafi być bardzo satysfakcjonujący! Wcześniej próbowaliśmy się z mężem wbić w zdrowy oczodół (tak zresztą straciłam swoją gałkę oczną) i było to bardzo niekomfortowe...

Gość stracić oko można
w wielu innych sytacjach. Np.podczas podróży autobusem - przebiegający jezdnią pies może spowodować gwałtowne zahamowanie pojazdu, w wyniku którego z torebki podróżującej fryzjerki mogą wylecieć nożyczki, które trafią w oko Twoją przyjaciółkę.

----->>>stracić oko można W pełni się z Tobą zgadzam, sęk w tym, że nie trafiają do niej żadne logiczne argumenty...

Gość stracić oko można
Może przekonaj ją do pójścia do fryzjera w ochronnych goglach, ewentualnie w małej masce spawacza

zobaczę co da się zrobić..., aczkolwiek zarówno gogle jak i maska mogą się zsunąć podczas szamotaniny...

Gość stracić oko można
To niech ją fryzjer obcina maszynką, a nożyczki niech leżą w sąsiednim pomieszczeniu, w zamkniętej na klucz szafie, zastawionej krzesłem

Gość jak cyklop
jednookie laski są bardzo fajne,ale tylko takie ,które mają jedno oko ,ale położone centrycznie na czole,nad nosem,hahaa

Gość stracić oko można
ej weźcie piszcie na temat ludzie :o