elodi7 0 Napisano Wrzesień 7, 2011 ewelinko zalozylam swoj temat:) gratuluje CI ze juz osiagnelas swoj cel:):* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość reffe Napisano Wrzesień 7, 2011 Kto to ewelinka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelina2212 0 Napisano Wrzesień 7, 2011 to ja !!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelina2212 0 Napisano Wrzesień 7, 2011 no to super i co Elodi kochana z jaka waga startujesz?:) plan 1000 kcal z niełączeniem ?:) a ile sportu ?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elodi7 0 Napisano Wrzesień 7, 2011 czyli podsumuj ile zrzucilas w jakim czasie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elodi7 0 Napisano Wrzesień 7, 2011 brzuszki plus steper na poczatek:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelina2212 0 Napisano Wrzesień 7, 2011 14 kg w niecałe pół roku z kiloma dłuższymi przerwami ;/(całkiem niepotrzebne były!!) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość reffe Napisano Wrzesień 7, 2011 Ile schudlas? Jesli osiagnelas sukces to gratulacje!:) Mam ten sam wzrost co ty i waze 85 kilogramow choc podobno nie wygladam potrzebuje 10 15 kilo! zrzucic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elodi7 0 Napisano Wrzesień 7, 2011 wow kochana gratuluje:* ciesze sie ogromnie, jakbym sama zrzucila:D musisz teraz super wygladac ah:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelina2212 0 Napisano Wrzesień 7, 2011 teraz cwicze zeby troche wyrzezbic nooooogi i uda z wewnetrznej strony:) ale czuje sie super i Wam tez sie uda!!:):* elodi spowiedz ile wazysz i ile chcesz wazyc!!:) reffe dziekuje za gratulacje i Ty tez tylek w kroki zebym ja Tbie mogla pogratulowac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelina2212 0 Napisano Wrzesień 7, 2011 ale wiem ze bez tych przerw zrzucilabym w maks 3-4 miesiace no ale czlowiek madry po szkodzie !!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elodi7 0 Napisano Wrzesień 7, 2011 nawet nie wiem ile waze ale wygladam na 90 jak mi mowia, ale mam 178 cm eh:( wiem wiem.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elodi7 0 Napisano Wrzesień 7, 2011 ktos zaczyna ze mna jutro?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uyyuyuyui Napisano Wrzesień 7, 2011 na czym polega dieta niełaczenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elodi7 0 Napisano Wrzesień 7, 2011 ogolnie zeby nie laczyc bialek z weglowodanami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uyyuyuyui Napisano Wrzesień 7, 2011 dokładniej? tzn? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elodi7 0 Napisano Wrzesień 7, 2011 zeby nie laczyc w jedym posilku kotleta i ziemniakow, ryzu z ryba sera, wedliny z chlebem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelina2212 0 Napisano Wrzesień 7, 2011 jestem :) no co Ty elodi !!:) ja dzisiaj zjadlam za duzo troche wiec wieczorem juz tylko lekka kolacyjka i basta :) 1000 kcal elodi tylko nie zaglodzisz mi sie ?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elodi7 0 Napisano Wrzesień 7, 2011 jak tylko jak tylko, wolisz zebym przeszla na 500?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elodi7 0 Napisano Wrzesień 7, 2011 tak powaznie, to wiesz pisalam ze kiedys juz schudlam na 1000 wlasnie wiec czas to powtorzyc, ale jaka znalezc motywacje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elodi7 0 Napisano Wrzesień 7, 2011 wiec na sniadanie miedzy 8 a 9 planuje 2 jajka na twardo plus 4 plasterki szynki z indyka plus 2 ogórki kiszone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelina2212 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 pojawie sie ok 15 to pogadamy na spokojnie:* juz ja Cie zmotywuje!!:) tymczasem milego dnia i nie grzesz!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elodi7 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 to bede tu o 15:) sniadanko zgodnie z planem miedzy 11-12 gruszka i lekki serek wiejski 120 kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelina2212 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 hej jestem :* ale strasznie sie czuje:( kiepski dzien znowu zjadlam o duzo za duzo przez zabieganie :( ehhh a Ty jak tam kochana?:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elodi7 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 musisz uwazac Ewelinko, szkoda stracic to na co ciezko pracowalas, ale na jednym dniu niech to sie skonczy, nie ma tragedii:) ja postanowilam jesc co 3 h o 8.30 jem sniadanko takie jak napisalam o 11.30 lekki serek wiejski plus owoc o 14.30 zjadlam obiad 4 parowki z biedronki- same 444 kcal wiec bilans na dzis wyliczylam 950 kcal, moze o 17.30 zjem sliwke , moze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelina2212 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 o 14:30 chcesz ost posilek i ewentualnie sliwke?? elodi !! opoznisz przemiane materii!:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elodi7 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 nie chce przekroczyc 1000 kcal a musze zjesc porzadny obiad:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elodi7 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 Ewelinko, powiedz lepiej jak sie czujesz z ta waga, garderoba powiekszona:)? wiem jak to jest jak wchodzissz do sklepu i wszystko na Ciebie pasuje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelina2212 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 musisalm wymienic wszystkie ciucgy praktycznie i jest swietnie!!:):) chodze usmiechnieta od ucha do ucha biegam na szilkach tancze do rana i ide srodkiem ulicy a nie pod witrynami!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elodi7 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 eh, taka to pozyje:) ja juz chyba tego nie doczekam:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach