Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalaal

czy wasi faceci wchodzą na chaty ?

Polecane posty

Gość lalalalaal

i czy wy to akceptujecie , jeśli już tak jest ?

Gość tak tak wiemy
mój kiedys wchodził, ja tez...pozbiej nam sie znudziło, pozniej po paru latach ja zaczełamwchodzic bo nic nie mialam do roboty w domu i takie tam

Gość svnsklvjhsklv
Mój nie wchodzi, ja też nie wchodzę i myslę, że gdybym zaczęła, to nie byłoby mu do śmiechu. Takich rzeczy sie nie robi, to nie fair. Jakby chciał wchodzić na chaty i poznawać inne laski, to beze mnie, odeszła bym od niego, a on mógłby wtedy całe dnie siedziec na chatach.

Gość tak tak wiemy
"Mój nie wchodzi, ja też nie wchodzę i myslę, że gdybym zaczęła, to nie byłoby mu do śmiechu. Takich rzeczy sie nie robi, to nie fair. Jakby chciał wchodzić na chaty i poznawać inne laski, to beze mnie, odeszła bym od niego, a on mógłby wtedy całe dnie siedziec na chatach." co? boisz sie ze tam beda fajniesze? badz fajniejsi ;) uwierz mi ze nie ma ...ja sprawdziłam ... ciekawosc zwieła góra i sie przekonałam ze nudy. wiec nawqet jak by twój tam wlazł to uwierz mi ze jezeli jestes fajna to sie z zadna z czata nie umówi poznajac je blizej :)

Gość ttttttttewweewwe
co tzn wchodzic na chaty???

Gość zaraz zaraz to na czat
wchodzi się tylko po to żeby poznać drugą połówkę czy zdradzić partnera? :o Ja wchodzę na czaty i rozmawiam z ludźmi na rózne tematy, mam faceta i jemu to nie przeszkadza, nieraz czytał sam co inni do mnie piszą i nie są to w żadnym wypadku korespondencje erotyczne :o Na czatach można spotkać wielu ciekawych ludzi i nawiązać nowe znajomości, niekoniecznie się spotykać potajemnie przed partnerem czy też masturbować się przed kamerką :o ale widocznie wiele osób jest ograniczona tylko do takich zabaw...

"Czy wasi faceci wchodza na chaty?" Myslalam, ze chodzi o to, czy nasi faceci sie wlamuja na czyjas chate, pakuja sie tam i wynosza sprzet. Kurwa. ludzie, albo po Polsku albo po Angielsku piszcie!!!

Gość haha na chaty.
cały czas myslalem ze chodzi o imprezy domowe tzn. domowki (u kogos na chacie - na chaty) ... dałny słyczeliscie o takim słowie jak CZAT ???

żona a na kafe niby ludzie mądrze piszą? :D Tu jest dopiero chamstwo i zakłamanie... no ale co kto lubi...

marny podszyw 😴